cocuk yapin baskisi

Merhabalar ;
Sizin anneniz böyle dediyse kayınvalidenizin ağzına iyi laf vermiş oldu.kimin ne dediğine ne bakıyorsunuz ağzı olan konuşuyor.sonuçta o bebeği büyütecek sizsiniz belki daha hazır değilsiniz.

Yaşın çok genç.Ama düşünce yapın biraz kayınvalidenle paralel gidiyor.İnsan okur,mesleğini eline alır ve kimseye muhtaç olmamak,kendi ekonomik özgürlüğü için,sosyalleşmek günlerini boş geçirmemek için çalışır.Çocuğunu bakıcıya da veriri.İnan bilinçli bakıcı,senin bilinçsiz cahil kaynanandan daha fazla fayda sağlar çocuğuna.Baskı diyorsun da,baskıyı kendi üstüne sen çekiyorsun.Ailen seni büyütmüş okutmuş,yıllarını vermişsin.Cahil bir kadının zihniyetini dikkate bile almaman gerek.Bu benim hayatım benim hedeflerim demen gerek.Çocuğuda istediğim zaman eşimel karar vererek yaparım demen gerek.Hastalandığında doktor ararken,hakta hukukta avukat ararken,bir işte mühendist ararken,okulda öğretmen ararken,evlenirken nikah memuru ararken onların hepsimi boşuna yıllarını vermiş okumuşOkumasaydında onun gibi bir beyinlemi çocuk yetiştirseydin.

Ben de çocuk olunca neden çalışmayacağını anlamadım.

Böyle diyorsan kadın haklı boşuna vakit kaybı olur iş senin için.. Bence bebek yap onla oyalan..

tum yorumlari okudum herkese cok tesekkurler. haklisiniz bakici hakkinda dediklerinizde. ben yurtdisindayim dusundum ki oyle dersem konu kapanir acikcasi bu konuyu cok da dusunmemistim. zaten burda anne haklari cok korunuyo ( ücretli izin vs.) göc getirdigi psikolojik durumda. Sanirim biraz öz güven sorunu ortaya cikti burda. onlardan destek bekledigim icin cok stres yaptim. yoksa umrumda olmazdi kim ne derse desin. bir de kizina niye okumadim diye sitemde bulunuyo bana boyle deyince sasirdim. kendisi de okumus calisan bi kadin. ist okumakla acik fikirlilik arasindaki fark

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…