- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
Öncelikle zaman ayırıp okuyacağınız için çok teşekkür ederim.
Eşimle 3 yıllık beraberliğin ardından evlendik ve şuanda 2 buçuk yıldır evliyiz.
Universte mezunuyum ve su zamana kadar is bulmak icin uğraştım. Kpssler Dersaneler banka sınavları kurslar sertifikalar is görüşmeleri. Olmadı olmadı ne yaptıysam bi türlü adam akıllı bi işe giremedim. En sonunda artık bu konuya kafamı takip psikolojim bozulmaya başlayınca çabalamaktan vazgeçtim. Eşimin devlet garantili iyi maaşlı bir işi var. Bende çok tutumluyumdur. Bütün ev işlerimi kendim yaparım kuaför islerimi evde kendim yaparım. Öyle lukse markaya duskunlugum yoktur. Bu sayede çok şükür evimizi arabamizi aldık yatırımlarimizida yaptık.
Gelelim çocuk mevzusuna ben 27 eşim 30 yaşında. Ailelerimizden çok uzakta yaşıyoruz. Çocuk sahibi olunca yardimci olacak yakinlikta kimsemiz yok anlayacağınız. Çocuk konusu açılınca ne eşim istiyorum artık olsun diyor ne de ben.
Siz çocuk yapmaya nasıl karar verdiniz kendinizi nasıl hazır hissettiniz? Bide benden 4 yaş büyük bir ablam var benden 1 sene once evlendi. Ondan önce çocuk yaparsam acaba ona haksızlık yapmış olur muyum? Ablam çalışıyor ve çocuk dusunmedigini söylüyor şimdilik.
Biraz uzun oldu ne olur kusura bakmayın.
benden kucuk kardesimin cocugu benden cokdaha once oldu. Kendini hazir hissetmeden cocuk yapma derim. Cocuk cok guzel bir sey, ama zor da birsey. Bence hayatinizda calisip calismayacaginiza tam olarak karar verin, ve calisicaksaniz da daha fazla ugrasin ise girmek icin. Sonra cocuk yapin derim. Sonra eyer icinizde ukte kalicaksa, cocugunuza yansitabilirsiniz.