- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
- Konu Sahibi kahvesevenkiz
Hatlar karisti canim benim ya kusura bakma:):))) biz ne oluyoruz diyince yazdım. Öyle demek istemiş bize ama.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatlar karisti canim benim ya kusura bakma:):))) biz ne oluyoruz diyince yazdım. Öyle demek istemiş bize ama.
Kalp kalbe karşıymis diyelim :)
Aynen. 6 yaşımda ayrıldım annemden. Bir yıl sesini duymadığım oldu. Yada sene de 2 gün gördüğüm. Babam sağolsun annemden hep kaçırdı biziçok zorlama değil mi bu ?
ayrıca bu mevzuda canı gerçekten acımış kişiler okuduğunda şımarıkça bile bulabilir..
Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun.Ya arkadaşlar bu kadar komik olmayın !!!anne ve babamı aynı cahennem günü 4 yaşında kaybettim ananem ve dedem baktı lütfen okunu açmak için konu acilmasa su bdv ye
Saol canim (inanın ki yasayipta sırt dönmek kuru toprağa bakmaktan bin kat daha iyidir )Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun.
Haklısınız.Saol canim (inanın ki yasayipta sırt dönmek kuru toprağa bakmaktan bin kat daha iyidir )
Siz bakmayın empati yapmayan yorumlara. Kiminin ruhu daha kırılgandır. Bence olabilir, bir psikoterapi uzmanı ile çalışmalısınız bence.
İnsanoğlu böyle işte 26 yıl bakarsın Allah razı olsun demez 1 ay zorunluluktan birakirsin..bırakıp gitti olur..