- Konu Sahibi agresifkiz
Yok cnm adam 80 yaşına geldi cezasını bulmadı henüz...
Bu dünyada bulmasa bile diğer dünyada illa ki bulacaklar pislikler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cnm adam 80 yaşına geldi cezasını bulmadı henüz...
Etki altına alma gibi bir durum yok aslında. Sadece böyle bir olayı kim yaşarsa yaşasın üzülür destek olmak isterdim. Ve tek istediğim o. Ama bu hissettirmeden nasıl yapılır bilemiyorum.
Yardim almasini saglayin mutlaka. Hep bir sikintisi oldugunu hissederdim demissiniz demek ki onun yasantisini cok etkiliyor hala cok buyuk bir travma olmus. Tabii yardim almayi kendisinin istemesi lazim yoksa tek basinizw siz hicbir sey yapamazsiniz
Üzülmen tabii ki anlasilir da, sen bir haftadir uyuyamiyorum falan diyorsun.
Kendine dikkat et ve kimsenin psikologu olmaya calisma. Insanlar bazen ilgi görmek, dikkat cekmek icin farkinda olmadan acilarini bile kullanabiliyorlar, bu da bir iliski kurma sekli.
Yani aklıma takılıyor demek istedim sadece. Başımı yastığa koyduğumda aklıma geliyor düşünmeden edemiyorum. Hep görüyoruz ediyoruz televizyonlarda ama bir yakının olunca başka oluyormuş bunu anladım.
Zaten kendisi beni uyardı bu konudan sonra bana bakış açının değiştiğini hissedersem devam etmem dedi çok detay vermedi üstünkörü bahsetti bende zorlamadım.
Konuyu okuduğumda benimde aklıma bu geldi erkeklerin bu kadar rahat anlatabileceğini düşünmüyorum ki siz ne kadar zamandır tanışıyorsunuz ki size böyle bi konuyu açabildiYüz vermediginizden kendisiyle bu sekilde ilgilenmeniz için uydurmuş bile olabilir.
Konuyu okuduğumda benimde aklıma bu geldi erkeklerin bu kadar rahat anlatabileceğini düşünmüyorum ki siz ne kadar zamandır tanışıyorsunuz ki size böyle bi konuyu açabildi![]()
Kesinlikle size katılıyorum ..Aynen erkekler icin anlatmak daha zor oluyormuş. Hicbiseyi olmayan birine kalkip durduk yere niye boyle birsey anlatsin.
Boyle birsey yaşasam en yakinim olan kişilere ablatmayi tercih ederdim. Aramizda be oldugu belli olmayan birine degil
Bence de zorlama zaten. Baska seylerden bahsedin vs.
Ama gercekten bu adama bakisin degisti mi kendine dürüst ol. Kimse kendine acimasini istemez. Eger onunla olmak sana iyi gelmiyorsa biraz mesafe koymani öneririm.
Yüz vermediginizden kendisiyle bu sekilde ilgilenmeniz için uydurmuş bile olabilir.
Aynen erkekler icin anlatmak daha zor oluyormuş. Hicbiseyi olmayan birine kalkip durduk yere niye boyle birsey anlatsin.
Boyle birsey yaşasam en yakinim olan kişilere ablatmayi tercih ederdim. Aramizda be oldugu belli olmayan birine degil
Konuyu okuduğumda benimde aklıma bu geldi erkeklerin bu kadar rahat anlatabileceğini düşünmüyorum ki siz ne kadar zamandır tanışıyorsunuz ki size böyle bi konuyu açabildi![]()
Hayır değişmedi aslında. Onunla eğlenmekten hep mutlu oluyordum hala oluyorum. Sadece ister istemez şefkat duymaya başladım bu konuda yalan söyleyemem sarıp sarmalamak istiyorum ama sadece içten içe istiyorum böyle bir şey de yapmam. Olurda zamanla aramızda bir şey olursa ancak ileride sararım.