herkese iyi akşamlar arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama kafam çok karışık evleneli 5 yıl oldu hala çocuğum yok etrafımızdaki herkesin her gencin bizden sonra evlenenlerin çocukları var ben yine herşeyin allahtan olduğunu imtihan olduğunu biliyorum ama eşim ve ailesi benim gibi düşünmüyorlar 3 yıl önce 1 defa normal yolla hamile kalmıştım doğum yaptım ama bebeğim doğumdan sonra herşey doğana kadar normal giderken doğumdan 3 gün sonra vefat etti doğar doğmaz yoğun bakıma aldılar nefes alamıyordu çok acı günler yaşadım herşeyini hazırlamıştım ama malesef nasip olmadı yani aslında istesek çocuğumuz oluyor ama bebeğimiz trilyonda bir görülen bir hastalığa yakalanmış dünyada hiç tedavisi yokmuş doktorlar genetik olduğunu söylediler %50 ihtimal varmış bebeğimizi kaybettiğimiz için ne hastalık olduğunu bilmiyorlar bozuk genide araştıramadılar ki tüp bebek olsun çaresiz kaldık herkes 2 senedir yine düşün diyorlar ama ben yine ölmesinden çok korkuyorum eltimin kızkardeşimin de çocukları oldu bizden sonra hem annem hem kaynanamlar herkes torunlarını seviyorlar benim yanımda torunlarını severlerken var yok bi tane diyorlar çok üzülüyorum daha birçok şeyler söylüyorlar eşimde çok üzülüyor herkesin var bizim yok diye eşimde düşünelim diyor ama ben bir daha hastaneden eli boş ayrılmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım kendimi çok kötü hissediyorum