Çocuk yapmalı mıyım?

Arkadaslarinin dedigine.kulak asma siz istiyorsaniz yapin. Hazirim diyorsan bekleme hic. Sonucta hemen hamile kalacaginin garantisi yok. Onuda gectim cocugun gezmeye tozmaya engel olmayacagini dusunuyorum hem ailelerde yaninizda her turlu destegi alirsiniz. 10 yil evli olup evliligini oturtamadigini esini taniyamadigini kesfedenler var takilma bunlara :)

Evliliginin 20 yilinda bosanma karari alan dort cocuklu insanlar da var. Bence bu cok beklemekle ilgisi olan bir durum degil allaj korusun..
Anlattığınız sartlara gore bende bebegimiz olsun isterdim. Hemen olmaya da bilir.
Allah hayirli evlat nasip etsin en dogru zamanda..

Evet bireysel farklılıklar hep var o_O Kimisi diyor keske daha once yapsaydım.. Kımısı sızın gıbı dusunuyor. Kımısı 3 ay ıcınde tum fazlalıkları verıp ıncecık oluyor. Kımısı 30 kıloyla kalıyor :110: Hatta ıkı dogum yapan bır kadın bıle farklılık yasıyor dogumları arasında.. Sanırım denemeden bılemeyecegım..:eek:
Hayırlısı olsun sizin için :)
Ben özellikle iki yönden anlatmak istedim çünkü herşey olumlu anlatılıyor ama herkes için o kadar olumlu ilerlemiyor bu sefer sizde farklılık olduğunda benim ayarlarımda mı sorun var diyorsunuz. Ben çok dedim

Evliligin otrmasi,3sene 5sene bunlar cok sacma syler
40ından sonra degisen adamlar duyuyoruz
Kac seneler sonra bosananlar.

Dur evliligin biraz daha otursun oturursa bi cocuk yaparim oturmazsa bosanirim bunlarin hesabi yapilmazki.
Yani ilerisini görmek gibi bisey yok.
Vahiyde gelmez.

Cocuk iki insan kendini hem maddi hemde manevi hazir hissettiginde yapılmalı.

Ben 26 yaşındayim
Yaklasik 5 senelik evliyiz daha bize erken geliyor
Ama bu herkes icin degisir
Yani bana gore cok erken
Ama siz istiyorsaniz doğru olan karar odur.

Bu gercekten hassas bir konu anne olmak kolay degil buna hazir hissetmelisiniz kendinizi
Ben yurtdisinda yasadigim icin bebek fikrini donene kadar aklimdan cikarttilar ozellikle kayinvalidem yok sana yardima gelemeyiz vs ama ben hazirdim ve bebek ozlemim vardi neyse donduk hicbir sıkıntı yok ama 1.5 yil olmadi kendime cok kizdim keske kimseyi dinlemeseydim diye o sure cok zor gecti bugun 2.5 yasinda bir oglum var ikincisi yolda ve kimse yardim etmiyor keske daha erken yapsamiydim hayirlisi boylemiydi bilmem ama ben 30 yasina gelmeden 2 cocuk annesi olucagim icin kendimi sansli hissediyor ve sukrediyorum cunki planim boyleydi :)
Sizin icinde hayirlisi insallah dedim ya anne olmak kolay degil ama kalbinizde bi bebek ozlemi varsa kimseyi dinlemeyin

Back
X