- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
Eşiniz, çoçuk seviyor siz sevmiyor olabilirsiniz.
Üstelik bir yıllık evlisiniz,ben de erken bulurum aynı durumda olsam.
Ama çoçuk için hazır olmak diye birşey yok inan.Yani hiç bir zaman hazır olmuyorsunuz.Evliliğini biraz daha oturt ,sonra düşün tabiki..
Bak evde hayvan besliyoruz biz.Ona bir şey olsa canım acıyor benim..Üstelik kanımdan canımdan değil.
Bir de bebeğini düşün,senin canından kanından bir parça.
Bir de her şeyi geç;sana bir kere 'sarılıp ''Annemm sen çok güzelsin'' dese elleriyle yüzünü tutup bu düşüncelerin esamesi kalmaz inan..
Seni anlıyorum ama eşine sert çıkma bu kadar.O da bir şekilde tepkisini gösteriyor..
Ciddiye alma,öfkesine ver geç dediği lafı.
Bazen ağzımızdan çıkan cümle esas düşündüğümüz değildir,sadece karşımızdakinin biraz daha canını yakmak içindir.
Eşiniz, çoçuk seviyor siz sevmiyor olabilirsiniz.
Üstelik bir yıllık evlisiniz,ben de erken bulurum aynı durumda olsam.
Ama çoçuk için hazır olmak diye birşey yok inan.Yani hiç bir zaman hazır olmuyorsunuz.Evliliğini biraz daha oturt ,sonra düşün tabiki..
Bak evde hayvan besliyoruz biz.Ona bir şey olsa canım acıyor benim..Üstelik kanımdan canımdan değil.
Bir de bebeğini düşün,senin canından kanından bir parça.
Bir de her şeyi geç;sana bir kere 'sarılıp ''Annemm sen çok güzelsin'' dese elleriyle yüzünü tutup bu düşüncelerin esamesi kalmaz inan..
Seni anlıyorum ama eşine sert çıkma bu kadar.O da bir şekilde tepkisini gösteriyor..
Ciddiye alma,öfkesine ver geç dediği lafı.
Bazen ağzımızdan çıkan cümle esas düşündüğümüz değildir,sadece karşımızdakinin biraz daha canını yakmak içindir.
Şu an hazmedemiyorum ama hatasını anlar öÜr dilerse belki...
Ya en azından bir yıl dolsaydı ben seneye tatil hayal etmiştim yurtdışında zaten çok yoğun çalışıyorum...
Yani çocuk yapsam bile istemsiz yapmış olucam böyle olsun istemiyorum bi çocukla uğraşmak ona bakmak ben yapamam galiba