Çocuk yapmaya kendini henüz hazır hissetmeyenler buraya :)

Bence söylemelisin hap kullandığını enim kayınmvalidemde çocuk diye başımın etini yiyiyor hiç yapamam kusura bakma diyorum çocuk istiyosan 5-6 sene bekle diyorum çok istiyosan kendin doğur diyorum :)))

bir daha sorarsa zaten söylemeyi düşünüyorum çok sinirlerimi bozdu çünkü

MERHABALAR
Aranıza yeni katıldım, hoş bir ortam.
ben 2 yıl hapla korundum, bu ay eşimle bırakma kararı aldık hapı. ama içim çok karışık, bir yanım istiyor, diğer yanım bütün hayatın değişecek diyor siz ne dersiniz?

MERHABALAR
ben 2 yıl hapla korundum, bu ay eşimle bırakma kararı aldık hapı. ama içim çok karışık, bir yanım istiyor, diğer yanım bütün hayatın değişecek diyor siz ne dersiniz?

slm arkadaşlar bilmiyorum ama yazma geregi duydum işte ben 3 yıllık evliyim eşim hemen çocuk şstemişti bense hayır iyikide istemiş hiç korunmadık sonuç hüsran
kist çıktı ameliyat oldum sonra reezer azlıgı sonra eşimde hareket sorunu kan pıhtılaşması 3 yılı devirdik böylce
bir aşılama bir tüp bebek ve ş,imdi tekrar tüp bebek maddi manevi yıprandık

sizlere tavsiyem önce sizler ve eşiniz kontrolden geçin istemiyorsanız yine istemeyin nacizane tavsiyem kusura bakmayın yazmadan geçemedim işte

slm arkadaşlar bilmiyorum ama yazma geregi duydum işte ben 3 yıllık evliyim eşim hemen çocuk şstemişti bense hayır iyikide istemiş hiç korunmadık sonuç hüsran
kist çıktı ameliyat oldum sonra reezer azlıgı sonra eşimde hareket sorunu kan pıhtılaşması 3 yılı devirdik böylce

sizlere tavsiyem önce sizler ve eşiniz kontrolden geçin istemiyorsanız yine istemeyin nacizane tavsiyem kusura bakmayın yazmadan geçemedim işte

Allah yardımcınız olsun. Biraz bende sorun yaşar mıyız diye düşündüm genelde her yıl 2 kere doktora gidiyorum sıradan kontrol içim bir sorunum yok görünüyor ama yinede belli olmaz diyede düşünmeden edemiyorum.
belkide hayatı akışına bıraksak daha iyi olacak gibi. artık bebek olunca telaşlanırım diye erteledim. olana kadar aynı devam edecek hayat.

MERHABALAR

Canım maddi ve manevi buna hazırsan yapabilirsin yada çalışmalara başlayabilirsin. Çünkü bünyeden bünyeye göre değişiyor hemen çocuk olmayabiliyor ilacı bırakınca yani öncelikle bir doktor kontrolünden geçmelisin. Mesela vücudunun folik aside ihtiyacı vardır hamilelikten en az 3 ay önce başlanması gerekiyormuş ihtiyacı olanlarda canım...

Geçmiş olsun canım inşallah biran önce olur...

Hem kendi ailemi hem de eşimin ailesini hayatımıza çekeceğini düşündükçe hiç yapasım gelmiyor. Ailelerle senede bir kez görüşmek bile ağır geliyor bana. Şuan pusuya yattıklarını ve torun olur olmaz saldırıya geçeceklerini biliyorum ki kendileri de bunu söylüyorlar. Gel de şimdi çocuk yap...

Back
X