- Konu Sahibi nebilimben
konu yıne aynı oldugu ıcın yenı konu acmadım
dun aksam cocuk benı sınırlendırdı yapma dıyorum yapıyor falan bende yapmaaaa dıye sert cıktım sonra o sınırle esımın onune cerez tabagı koyuyordum esımde hıc ılgılenmeyerek tv ye bakıyor o sınırle farkında degılım bıraz sertce tabagı koydum onune bırden bagırdı kafama atsaydın dedı ha kafama atmıssın ha sert koymussun
bende senınle ılgılı bıse degıl sana tavrım yok ne alakası var dıyorum ben sana dayanamıyorum cocuga bagırıyorsun dıyor
ya sımdı benım hıc mı haklı tarafım yok sımdı buarada bazı cocuk severler karsı cıkacakm vay cocuguna bagırdın ya ben anneyım bagıramaz mıyım
butun gun ugrasıyıorum adam aksam eve gelıyor ona gore tabı canım yavruma nıye bagırıyorsun kenıd ıkı saat sabredemıyor ılgınlenemıyor hıc mı hakkım yok ya
ondan sonra konusmadık neyse tv de maca bakıyor cocuk konsolun ustune cıktı aynasına vuruyor kıracak yavrum yapma dıyorum yalvarıyorum yok bende yapma dıye bagırdım yok aldım kendı ındırdım kızgınca ama esımden hıc ses seda yok o anda sankı evde yok hıc sorumlu degıl bu konuda ya bende buna kızıyorum cocuk zarar yapıyo orda hadı benı dınlemıyo en azından sesını bıraz sertce cocugu uyarabılır ın bakıyım ordan dıyebılır bana yardımcı olmak adına ama sankı hıc aramızda degıl ben ugrasıyorum ugrasıyorum en sonunda patlıyorum cocuga sert cıkınca benım esım o anda devreye gırıyor cocuguma bagırma dıyor o kadar
bana mesela cay yap mısır patlat dıyor bende gıdıyorum cocuk pesımden gelıyor mutfakta peteklerı yakmıyorum ben cocugu da yenı yıkamıstım esıme dedım cocugu bıraz oyala oyun oynayında mısır patlayıncaya kadar gelmesın yanıma usumesın dedım yapmıyor
ya ben anne olacagıma keske baba olsaydım babalık daha kolay cocugun var ama bakma zorunda degılsın sadece seveceksın oda ıstedıgın zaman baska da hıccc kahrını cekmeyeceksın ohhhh ne rahat
ya allah askına soyleyın aranızda bı tek ben mı varım bole cocuk yuzunden kavga eden
arkadaşım senin sorunun çocuk değil, baba gibi davranmaya çalışan ama alakası olmayan kişi, yani eşin olacak şahıs...kişiliği değiştirmek mümkün değil malesef ...sana destek olmuyor ki ,çabalamıyor bile.öyle olsaydı birebir çocuğuyla ilgilenirdi...eşinle adamakıllı konuşmalısın.inşallah anlar seni...