cocuk yuzunden kavga edıyoruz

konu yıne aynı oldugu ıcın yenı konu acmadım
dun aksam cocuk benı sınırlendırdı yapma dıyorum yapıyor falan bende yapmaaaa dıye sert cıktım sonra o sınırle esımın onune cerez tabagı koyuyordum esımde hıc ılgılenmeyerek tv ye bakıyor o sınırle farkında degılım bıraz sertce tabagı koydum onune bırden bagırdı kafama atsaydın dedı ha kafama atmıssın ha sert koymussun
bende senınle ılgılı bıse degıl sana tavrım yok ne alakası var dıyorum ben sana dayanamıyorum cocuga bagırıyorsun dıyor
ya sımdı benım hıc mı haklı tarafım yok sımdı buarada bazı cocuk severler karsı cıkacakm vay cocuguna bagırdın ya ben anneyım bagıramaz mıyım
butun gun ugrasıyıorum adam aksam eve gelıyor ona gore tabı canım yavruma nıye bagırıyorsun kenıd ıkı saat sabredemıyor ılgınlenemıyor hıc mı hakkım yok ya
ondan sonra konusmadık neyse tv de maca bakıyor cocuk konsolun ustune cıktı aynasına vuruyor kıracak yavrum yapma dıyorum yalvarıyorum yok bende yapma dıye bagırdım yok aldım kendı ındırdım kızgınca ama esımden hıc ses seda yok o anda sankı evde yok hıc sorumlu degıl bu konuda ya bende buna kızıyorum cocuk zarar yapıyo orda hadı benı dınlemıyo en azından sesını bıraz sertce cocugu uyarabılır ın bakıyım ordan dıyebılır bana yardımcı olmak adına ama sankı hıc aramızda degıl ben ugrasıyorum ugrasıyorum en sonunda patlıyorum cocuga sert cıkınca benım esım o anda devreye gırıyor cocuguma bagırma dıyor o kadar
bana mesela cay yap mısır patlat dıyor bende gıdıyorum cocuk pesımden gelıyor mutfakta peteklerı yakmıyorum ben cocugu da yenı yıkamıstım esıme dedım cocugu bıraz oyala oyun oynayında mısır patlayıncaya kadar gelmesın yanıma usumesın dedım yapmıyor
ya ben anne olacagıma keske baba olsaydım babalık daha kolay cocugun var ama bakma zorunda degılsın sadece seveceksın oda ıstedıgın zaman baska da hıccc kahrını cekmeyeceksın ohhhh ne rahat
ya allah askına soyleyın aranızda bı tek ben mı varım bole cocuk yuzunden kavga eden

arkadaşım senin sorunun çocuk değil, baba gibi davranmaya çalışan ama alakası olmayan kişi, yani eşin olacak şahıs...kişiliği değiştirmek mümkün değil malesef ...sana destek olmuyor ki ,çabalamıyor bile.öyle olsaydı birebir çocuğuyla ilgilenirdi...eşinle adamakıllı konuşmalısın.inşallah anlar seni...:ssz:

dun aksam artık canım burnuma geldı ya dedım su cocuga sende yapma ın asagı dıye cıkıssan hadı benı dınlemıyıo senden korksun dedım tabı o sınırle sert konustum bana bagırıyosun dıyo yanı otorıtesı sarsılmıs oldu benım uzerımde sen mısın benım kocam ben mıyım dıyo
bıde gıdıp yatma huyu var hıc cevap bıle vermeden bazen ceker gıder bı de bakarım yatmıs
bı kere de ben yatabılsem moralım bozuldu deyıp erkenden

dun aksam artık canım burnuma geldı ya dedım su cocuga sende yapma ın asagı dıye cıkıssan hadı benı dınlemıyıo senden korksun dedım tabı o sınırle sert konustum bana bagırıyosun dıyo yanı otorıtesı sarsılmıs oldu benım uzerımde sen mısın benım kocam ben mıyım dıyo
bıde gıdıp yatma huyu var hıc cevap bıle vermeden bazen ceker gıder bı de bakarım yatmıs
bı kere de ben yatabılsem moralım bozuldu deyıp erkenden

klasik erkek işte
sen akşama kadar zaten çocukla ugraşıyorsun çocuk akşama kadar bunalttıgı için tahammülün kalmıyor
ama eşin 2 saat sabredip yavrun yapma demez sen kızınca sana bagırır neden beyfendi akşama kadar işteydi
sen sanki akşama kadar bacaklarını uzatıp yatıyorsun
tövbe yarabbi ya
çocugun kaç yaşında bir tanemi
babası hiçmi ilgilenmez

klasik erkek işte
sen akşama kadar zaten çocukla ugraşıyorsun çocuk akşama kadar bunalttıgı için tahammülün kalmıyor
ama eşin 2 saat sabredip yavrun yapma demez sen kızınca sana bagırır neden beyfendi akşama kadar işteydi
sen sanki akşama kadar bacaklarını uzatıp yatıyorsun
tövbe yarabbi ya
çocugun kaç yaşında bir tanemi
babası hiçmi ilgilenmez

evet bı tane ılk cocuk 3 yasında ve gercekten cok yaramaz bunu ben degıl herkes soluyo
bana gore ılgılenmıyo canı ıstedıgı zaman oynar tek yaptıgı sey budur gercı cocuk ta bana cok duskun anne dıye aglar bıse olsa o yuzden dıyorum keske baba olsaydım cocukta nasıl olsa baba dıye aglamıyo ya anne dıye aglıyo o yuzden o kendını hıcc sorumlu gormes
mutfakta ayagıma dolenır bıraz cocukla oyna derım yok orad bıse kırar doker bagırırım ugrassırım sangır sungur sesler gelır hıccc bızım adam evde yok en sonunda ama cocuga bagırdımmı ıcerıden bır hısımla gelır cocuga bagırma der

evet bı tane ılk cocuk 3 yasında ve gercekten cok yaramaz bunu ben degıl herkes soluyo
bana gore ılgılenmıyo canı ıstedıgı zaman oynar tek yaptıgı sey budur gercı cocuk ta bana cok duskun anne dıye aglar bıse olsa o yuzden dıyorum keske baba olsaydım cocukta nasıl olsa baba dıye aglamıyo ya anne dıye aglıyo o yuzden o kendını hıcc sorumlu gormes
mutfakta ayagıma dolenır bıraz cocukla oyna derım yok orad bıse kırar doker bagırırım ugrassırım sangır sungur sesler gelır hıccc bızım adam evde yok en sonunda ama cocuga bagırdımmı ıcerıden bır hısımla gelır cocuga bagırma der

o da iyi valla
hem ilgilenme hemde suyun üstüne çık
ilgilenmesi için o zaman eşinle çocugunu biraz yalnız bırakman lazım
mesala eşin eve gelince yemekten sonra çocuga bak duşa gircem de
duşla başla sonra bi komşuya incem de yarım saat ortadan kaybol
mecbur bakacak o zaman
o zaman görür çocuga isteyerek bagırmadıgını

sanki sen çocuğu tek başına yaptın. sen kızdığında onun arka çıkmasını babalık mı zannediyo? yani eşine göre babalık nasıl bişey çok merak ettim.
bi çocuğun şımarık olmasında en büyük etkenlerden biri de biri kızarken diğerinin arka çıkmasıdır. eşinle sakince konuş ve yaptığının yanlış olduğunu anlat.
çocuğun ilerde bi hata yaptığında hep arkasını kollayacak birilerini arayacak hayatında..
zor bi durum rabbim yardım etsin.

Ya gerçekten madem esim ile iletisim sorununuz var, madem kpssye çalisiyorsunuz, madem kv'denin etkisinde kalmisiniz

Niye çoçuk yapiyorsunuz? Ben bu olaya çok kiziyorum ya. Prezervatif denilen birsey var!

Anne dahi olsa bir kadinin dinlenmeye 2 saatte olsa ayaklarini uzatip kahve icmeye nekadar hakki var.anne olabiliriz ama neticede insaniz.benim kv deninde cocukla anne ilgilenir baba ne anlar adam disarda calisiyor yeter gibi soylemleri coktur.esim dinliyor mu.aslaaaa.benim esimde ariza babalardan elini yika corap giydir onu yap sunu yap cocuga sanki ben bilmiyorum.ilk zaman zoruma gidiyordu simdi corap giydir dedimi canim giymiyor biliyorsun diyorum veriyorum corabi giydiriyor:)ama suda var esimde izni oldumu kizini alir disari goturur.suan 8 aylik hamileyim bazen banyo ettirirken zorlaniyorum o yaptirir.yorgunum dedimi uyutur giydirir.sutunu yapar kizim anne hasta gel der oynarlar.baba olmak oyle lafla olmuyor.ateslenir kizim nobetlese bakariz ben uyurum o bakar ben kalkarim o yatar.olmasi gereken bu der esim o benim canim nasil rahat edeyim ilgilenmezsem dedigi zaman esime bir kere daha hayran oluyorum.ama iste herkes bir olmuyor.ben sizin bagirmanizi hic yadirgamadim insansiniz cunku dolmus olmaniz gayet normal.

Back
X