• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocukken anneden ayri kalmak kisiyi nasil etkiler?

Ben de anneniz sizi bırakıp gitti sandım e ameliyat olmus kadın napsaydı. Tamam etkilenmişsinizdir hayat etkileyecek kadar da değildir yahu kendinize bunu bahane yapmayın. Anneniz yanınızda sizi bırakmamış muhtemelen başka sebepleriniz vardır mütemadiyen üzgün olmanız için.

çok zorlama değil mi bu ?
ayrıca bu mevzuda canı gerçekten acımış kişiler okuduğunda şımarıkça bile bulabilir..
Aynen. 6 yaşımda ayrıldım annemden. Bir yıl sesini duymadığım oldu. Yada sene de 2 gün gördüğüm. Babam sağolsun annemden hep kaçırdı bizi :KK61: Üniversiteyi kazandım da gittim annemin yanına. Babam küçükken hep derdi. Büyüyünce beni anlayacaksınız die. Evet artık babamı bayramlarda bile aramak istemiyorum. Annem hep yanımda olsun istiyorum.

Kizim 8 haftalikken 8 gun hastanede kaldik onla. Diger cocuklarevdeydi ilerde sen gibi mi dusuncekler aceba: (

Benim annem bababnnemi 18 yil boyunca hastahaneye tasidi. Konu sahibi. Ben ev sahibinde kaldim. Benimdemi piskolojim bozuk. Annesi babasi olupte mezarda olsnlar var. Hepsine Allsh sabir versin. Bencilce davranmayin lutfen cok sukur hayatta anneniz. Sesini telefondan duyarsiniz. Ama olup giden kardeslerimiz anne baba sesini dahi duyamiyor. Bunun icin sukredinki hayatta. Ailesi olen arkadaslar uzmek istemedim sixi kusura bakmayin lutfen.

Siz bakmayın empati yapmayan yorumlara. Kiminin ruhu daha kırılgandır. Bence olabilir, bir psikoterapi uzmanı ile çalışmalısınız bence.

halbuki hepimiz empati yaptığımız için yorumlarımızı o şekilde yapmıştık..
kendi hayatımızdan yola çıkmıştık.
yorumları tam okumadınız sanırım.
ha konu sahibesi çok mutsuzsa kendi kendine değerlendirmeler yapacağına bir uzmana gitsin elbette..

İnsanoğlu böyle işte 26 yıl bakarsın Allah razı olsun demez 1 ay zorunluluktan birakirsin..bırakıp gitti olur..

nerenizle okuyup neler anliyorsunuz gercekten anlamak mümkün degil. bir cocugu etkileyen en etkili yas araligi 0 ila 5dir. O zamanda anne babadan ne gördüysen seni programliyor. Mesela baban sana sevgi mi göstermedi, ileride sevgi ariyorsun, mesela annenle baban sana ilgi göstermeyip degerli olmadigini hissettirmedi mi bunu ömrün boyunca hissediyorsun ve ilgi manyagi oluyorsun sence bu devirde instagramda ilgi manyaklari neden türedi saniyorsun? Anne babalarimizin bizi büyüttügüne mi bir sey dedim nerenle okudun cok merak ediyorum? bir anne ve babanin duygusal bagini kuramadigi her cocuk bu problemleri ileriki hayatinda yasiyor. Arastirin istersenz. Iyi günler

Back
X