Keşke insanlar laf olsun diye,herkes evleniyor diye evlenmese, keşke sırf arkasından laf söylemesinler diye,herkes yapıyor çocuk yapmasa.
Bence çok doğru bir karar vermişsiniz. Çevrenize- KK'ya baksanıza, eşiyle arası iğrenç olup ya birkaç seneye boşanacak ya da 'nasil bosanayim,evladım için cekiyorum' diyecek insanlar hamile kalmaya çalışıyor. Kocasi insan değil,bunu görüyor, bencilliginden o adamı baba yapıyor. Sorsan,çocuğunu canından çok sever (bir çocuğa kötü bir baba vermekten daha kötü ne olabilir ki?).
Ya da maddiyat sıfır, kıtı kıtıma yetistiriyor. Çocuk bir oyuncak istese alacak gücü yok, çocuğun süt alerjisi çıksa mama alacak durumu yok,ömür oldukça çocuğa yokluktan başka bir şey veremeyecek, peşpeşe doğuruyor... Ya da düzeni belli değil, savaştan gelmiş, doğru düzgün kalacak yeri,eşinin kalıcı bir işi yok, dogurup duruyor... Küçücük evleri olan ve dhaa büyüğüne yıllarca çıkamayacak insanlar birkaç tane doğuruyor, çocuk var - çocuğun kendisine ait odası yok. Ömrü boyunca salonda TV sesiyle uyumaya, ozelinin olmamasına mahkum... Ya da işi ayarlayamiyor, ikinci ayda ise dönmek zorunda,ailesi yakın değil,bakıcıya verceek parası yok... çocukları haftaici anaya bırakıp pazardan pazara alıyor... Ya da çocuk bakacak Sabri yok, çocuklarla oynamayı sevmiyor, çok başka hayalleri var , çocuğu alıp eline telefon verip,TV karşısına oturtacak , çocuğunu TV yetiştirirken her sinirlendiğinde "bıktım senden' diye bağıracak bir kadın, ama çocuğu var..
Çevremiz böyle annelerden geçilmiyor. Hepsi de damarına basınca "anayım ben anaaaa!! Siz ne anlarsınız" deyip kendinin sırf yumurtlama döneminde seks yapıp 9 ay sonra fetüsü doğurduğu için kutsal olduğuna inanıyor

düşününce gerçekten çok saçma geliyor bana.
Keşke şartları uygun olmayan kimse anne baba olmasa. Eminim dünya çok güzel bir yer olurdu ve hep mutlu çocuklar yaşardı