Çocuk Yapma Yaşı

BY2015

🐣
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2018
1.200
773
123
Slm arkadaşlar, sizce çocuk yapma yaşı kaç olmalı ve neden?

Kendini hazır hissettiğinde olmalı bence kişiden kişiye değişir birisi 35 yaşında ancak bu sorumluluğu kaldırabilirim der ama sen 25 yaşında hazır hissedersin bu tamamen hayata bakış ve yaşam tarzı ile ilgili...

Ben 26 yaşındayım ama çok geç kaldığımı düşünüyorum 5 yıldır evliyim Kasım ayında 6. Yıla gireceğiz eşimde hep erken dediği için bekledim. Bu sene artık istiyorum. Allah izin verirse.

Maşallah Allah daim etsin... Bende eşimle 3 yıldır birlikteyim 4. Yıla gireceğiz 9 aydır da evliyim 20 yaşımın sonundayım ve hamileyim kimsenin fikrini umursamıyorum çünkü kendimi buna hazır hissediyorum bebeğin 1 tane annesi olacak o da benim herşeyiyle ben ilgileneceğim çevrem ve çok konuşanlar değil hep anaç bir insandım zaten üniversitem de bitiyor bu yıl ayrıca çalışıyorum da eee daha neyi bekleyeyim ki ben hayatı ve gayelerini erken yaşayanlardanım herkesin şansı farklıdır...

Sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız İnşallah canım benim.

Slm arkadaşlar, sizce çocuk yapma yaşı kaç olmalı ve neden?
Öyle bir sınırlama yapılmamalı bence insan kendisini hazır hissettiği zaman olur bu..ben ilk dogumumu 24 yaşında yapmıştım 10 sene geçti aradan ve şuan ikinciyi istiyorum eşimde istiyor hayirlisi

Öyle bir sınırlama yapılmamalı bence insan kendisini hazır hissettiği zaman olur bu..ben ilk dogumumu 24 yaşında yapmıştım 10 sene geçti aradan ve şuan ikinciyi istiyorum eşimde istiyor hayirlisi
En kısa zamanda olur inşallah

Ben ilk çocuğumu 25 yaşında doğurmuştum. 2. 29 yaşında. şimdi Allah nasip ederse 3. Çocuğum doğacak ben 31 yaşındayım. Bence bünyeye de bağlı. Diğer iki hamileliklerimde 20 şer kilo aldım. Gayet iyiydim. Bunda 5 kilo almışım toplamda. 10 gün sonra doğum olacak inşallah. Hem gebelik şekerim çıktı. Hemde habire hastalanıyorum. Bünyem kaldırmıyor. Belki araları az olduğu içindir. Vücut tam toparlanmadan tekrar hamile kaldığım için.

Hayırlısı ile kucağınıza alırsınız İnşallah.

Bu hayattan beklentilerinle alakalı bir şey. Gezeyim tozayım, gençliğimin tadını çıkarayım, kariyer yapayım diyen için kesinlikle 30+. Yok benim öyle şeylerde gözüm yok, anne olayım, sıcak bir yuvam olsun bana yeter diyen için 25 ideal bence.

İlk çocuğum ben küçükken evlenir evlenmez oldu.
Daha 3 aylık evli bile değildim.
Kendimde ne yazikki küçük yaşta evlendim.cocuk nasıl oldu,nasıl doğdu,nasıl büyüdü bişey anlayamadım.
Şuan ki aklım olsa 27-28-30 ki yaşlarda bebek sahibi olmak isterdim.o yüzden ikinci bebek için uğraşıyorum.
Bide hazır olmak çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…