Çocuk Yapmaktan Korkuyorum...

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1kkk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

1kkk

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2018
25
26
8
31
Merhaba Bayanlar
3 yıllık evli olucam bir kaç ay sonra 23 yaşındayım Çocuk sahibi olmaktan Büyütmekten onun sorumluluğunu almaktan çok korkuyorum ve içimde en ufak çocuk doğurma isteği dahi yok Kendimi bir bebekle hayal dahi edemiyorum. Anne olarak hayal edemiyorum Kredim var Asgeri ücretle çalışıyorum benim maaşım direk krediye gidiyor Eşimde aynı şekilde böyle bişi söz konusu olursa yandık demektir şuan kendimi bu krediyle oyalıyorum ama ya 3 yıl sonra ne olucak 26 yaşında olucam daha ne kadar oyalıcam kendimi Kısaca şöyle diyim anne olmak istemiyorum... Bana yardımcı olabilir misiniz?

Eşinin sana baskısı var mi çocuk yapalım diye? Bir de o kaç yaşında.

Eşinin sana baskısı var mi çocuk yapalım diye? Bir de o kaç yaşında.

Baskısı yok o da durumların farkında o yüzden üstelemiyor Olsa iyi olur diyor Baba olmak istiyorum diyor Ben çevremde olanları gördükçe anneye babaya yapılan saygısızlıkları miras davalarına düşmelerini kötü yola düşen çocukları gördükçe böyle bir dünyaya bu tür çocuk getirmek istemiyorum En büyük korkum bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…