Hayırlısı ile kucağınıza alırsınız İnşallahHerkesin hayattan beklentileri ve ne istediğinle alakalı bir durum bu. Bu da kişinin yaşam tarzı, kişilik yapısıyla alakalı tabi. 5 yıllık evliyim eşimle gezdik, tatillere gittik, hobi edindik, birbirimizle vakit geçirdik. 32 yaşındayım ilk bebeğimi bekliyorum. Hiç anaç bir insan olmadım, monotonluktan hoşlanmam, sorumluluk almayı seven bir yapım yok. Gezmeyi tozmayı arkadaşlarla vakit geçirmeyi çok severiz. Pandemi olmasa belki hala bebeği erteliyor olurduk. Bi yere gidemeyince bebeğimiz olsun büyüsün sonra onunla gezeriz diye düşündük.
Çocuk yapma değil bence çocuk isteme diyelim evliliğini ve kendini hazır buluyorsanSlm arkadaşlar, sizce çocuk yapma yaşı kaç olmalı ve neden?
Sağlıcakla büyüsün İnşallahHayata bakış yaşayış tarzı beklentiler önemli olan. Kimi gözünü açar açmaz evlenir çoluk çocuğa karışır başka bi şey bilmez çünkü. Kimisi gezer tozar eğlenir hayatın tadını çıkarır kariyer edinir ondan sonra çocuk sahibi olur
Ben 35 yaşında anne oldum. Kızım 1.5 yaşına gelicek.Baya zorlanıyorum ama yapımla ilgili çünkü özgürlüğüme düşkündüm. Ne hobim kaldı ne bi şey. İnşallah düzenim oturunca yeniden bu defa kızımla gezip dolaşırım
Hiç geç kaldığımı düşünmedim ve pişman olmadım. Yine olsa yine geç anne olurdum
Sağlıcakla büyüsünler İnşallah.Çok geç kalmadan isteniyorsa bebek sahibi olmak gerek bence
Evlendikten 2-3 yıl sonra gibi
23-25 yaş ideal yaş bana göre
Yaş ilerledikce çocugun enerjisine yetişemiyor insan
Eşiniz ve ailenizden bakım konusunda desteginizde varsa bence çok arayı uzatmadan kardeş bile yapılmalı
Şuan 38 yaşındayım ikinci çocugum 4 yaşında inanin onun enerjisine yetişemiyorum
Daha gençken yapmadigima pişmanım
Hayirli olsun saglikla kucaklayin insallah erken hasta sabir tahammul daha cok oluyor iyi yapmissinMaşallah Allah daim etsin... Bende eşimle 3 yıldır birlikteyim 4. Yıla gireceğiz 9 aydır da evliyim 20 yaşımın sonundayım ve hamileyim kimsenin fikrini umursamıyorum çünkü kendimi buna hazır hissediyorum bebeğin 1 tane annesi olacak o da benim herşeyiyle ben ilgileneceğim çevrem ve çok konuşanlar değilhep anaç bir insandım zaten üniversitem de bitiyor bu yıl ayrıca çalışıyorum da eee daha neyi bekleyeyim ki ben hayatı ve gayelerini erken yaşayanlardanım herkesin şansı farklıdır...
Çok teşekkür ederim umarım öyle olurHayirli olsun saglikla kucaklayin insallah erken hasta sabir tahammul daha cok oluyor iyi yapmissin
Ben 26 yaşındayım ama çok geç kaldığımı düşünüyorum 5 yıldır evliyim Kasım ayında 6. Yıla gireceğiz eşimde hep erken dediği için bekledim. Bu sene artık istiyorum. Allah izin verirse.
Aynen hayatı yaşamadan bilemiyor insan, istedgm gibi yaşadım doktoraya kadar okudum, yurtdışında yaşadım, kariyer yaptım aşık oldgm insanla evlendim derken baktım 30 olmuşumHayata bakış yaşayış tarzı beklentiler önemli olan. Kimi gözünü açar açmaz evlenir çoluk çocuğa karışır başka bi şey bilmez çünkü. Kimisi gezer tozar eğlenir hayatın tadını çıkarır kariyer edinir ondan sonra çocuk sahibi olur
Ben 35 yaşında anne oldum. Kızım 1.5 yaşına gelicek.Baya zorlanıyorum ama yapımla ilgili çünkü özgürlüğüme düşkündüm. Ne hobim kaldı ne bi şey. İnşallah düzenim oturunca yeniden bu defa kızımla gezip dolaşırım
Hiç geç kaldığımı düşünmedim ve pişman olmadım. Yine olsa yine geç anne olurdum
24 yaşında atandım. 26 yaşında eşimle tanıştım. 27 yaşında nişanlandım. 28 yaşında evlendim. 30 yaşında anne oldum.Slm arkadaşlar, sizce çocuk yapma yaşı kaç olmalı ve neden?
Sizinki de hayırla büyüsün maşallahAynen hayatı yaşamadan bilemiyor insan, istedgm gibi yaşadım doktoraya kadar okudum, yurtdışında yaşadım, kariyer yaptım aşık oldgm insanla evlendim derken baktım 30 olmuşum33de hamile kaldım ki hazır hissdym derken baktım o his gelmiyor iyi ki eşim çok istemiş de olmuş diyorum ben de. Sizin kuzunuza da maşallah 21 aylık benim kuzumda.
Bence bu konu iki yönlü simdiki aklim gecmiste olsaydi cocuk olayini 25-30 da hallederdim biyolojik olarak yumurtalarimiz rukeniyor ve ileri yasta kalite azaliyor fiziken de zorlaniyorsun vs. Ama 30-35’de de artik olgun ve daha akli selim oluyorsun tam manasiyla bir cocuga yetebilen kabiliyette oluyorsun.Slm arkadaşlar, sizce çocuk yapma yaşı kaç olmalı ve neden?
Evet Hatay'da yaşıyorum Hatay'lıyım sizde mi Hatay'lısınız? Birkaç gündür girmedim bu yüzden mesajınızı yeni gördüm.Burcu hanım az önce bir konunuzu gördüm bu konunuza da fikir belirtmiştim kullanıcı adınızdan tanıdım sizde mi Hatay’da yaşıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?