- 12 Aralık 2015
- 1.269
- 1.876
- 53
- Konu Sahibi elifff_____
Türkiye'de yaşadığımızı unutmuş gibi yazmışsınızŞu an düşünmediğim için biraz daha zamana ihtiyacım olduğu için ayak bağı olur dedim
Yani zaman geçtikçe belki bende isterim bilmiyorum
Daha önce konuştuk yani evlenmeden önce ama iş ciddiye binince korktum ben açıkcası
Ama ona ben söyledim zaten önce bi gezelim evlilüiöiz otursun dedim bak bir yıl bile olmadı dedim. Yani ona karşı ters bir cümle kurmadım hiç ayak bağı kelimesinide söylemefim ona burda kullandım o kelimeyi.
Ben sadece ona baskı yapanlara kızdım ve haklıyımda ne hadlerine değil mi ama

O halde eşinize bebek istediğinizi söyleyip tek başınıza bir doktora gidin rutin bir kontrol yaptırın.
Sonra eşinize bende kist varmış tedavi olmam gerekiyormuş 1 yıl falan sürecek deyip zaman kazanın.Millet de varsın sizi kısır bilsin en azından koca ağızları kapanır

Dip not; Bebek çok güzel birşey yaaaa...Evde bir ses bir nefes bir çığlık bir mutluluk bir koku ayak bağı gönül bağı tarifi imkansız bir varlık.
Kızım Üniversite de ben 40 yaşımda tekrar anne olacağım.
Kızım bana "Anne bir kaç yıl daha bekleseydin ben sana bebek doğururdum torununa bakardın şimdi ben bu yaştan sonra ablamı teyzemi olcam" diye benle dalga geçiyor aklınca

Bebek kokusu yağmur sonrası toprak kokusu fırından yeni çıkmış ekmek kokusu işte bunların hepsi aynı HUZUR verir insana.
İnşaAllah yumuk yumuk bir kızın olur annesi gibi inatçı alıngan ve agresif