Çocuk ve gece nöbeti, yardim edin :((

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.347
198
Kızlar , özelikle gece nöbetinde çalışan cocuklu hanımlar ...çocuklarınıza kim bakıyor ve devlette calisiyorsak dilekçe vs yazabiliyor muyuz bakacak kimseyi bulamazsak ...ben napicam bu konuda kafam çok karışık ..

Kaç yaşında çocuğunuz
0-2 yaş dilekçe ile olabiliyor diye biliyorum
Ama 2 yaştan büyükse bölüm şefini vs kimse yetkili insiyatif alırsa olabilir
Ya da siz yine de özel durumunuzu dilekçe ile belirtin bağlı olduğunuz müdürlüğe belki farklı bir uygulama olur

Bildiğim kadarıyla bununla ilgili bir madde yok.
Amirinizle halledebiliyorsanız edebilirsiniz.
Diğer mesai arkadaşları da bir yere kadar tolere edebilir.

Aslında pozitif ayrımcılık olmalı bu konuda

Ben de bekar anneyim. Bu şehirde ne ailem ne eski eşim var. Şehir dışı görevim oluyor. Yatılı. Mecburen yatılı bakıcı tuttum.

Yani eeminim sizin de aklinizdan geçmiştir de insan yine de ailenizden biri bakamaz mi diye aklından geciriyor
Farklı sehirde olacak gelemem diyor burda kalsın diyor ben bir gün gormeyim yaşama sevincim gidiyor ama

Bildiğim kadarıyla bununla ilgili bir madde yok.
Amirinizle halledebiliyorsanız edebilirsiniz.
Diğer mesai arkadaşları da bir yere kadar tolere edebilir.

Aslında pozitif ayrımcılık olmalı bu konuda

Ben de bekar anneyim. Bu şehirde ne ailem ne eski eşim var. Şehir dışı görevim oluyor. Yatılı. Mecburen yatılı bakıcı tuttum.
Kaç yaşında ve guvenebiliyormusun off çok naif kızım nasıl emanet ederim başkasına bilmiyorum :(

Bence durumunu bildiren bir dilekce ver, hatta bakanliga da yolla bimerden falan durum bildir belki bir sey cikar...ben de nobetli calisiyorum insallah birilerini insafina gelirde onaylanir olmazsa bir yerden sagli durumuyla alakali nobet tutamaz raporu falan al eger calisiyorsan bel fitigin kesin vardir uzun sureli calisamaz raporu alirsan 8 saatten fazla yazmiyorlar ya da basla bir saglik sprunu

Bakıcı tutsaniz gece için
Keşke bir uygulama olsa çalıştığımız yerlerde çocuklarımızı uyutabilsek arada kontrol etsek neden düşünmüyor devlet bunları ..hayat çok zor bir yerden tutunmaya çalışıyoruz ..tek isteğimiz evladımız guvendemi bilmek :(

Bence durumunu bildiren bir dilekce ver, hatta bakanliga da yolla bimerden falan durum bildir belki bir sey cikar...ben de nobetli calisiyorum insallah birilerini insafina gelirde onaylanir olmazsa bir yerden sagli durumuyla alakali nobet tutamaz raporu falan al eger calisiyorsan bel fitigin kesin vardir uzun sureli calisamaz raporu alirsan 8 saatten fazla yazmiyorlar ya da basla bir saglik sprunu
Belim ağrıyor ama bunun için rapor vereceklerini sanmam tek isteğim kizim kendini guzelce ifade edebilecek yasa gelsin Allah umarım bir kapı açar ama dilekçe yazicam ..yazabildigim heryere :(

Belim ağrıyor ama bunun için rapor vereceklerini sanmam tek isteğim kizim kendini guzelce ifade edebilecek yasa gelsin Allah umarım bir kapı açar ama dilekçe yazicam ..yazabildigim heryere :(
Dilekce yaz ama olmazsa birsey arastir yap yani kurumda o kadar cok gereksiz yere rapor alan var ki siz de alin, gercekte calisan bir anne olarak uzuldim durumunuza hatta gerekirse psikiyatriye git durumunu anlat birseyler yap al raporu

Keşke bir uygulama olsa çalıştığımız yerlerde çocuklarımızı uyutabilsek arada kontrol etsek neden düşünmüyor devlet bunları ..hayat çok zor bir yerden tutunmaya çalışıyoruz ..tek isteğimiz evladımız guvendemi bilmek :KK43:
Yakın olsam emin olun yardımcı olurdum . Konuşun isterseniz idarecilerle belki çözüm olur

Dilekce yaz ama olmazsa birsey arastir yap yani kurumda o kadar cok gereksiz yere rapor alan var ki siz de alin, gercekte calisan bir anne olarak uzuldim durumunuza hatta gerekirse psikiyatriye git durumunu anlat birseyler yap al raporu
Kızımı pedogoga götürücem belki ordan bir rapor çıkar bu aklima gelmemişti çok teşekkürler hayırlısı bakalim..herkes diyor çalışma sanki bana para veriyorlar benim bir çocuğum var anlamiyorlar yeri gelince para istiyorlar ahh ahh bir yok açılacak inslalah

Back
X