- 28 Mart 2011
- 1.018
- 854
- 123
- 49
ee nasıl olucak o iş ya kazayla olursa![]()
Eşim Korunuyo O Yüzden Rahatım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ee nasıl olucak o iş ya kazayla olursa![]()
Oooo Maşallah Seninkisi Tam Korunmaymış:))) Napıcaksınız Böyle Zor Olmıcakmı?![]()
Bence söylemelisin hap kullandığını enim kayınmvalidemde çocuk diye başımın etini yiyiyor hiç yapamam kusura bakma diyorum çocuk istiyosan 5-6 sene bekle diyorum çok istiyosan kendin doğur diyorum :)))
bir daha sorarsa zaten söylemeyi düşünüyorum çok sinirlerimi bozdu çünkü
Bende henüz bebek düşünmüyorum .
2 - 3 yıl kadar sonra inş.
Yasminle korunuyorum.
Hoşgeldin canım yasmin kilo yaptımı sende acaba öğrenebilirmiyim ?
yok yapmadı.
ben evlenmeden öncede adet düzensizliği için kullandım.
3 yıldır kullanıyorum aynı kilom ekstra bi kilo yok
MERHABALAR
Aranıza yeni katıldım, hoş bir ortam.
ben 2 yıl hapla korundum, bu ay eşimle bırakma kararı aldık hapı. ama içim çok karışık, bir yanım istiyor, diğer yanım bütün hayatın değişecek diyor siz ne dersiniz?
slm arkadaşlar bilmiyorum ama yazma geregi duydum işte ben 3 yıllık evliyim eşim hemen çocuk şstemişti bense hayır iyikide istemiş hiç korunmadık sonuç hüsran
kist çıktı ameliyat oldum sonra reezer azlıgı sonra eşimde hareket sorunu kan pıhtılaşması 3 yılı devirdik böylce
bir aşılama bir tüp bebek ve ş,imdi tekrar tüp bebek maddi manevi yıprandık
sizlere tavsiyem önce sizler ve eşiniz kontrolden geçin istemiyorsanız yine istemeyin nacizane tavsiyem kusura bakmayın yazmadan geçemedim işte
MERHABALAR
Aranıza yeni katıldım, hoş bir ortam.
ben 2 yıl hapla korundum, bu ay eşimle bırakma kararı aldık hapı. ama içim çok karışık, bir yanım istiyor, diğer yanım bütün hayatın değişecek diyor siz ne dersiniz?
slm arkadaşlar bilmiyorum ama yazma geregi duydum işte ben 3 yıllık evliyim eşim hemen çocuk şstemişti bense hayır iyikide istemiş hiç korunmadık sonuç hüsran
kist çıktı ameliyat oldum sonra reezer azlıgı sonra eşimde hareket sorunu kan pıhtılaşması 3 yılı devirdik böylce
bir aşılama bir tüp bebek ve ş,imdi tekrar tüp bebek maddi manevi yıprandık
sizlere tavsiyem önce sizler ve eşiniz kontrolden geçin istemiyorsanız yine istemeyin nacizane tavsiyem kusura bakmayın yazmadan geçemedim işte