- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
- Konu Sahibi Birgariplik
Bende eskiden çocuk delisiydim ama yeğenlerimle geçirdiğim 2 ay bana yetti de arttı şimdi o kadar hevesli değilim ne yalan söyleyeyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlar olabilir inanın sıradışı ya da yanlış bir durum değil.İnşallah dediğiniz gibi olur. Bazen çocuğumun yüzüne bakarken utanıyorum evet tatlı sevimli evlat ama ... ben yazsam bitmez öyle bi durum
Bu benim de karşılaştığım ve kendimde gördüğüm bir durum.Yapıp yapmamak tercih meselesi eşiniz içinde sorun yoksa çocuk yapmayabilirsiniz. Benim gördüğüm nerede çocuklardan nefret ederim diyen veya çocuk istemeyip es kaza hamile kalan ya da sonradan anne olma isteği gelen kadınlar çocuklarına aşırının aşırısı abartılı şekilde düşkün oluyorlar. Kendi anneliğinizi sorgulatıyorlar.
kusura bakmayın ama bakış açınız bana normal gelmedi ilk mesajınızda ilk çocuğunuza çocuğum derken diğer evladınıza 2. diye bahsetmişsiniz hep. Sevimli tatlı evlat ama.. ? Bilmiyorum belki psikolojiniz iyi değil ama normal gelmedi. Çocuk olmasaydı hayatım şöyle şöyle olurdu gibi bir pişmanlığı anlarım ama keşke bu 2. yide yapmasaydım şimdi oyuncak için kavga edecekler sevimli ama.. türündeki pişmanlık biraz içimi ürpertti .Bence kendinizi toplamak konusunda biraz destek almalınız belki beş aylık olduğu için uykusuzluk ve yorgunluktan böyledir bilmiyorum umarım bu fikir sürekli devam etmez çocuğun bir suçu yok.İnşallah dediğiniz gibi olur. Bazen çocuğumun yüzüne bakarken utanıyorum evet tatlı sevimli evlat ama ... ben yazsam bitmez öyle bi durum
Valla psikoloğa da gidiyorum ama o bile su açıklamayı yapmadı bana çok teşekkür ederim size. Aynı yollardan geçmiş biri daha çabuk anlıyor karşısındakiniBunlar olabilir inanın sıradışı ya da yanlış bir durum değil.
Gerçekten derinlemesine anlayabiliyorum sizi ve hislerinizi kendiniz bile kabul etmek istemediğiniz, yanlış olduğunu düşündüğünüz için açamıyorsunuz.
Şuan ona baktığınızda tek gördüğünüz yaşadığınız zorlukların katlanacağı.
Herkesin bir durumla baş etme yöntemi farklıdır.
Önerebileceğim şeylerden biri duygularınızla yüzleşmeniz olacaktır, ardından elinizdekilerle nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini düşünmek.
Geçmişe dönmek sadece sizi acıtır, aktif tutar pişmanlığı.
Ne zaman his değil akıl boyutuna geçerseniz bu durumun, o zaman hayat daha yaşanır bir hal alıyor ama ilk etap o duyguları kabul etmek.
Ben de bu durum devam etmesin diye destek alıyorum çok teşekkürlerkusura bakmayın ama bakış açınız bana normal gelmedi ilk mesajınızda ilk çocuğunuza çocuğum derken diğer evladınıza 2. diye bahsetmişsiniz hep. Sevimli tatlı evlat ama.. ? Bilmiyorum belki psikolojiniz iyi değil ama normal gelmedi. Çocuk olmasaydı hayatım şöyle şöyle olurdu gibi bir pişmanlığı anlarım ama keşke bu 2. yide yapmasaydım şimdi oyuncak için kavga edecekler sevimli ama.. türündeki pişmanlık biraz içimi ürpertti .Bence kendinizi toplamak konusunda biraz destek almalınız belki beş aylık olduğu için uykusuzluk ve yorgunluktan böyledir bilmiyorum umarım bu fikir sürekli devam etmez çocuğun bir suçu yok.
Umarım bir an önce çözülür evlatlarınızla mutlu bir yaşam dilerim.Ben de bu durum devam etmesin diye destek alıyorum çok teşekkürler
Saldırıları nasıl püskürtüyorsunuz? Benim artık çok asabım bozuluyor, gerçekten kırıcı olmaktan korkuyorum. Paylaşırsanız sizin taktiğinizi kullanmak isterim :)10 yıldır 2. çocuk baskısı var bana heççç oralı olmuyorummm.
Hesabıma 300 000 tl yatırın hemen hamile kalacağım söz dedim 1 2 kereSaldırıları nasıl püskürtüyorsunuz? Benim artık çok asabım bozuluyor, gerçekten kırıcı olmaktan korkuyorum. Paylaşırsanız sizin taktiğinizi kullanmak isterim :)
HarikasınızHesabıma 300 000 tl yatırın hemen hamile kalacağım söz dedim 1 2 kereşok oldularrrr
"evde beslediği hayvanın bile" demenize azcuk gönül koydum üç kedisi olan biri olarakÇocuk yaptım çünkü istiyodum sizin istememenizde gayet doğal... Çevremde çocuk yapmayanda var hiç pişman değiller niye olsunlarki.hem eğer ilerde öyle birşey olursa istersen evlatlık alırsın.insan evde beslediği hayvanına bile nekadar bağlanıyor.kaldiki bı insan yavrusu.biyolojik olman gerekmiyor bunun için
Benim kızım da 3.5 aylık.Aynı döngüde debelenip duruyorumKesinlikle. Of 3,5 ay zor geçti yaw. Ama o zamanlar bebekte hani tepkisiz oluyor. Doyur, yatır ve altını temizle döngüsünde kendimi kaybetmiştim. 5 aydan sonra güzelleşti benim, 7. Ayda ise mükooo oluyor cidden. Yürüteçle gülerek peşimden geliyor![]()
Mutlaka Babybjörn alın. Bana sonra dua edin. O kadar muhteşem bir şey ki. 8 aya girecek hala onda duruyor. Onda uyur , oynar. Valla bütçeniz yoksa bile banka falan soyun dhhdhdBenim kızım da 3.5 aylık.Aynı döngüde debelenip duruyorumBide kucağa alıştı, bırakıp tuvalete bile gidemiyorum çoğu zaman ama arkadaşın da dediği gibi bu gülüşleri dünyaya bedel.Uyurken bile özleyip uyandırdığım oluyor..
Hiç bir sevgiyle kıyaslayamıyorum.Tabiki herkes böyle hissedecek diye bişey yok.
Çok büyük sorumluluk hakikaten..