- 19 Şubat 2014
- 572
- 132
- 43
- 35
- Konu Sahibi farahzeynep
-
Kayınvalideniz tam bir zırcahil.Ne demek o laf ya? Cahille münakaşaya girilmez.Siz işinizi bulun,diyecek lafları kalmasın.Ne zaman isterseniz o zaman olur çocuğunuz da.Üçüncü kişiye fındık yemek düşer.
Selamm.yasin hicte gec degil ustelikte yeni evlisin.evliligin hayatin tadini cikar.calis caliski tecruben olsun.hayat bu kimin ne olacagi hic belli degil.kv denide hic umursama bana gore kv deler baska bi dunya da yasiyorlar.canlari birine sarmak istedimi iniyorlar bizim dunyamiza zehir etmeye.. Cocuk konusunda gordugun baski daha baslangici.
İlkini kizimi dogurdum ikinci ne zaman dediler.ikincide kiz oldu ucuncuye erkek bulursun dediler deilerde dediler. Hic bitmezzz bu mevzu...daha dicek bisey mutlaka bulurlar.gonlun ne istiyorsa onu yap derim..
destekleyici yorumlar cok rahatlatiyo tesekkurler. Evet bir de ilkini yap sonra uzun süre yapmazsin da diyorlar. ona daha cok sinirleniyorum bütün aile planlamamizi yapmislar sanki.
niyetim kesinlikle kötülemek degil sadece cok doldum ve yiprandim.
kesinlikle dogru...cook hirslandim zaten. Tabi ki benim elimde olan bir sey sonucta zorla yaptiramazlar ama baski insani gercekten cok yipratiyor
kizlar mehaba
ben 1,5 yildir evliyim ve 24 yasindayim. unideyken nisanliydim okumak istedigimi esim de ailesi de biliyordu ve fakat
bunu hic kabullenememisler. okul bitince evlendim ve is bulamadim. sürekli bebek yapin artik yasinniz gecti geciyor gibi seyler duyar oldum. is tecrubem olsun hayirlisiyla o da olur dedim. kayinvalidem kadin kismi calisip ne yapacak ki zaten esin calisiyo yeter dedi
dedim cocuk olunca tabi ki bakiciya birakmam. maksat kendimi gelistirmek biraz is tecrübem olsun, bosuna mi okudum dedim. annene dedim ben dedi 4 senen bosuna gitti okumasin okuyup napacak dedigini soylediya annem bana hic bahsetmemisti bu konudan sok oldum . zaten cocuk baskisi vardi. bu laflar cok agir geldi. cok saskinim ve sinirli
Takmayın kafaya bence.. Yani hayat görüşü bu olan bir kadını değiştiremezsiniz ona neden böyle düşünüyorsun diye kızıp yargılamakta doğru değil öyle görmüş öyle yaşamış o zihniyette olan insanlar. Bakın anneniz bile ciddiye alıp size söylememiş bile bu yüzden çokta önemsencek ve üzerinde durulcak ,kinlencek bir konu değil. Bu konuda karar verecek olan eşiniz ve sizsiniz o yüzden laf dalaşına girmeyin bile.
daha yeni konu açtım bebekle ilgili bi yerden sonra bizim elimizde olmuyo malesef sorunlarımız var istiyoruz olmuyo.dr gidin kontrollerinizi yaptırın bi sorun yoksa kafanız rahat olur istediğiniz zaman yaparsınız ama sorun varsa zaten boşuna korunuyosunuzdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?