Çocukken tacize uğramak...

Sakin olun lütfen :KK43:
Psikolojik destek alıyor musunuz?
Aldığım dönemler oldu başka şeylerden dolayı. bu konuyu içimde bir yerlere öyle gizlemeye çalışmışım ki, doktoruma bile açamadım..

Aldığım dönemler oldu başka şeylerden dolayı. bu konuyu içimde bir yerlere öyle gizlemeye çalışmışım ki, doktoruma bile açamadım..
Anlıyorum ama bu konuda ciddi bi mesele biliyorum anlatması çok zor ben şuan sadece karar verdim nasıl yapıcağımı bende bilemiyorum ama içimizde tutmak bize de zarar başkalarına zarar bunun farkındayım..

yardım al ev bu konuyu kesınlıkle aılenle paylaş. durduğun kabahat hatta.
Erkek arkadaşım da hemen söyle diyo ancak önce bu konuda nasıl hareket etmem gerektiğini bir uzmana danışmak istiyorum ondan sonrası kendiliğinden gelir inşallah..

Siz özellikle konu sahibinin cesaretini mi kırmaya çalışıyorsunuz. Sussun da adam diğer çocukları taciz etmeye devam mı etsin. İnsanlar inanmıyoruz deseler bile çocuklarını uzak tutmaya başlıyorlar bu kişilerden. Bu bile bence onemli

Kesinlikle öyle birşey yapmıyorum sadece yakından bildiğim bir olayı anlattım eğer ailesine güveniyorsa söylesin diye

Değildim çok iyi hatırlıyorum nasıl anlatsam cıvıl cıvıl bıcır bıcır mı denir hareketli hatta erkek çocuğu gibiydin inanın parça parça hatırlıyorum bir şeyleri, bu olayı yaz tatilinde yaşamıştım okul açıldığında arkadaşlarım sana ne olmuş çok değişmişsin diyodu öyle üzülüyordum ki kimse bilmiyordu içime atıyordum, gerçekten bu sizin yapınızla alakalı bir şey değil ki yaşamayan anlayamaz ve çocuksunuz mantıklı düşünemiyorsunuz bu yaşıma kadar da hep bilinç altıma ittirdim.. buralardaki benzer olayları okudum bende yazmaya karar verdim, şuan ise aileme açıklamaya ve o hasta ruhluya cezasını çektirmeye kararlıyım..
Ben hareketli değil; ama çenesi çok düşük biriydim, dakikasında her şeyi babama anlatırdım, yapacak olanların bundan çekinmiş olabileceğini düşündüm kendimce. Öylesindir tabiki canım, ben uzman değilim sonuçta bilemem neyin nasıl olduğunu böyle de bir durum var. Belki duyulmasından dahi korkmayacak bir tipte olabilir sapık. Allah esirgemiş beni çok şükür diyim. Ama sen yine de bu adamın yanına bırakma, böyle sapıklar mağdurun güçsüzlüğünden, susmasından daha çok güç buluyor. Çocuklar içine kapanıyor, nasılsa kimseye bir şey anlatamıyorlar diye daha çok çocuklara yöneliyorlar. Sen karşında daha güçlü ve dik dur. Zaten bunu yapman kendi psikolojin içinde şart.

Ben hareketli değil; ama çenesi çok düşük biriydim, dakikasında her şeyi babama anlatırdım, yapacak olanların bundan çekinmiş olabileceğini düşündüm kendimce. Öylesindir tabiki canım, ben uzman değilim sonuçta bilemem neyin nasıl olduğunu böyle de bir durum var. Belki duyulmasından dahi korkmayacak bir tipte olabilir sapık. Allah esirgemiş beni çok şükür diyim. Ama sen yine de bu adamın yanına bırakma, böyle sapıklar mağdurun güçsüzlüğünden, susmasından daha çok güç buluyor. Çocuklar içine kapanıyor, nasılsa kimseye bir şey anlatamıyorlar diye daha çok çocuklara yöneliyorlar. Sen karşında daha güçlü ve dik dur. Zaten bunu yapman kendi psikolojin içinde şart.
Evet korkan biri böyle bir şey yapmaz hemde defalarca.. Bir şeyler yapıcam artık kararımı verdim zaten hem kendim hemde başkaları için.
Mesajlarınız içinde çok teşekkür ederim.

Erkek arkadaşım da hemen söyle diyo ancak önce bu konuda nasıl hareket etmem gerektiğini bir uzmana danışmak istiyorum ondan sonrası kendiliğinden gelir inşallah..
mutlaka iyi bir uzmandan yardım alın.

Evet korkan biri böyle bir şey yapmaz hemde defalarca.. Bir şeyler yapıcam artık kararımı verdim zaten hem kendim hemde başkaları için.
Mesajlarınız içinde çok teşekkür ederim.
Allah yardımcınız olsun :(
bişey soracağım yüzyüze bakıyorsunuz bayram seyran el öpme vs oluyordur ister istemez

susmayın.. içim ürperdi.. biran önce gerekeni yapın

Allah yardımcınız olsun :KK43:
bişey soracağım yüzyüze bakıyorsunuz bayram seyran el öpme vs oluyordur ister istemez

susmayın.. içim ürperdi.. biran önce gerekeni yapın
Şuan öyle bir şey olmuyor ondan kaçıyorum sürekli, ama küçükken bi bayram ona rastlamıştık kuzenlerim onunla bayramlaşırken bende mecbur kalmıştım ve o iğrenç ruh hastası pis bir şekilde öpmüştü beni... Öyle uyanmıştım ki yerin dibine girmiştim çok iyi hatırlıyorum..
Yapıcam İnşallah en kısa zamanda.

Dava etsenize. 5 yil taciz ne demek? Maddi manevi dava acin. Hapse girsin de orada gorsun tacizinin cezasini. Ben boyle gecmise yonelik bir dava acildigini okumustum yakin zamanda.

İlerde keşke dememek için şikayet edin. Biliyorum ne kadar zor olduğunu ama bu travmadan kurtulmanın diğer yolu da onun ceza alması olacak. İlerde çok geç olmaması için ve keşke diyip pişman olmaman için onun en ağır ceza alması için çabalayın.

• Beğen
Reactions: Wcy
Dava etsenize. 5 yil taciz ne demek? Maddi manevi dava acin. Hapse girsin de orada gorsun tacizinin cezasini. Ben boyle gecmise yonelik bir dava acildigini okumustum yakin zamanda.
Edicem ama önce bi psikolojik destek almak istiyorum.
Evet bi üniversite öğrencisi arkadaşlarıyla beraber küçükken onları taciz eden öğretmenini bulup 80 yıl civarında bi cezaya çarptırılmış, bende o haberi gördüm güzel bir örnek..

Edicem ama önce bi psikolojik destek almak istiyorum.
Evet bi üniversite öğrencisi arkadaşlarıyla beraber küçükken onları taciz eden öğretmenini bulup 80 yıl civarında bi cezaya çarptırılmış, bende o haberi gördüm güzel bir örnek..

Ben de 7 8 yaşalrindaydim.erkek kardesm de benden bir yaş kucuktu.mahallede 17 18 yaşlarinda bi cocuk vardi.size bi bahçe gostercem diye ıssız bi yere goturdu ve orda bana tecavuz etmeye calisti.erkek kardesim de yanimdaydi birak ablami diye bagiriyordu engellemeye calisiyordu onu.o serefsiz pantolonumu indirmeye calistkca ben kaldriyordum kacmaya calisiyrdm ama yakaliyordu.en sonunda bi kadin bi balkondan bizi gordu ve ne yapiyorsunuz siz diye bagirmaya basladi cocuk da korkudan kacti hemen.kardesimle hemen eve gttik her yerimiz toz toprak olmstu.hic bi sey anlatmadk kmsye.kardesmle bi daha o konuyu hic konusmadik.su an kardesm bu olayi hatirlyr mu bilmiyorum ama benim hazifamdan hic silinmedi.ve kendi kendime diyorum ki o gun iyiki o kadin o balkona cikip gormus bizi.yoksa tecavuz edeckti o pislk

Ben de 7 8 yaşalrindaydim.erkek kardesm de benden bir yaş kucuktu.mahallede 17 18 yaşlarinda bi cocuk vardi.size bi bahçe gostercem diye ıssız bi yere goturdu ve orda bana tecavuz etmeye calisti.erkek kardesim de yanimdaydi birak ablami diye bagiriyordu engellemeye calisiyordu onu.o serefsiz pantolonumu indirmeye calistkca ben kaldriyordum kacmaya calisiyrdm ama yakaliyordu.en sonunda bi kadin bi balkondan bizi gordu ve ne yapiyorsunuz siz diye bagirmaya basladi cocuk da korkudan kacti hemen.kardesimle hemen eve gttik her yerimiz toz toprak olmstu.hic bi sey anlatmadk kmsye.kardesmle bi daha o konuyu hic konusmadik.su an kardesm bu olayi hatirlyr mu bilmiyorum ama benim hazifamdan hic silinmedi.ve kendi kendime diyorum ki o gun iyiki o kadin o balkona cikip gormus bizi.yoksa tecavuz edeckti o pislk
Ayy canim rabbim korumus seni emin ol kardesinde hatirlar ama aklina dahi getirmek istemez cok uzuldum yasadigin ne buyuk bi aci rabbim herkesi korusun konu sahibi canimm inss bu durumunatlatirsin o mahlukati her gorudugunde bu yasadiklarin aklina geliyor sen strese giriyorsun ama sakin korkma guclu ol senin onlari unutmadigini hatirlat ona sizin eve geldiginde kapiyi acma muhattap olmaa bence annenlede bu durumu konusabilirsen konus derim... biyerlerden baslamalisin artikk cunki onu gordukce daha kotu oluyorsun

ben sizin yerinizde olsam kesinlikle soylerdim yakin akrabaniz bir gun bir evladiniz oldugunda onada ayni seyleri yapmak isticek eminim

Bizimde köylümüz kiracılarımız vardı ve o kadar samimiydikki ben yokken bile annemler hatta dedemlerin zamanına dayanıyor samimiyetimiz. Ben o zamanlar tahmini 5 yasında olabilir . Birşeyleri hatırlıyorum ama yaşım geregi idrak edememiştim ve büyüdükçe asla unutmadım . Bahcemiz vardı iki katlı orda oynuyoduk hepimiz kuzenlerim falan. Ayva agcına çıktı x kişisinr şaka yapıyoruz camdan çocuguz ya gülüyoruz filan abi yerine koymuşuz. Sonra çıktı bu o da tahminimce 18 yasında vardı . Dediki bana sadece sen gel . Bende anlamadım niye çagırdıgını bide sürekli girip çıktıgımız bi ev . Pantolununu açtı şeyini net hatırlıyorum benim pantolunumu çıkarttımı pek bilmiyorum üstünde zıplatı beni ben aglamaya başladım canım mı acıdı bilmiyorum tamam hadi git dedi ben aglayınca ve o günden beri kimseye birşey demedim ama psikolojim şu yönden çok etkilenmişti sürekli evlilik istedigi yaşın geçtikçe sürekli evlenmek istedim neden bilmiyorum o kadsr istiyordum ki okula bilr gitsem ben evlenicem ya diyodum ve 19 zumda evlendim sırf bir merak sırf o yaşadıgımdan sonra oluştı bu kafamda. Hep bi istek vardı nedense. Şimdi mutluyum çok şükür. Ama o kadsr pişmanımki anneme anlatmadıgım için ve pskilojik destek almak isterdim çok zor ergenligim geçti yani dönüp arkama bakıyorum da bu olay yüzünden hatalara çok yaklasmısım ama rabbim beni korumus. Ve biz hala o kişilerle görüşüyoruz o x kişisi benimle hiç konuşmuyor belkide o da pişman ama bütün hayatımı mafetti

Back
X