• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Çocuk ....

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Şimdi önce paniğinizi azaltın

Eşimde ileri derece var

Sperm testinde sıfır dediler

Ona da istersen ameliyat ol ama tüp bebek dene dediler

I'leri dedikleri için ameliyat olmadı tüp bebeğimiz var ilerde bu sıkıntı artar cinsel fonksiyonları da etkiler mi bilmem

Konuda uzman doktor bulun ve güvendiğiniz birine sorgulamadan tedaviyi emanet edin zira bu tarz hastalıklarda en önemlisi moral

Bir de her şeyi çok planlamayın planların olmaması insanı daha da yıpratır

Şimdi önce paniğinizi azaltın

Eşimde ileri derece var

Sperm testinde sıfır dediler

Ona da istersen ameliyat ol ama tüp bebek dene dediler

I'leri dedikleri için ameliyat olmadı tüp bebeğimiz var ilerde bu sıkıntı artar cinsel fonksiyonları da etkiler mi bilmem

Konuda uzman doktor bulun ve güvendiğiniz birine sorgulamadan tedaviyi emanet edin zira bu tarz hastalıklarda en önemlisi moral

Bir de her şeyi çok planlamayın planların olmaması insanı daha da yıpratır
Bebişinizi sağlıcakla büyütün inşallah
Akışına bırakmam en doğrusu galiba
Ve dediğn gibi uzman bir doktor
Doğudayız ve burdaki doktorlara pek güvenmiyorum

Nasıl korunayım ki canım.ilaç kullananların çoğu şikayetçi hamileliği geciktiriyormuş
Bi doktora gitmeyi düşünüyorum

Hamilelik ihtmalim düşük diyosun. Bütün planları bırak olursa şans olarak gör derim. Ay ben de fazla duygusal davranıyorum belki benim hormonlar da tavan bu ara. Çocuk hiç istemezdim artık istiyo gibiyim galiba.

Doktora git bakalım. Doktorun tavsiyelerine göre hareket edersiniz.

Bebişinizi sağlıcakla büyütün inşallah
Akışına bırakmam en doğrusu galiba
Ve dediğn gibi uzman bir doktor
Doğudayız ve burdaki doktorlara pek güvenmiyorum
Doğu da malzeme eksiği olabilir ama doktorlar kötü olmayabilir zira uzmanlıklarını büyük şehirde alıp geliyorlar
Bizim doktorumuz Van yüzüncü yıl da doçent olmuştu mesela bursada şimdi

Konum taşınmasın lütfen bi kaç gün
Kızlar 2 yılımız dolacak evleneli ben de eşim de korunmuyorduk
Geri çekiliyordu eşim ilişki sırasında.
Şuan çocuk düşünmüyoruz ama bazen konuşuyorduk hiç ilaç kullanmıyoruz korunmuyoruz ama ben hamile kalmadım hiç kazara da olsa diye.doktora kontrole gitmeyi düşünüyorduk.hiç sağlımız ne durumda falan diye.ikimiz de kendimizi gayet sağlıklı biliyoruz.
Eşim bu son bir aydır testislerinin ağrıdığını söylüyordu hep.doktora gitti geçen hafta ve maalesef varikoselmiş :-( sadece bi tarafta varmış.ve ilerlemiş ameliyat gerekiyormuş.
3 hafta sonra ameliyat olacak.
Şimdi biz nasip olursa 2017 ocağında falan hamilelik çalışmalarına başlamayı düşünüyorduk. Yaza da doğum yaparım Die hayal ediyorduk :-(
Ama bu hastalık çıktı herkes bi şey söylüyor.kimi diyor ameliyattan önce hamilelik için uğraş yoksa ameliyattan sonra belki hiç çocuğunuz olmaz kimi diyo yapma şimdi ameliyattan sonra düzelir.
Ne yapsak bilmiyorum kaç gündür çok üzgünüz.şimdi hamile kalsam - ki düşük bi ihtimal çünkü eşimin spermlerinin yarısı ölüyormuş doktorun dediğine göre - hazır değiliz madden ben de manen hazır değilim kpss hazırlanıyorum eğer atanamazsam en azından bi dönem ücretli çalışıp sonra hamile kalmayı düşünüyordum ama ya ameliyattan sonra da hiç olmazsa iki üç yıl ya da daha fazla beklemek zorunda kalırsam.
Şuan hamilelik ihtimalim çok düşükmüş ama ihtimal de varmış.
Ne yapsam hiç bilmiyorum :-(
Dün eşimle ilişkiye girdik eşim tam çekmedi kendini o diyo belki çocuğumuz olmaz şimdi deneyelim ama ben kararsızdım o yüzden çektim kendimi ama biraz aktı içime .ertesi gün hapı aldık kullanmayı düşünüyorum ama henüz kullanmadım.kararsızım.
Kafam karışık
karışık :-(

bu kış hamilelik düşünüyordum. halbuki :mad:
Ne yapardınız siz olsaydınız kızlar
Geçmiş olsun. Öncelikle dün ilişkiye girdiyseniz ertesi gün hapını bu saatten sonra alsanızda pek işe yaramaz. Çünkü bildiğim kadarıyla ilk 2-3 saatin içinde alınırsa %90 koruma sağlıyor, bu süreden fazlasında gittikçe etkisi azalıyor, 14 saatten sonrası hele nanay, bakmayın adının ertesi gün hapı olduğuna. Bu arada bizde geri çekilme yöntemi ile ilişkiye giriyoruz. Bendede kazara falan birşey olmadı. Kafama soru işaretleri takıldı şimdi...

Hamilelik ihtmalim düşük diyosun. Bütün planları bırak olursa şans olarak gör derim. Ay ben de fazla duygusal davranıyorum belki benim hormonlar da tavan bu ara. Çocuk hiç istemezdim artık istiyo gibiyim galiba.

Doktora git bakalım. Doktorun tavsiyelerine göre hareket edersiniz.
Ben de istemiyordum ne hikmetse bu hastalığı öğrendiğimizden beridir bi istek girmiş içime ki sorma 

Evdeki hesap çarşıya uymaz.kul plan yapar , tanrı güler..bunlar yaşadığım tecrübelerden çıkarmış olduğum cümleler.

Geçmiş olsun. Öncelikle dün ilişkiye girdiyseniz ertesi gün hapını bu saatten sonra alsanızda pek işe yaramaz. Çünkü bildiğim kadarıyla ilk 2-3 saatin içinde alınırsa %90 koruma sağlıyor, bu süreden fazlasında gittikçe etkisi azalıyor, 14 saatten sonrası hele nanay, bakmayın adının ertesi gün hapı olduğuna. Bu arada bizde geri çekilme yöntemi ile ilişkiye giriyoruz. Bendede kazara falan birşey olmadı. Kafama soru işaretleri takıldı şimdi...
E ile başlayan bir ilaç var canım 5 gün boyunca etkili.tabi iki gün içinde alınması daha iyi
Bi doktora görün muhakkak canım kulak ardı etmemek lazım

Doğu da malzeme eksiği olabilir ama doktorlar kötü olmayabilir zira uzmanlıklarını büyük şehirde alıp geliyorlar
Bizim doktorumuz Van yüzüncü yıl da doçent olmuştu mesela bursada şimdi[/QUOTE /
Kötü değil de tecrübeli doktor istiyoruz.bizim bulunduğumuz ilde bi doktor var yeni geldi o yüzden pek bilgi sahibi değiliz
Ama Erzurum da erdem hoca var eşimin arkadaşları onu çok öneriyor ona gitmeyi düşünüyor eşim canım
Korkuyoz biz de ya

Bizim doktorumuz Van yüzüncü yıl da doçent olmuştu mesela bursada şimdi
Kötü değil de tecrübeli doktor istiyoruz.bizim bulunduğumuz ilde bi doktor var yeni geldi o yüzden pek bilgi sahibi değiliz
Ama Erzurum da erdem hoca var eşimin arkadaşları onu çok öneriyor ona gitmeyi düşünüyor eşim canım
Korkuyoz biz de ya

Ben de istemiyordum ne hikmetse bu hastalığı öğrendiğimizden beridir bi istek girmiş içime ki sorma 

Benim de romatizmal sıkıntım var gebelik yaramıyo dedi doktor. amaan zaten istemiyorum demiştim. Şimdi değişiyorum. İçime korku girdi.

Canim evliliginizde bir probleminiz yoksa bence düşünün neden çünkü çocuk planlara gore olmuyor Rabbim isterse oluyor planlardan sonra bekleyenlerde var.çocuk plan isi değil nasib isi.doktorlar dışında kimseye de kulak asma.bi tanidigimda çocuğu olmamış iki sene..esi yani erkek olan bu sebeplerden ameliyat oluyo.. doktor da ameliyat olmaniz lazim cocuk olur ama zor olur demis.nasib ışte kadın ameliyattan önce hamile kalmış haberleri yok.sonra adam doktoru aramış esim hamile hani siz zor olur diyodunuz diye doktorda Allah vermis biz bunu bilemeyiz Allahin isi demiş yani nasib herşey..

Canim evliliginizde bir probleminiz yoksa bence düşünün neden çünkü çocuk planlara gore olmuyor Rabbim isterse oluyor planlardan sonra bekleyenlerde var.çocuk plan isi değil nasib isi.doktorlar dışında kimseye de kulak asma.bi tanidigimda çocuğu olmamış iki sene..esi yani erkek olan bu sebeplerden ameliyat oluyo.. doktor da ameliyat olmaniz lazim cocuk olur ama zor olur demis.nasib ışte kadın ameliyattan önce hamile kalmış haberleri yok.sonra adam doktoru aramış esim hamile hani siz zor olur diyodunuz diye doktorda Allah vermis biz bunu bilemeyiz Allahin isi demiş yani nasib herşey..
Haklısın canım vallav
Allah ne zaman neyi isterse o olur muhakkak ki
İnşallah bize de en hayırlı zaman neyse o zaman olur :)
Ben kpss yüzünden 2 yıldır erteliyodum ama artık istiyoruz ikimizde
Her evlilikte olduğu gibi bizde de sıkıntılar var :-(
Ama hallediyoruz şükür
Allah uzak tutsun Şeytanı yuvalarımızdan inşallah

Malesef hayattta hersey ıstedgn gıbı olmyr bzde ıkı yıl once ıstedık oncesınde ben hıc korunmamıstm ama hala olmdı evlat buyuk bır nımet Allah kımseye aratmasın zrmuş

varikosel erkek kisirlik nedenlerinen biri.amaliyata(teaviden) once nasil cocuk olabilir anlamadim.:KK43:

Back
X