Davranış Bozuklukları cocuk terbiyesinde doğru bilinen yanlışlar

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

fatmanur38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
151
1
96
Konya
"hayvan ceza ile insan vicdaniyla terbiye olur"
sadece bu söz üzerinde bile sayfalarrca yazilabilir bu sozu geçenlerde aldığım bir kitapta okudum ve çok etkilendim şimdi burda kitabın yazarını vermek isterim ama yasak olabilir diye vazgeçtim
kızlar bu soz uzman pedegoga ait adamın radyoda Salı carsMba saat 11 ile12 arasında programı var şiddetle tavsiye ediyorum bu topikte fikir alisveri yapalım doğru bildigimiz yanlışlarımızı düzeltelim varmisiniz????

tamam biz dinliycez öğrenicez belki uygulyacağız ama bakalım büyükler buna izin vereceklermi çocuk büyütürken okadar çok karışan oluyoki siz etkisiz eleman oluyosunuz ben pes ettim artıkkkkkk...

al bendende o kadar kayinvalidem seker gibi bir kadindir Allah icin cok severim ama konu kizim olunca hic tutamiyo kendisini o benim kizim karismayin diyo Allahtan suan uzaktayim oyle surekli karismadanda olmuyo cocuk bu gerekli terbiyeyi tabiki asilayacaksin

doğru bilinen yanlışlar kitabının yazarının annelik sanatı diye kitabı var. şimdiye kadar okuduğum en iyi çocuk eğitim kitaplarından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…