- 7 Kasım 2017
- 559
- 326
- 53
Sakin olun lütfenSanırım panik atak krizi geçiricem nefesim çok düzensiz şu an çok etkilendim yaşadıklarım aklıma geldi.

Psikolojik destek alıyor musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakin olun lütfenSanırım panik atak krizi geçiricem nefesim çok düzensiz şu an çok etkilendim yaşadıklarım aklıma geldi.
Evet o kadar çok kişi var ki malesefTürkiye’de büyük bir problem bu. Aile içi tacizin üstü örtülüyor.
Umarım adalet yerini bulur.
yardım al ev bu konuyu kesınlıkle aılenle paylaş. durduğun kabahat hatta.Evet yüzleşmek istiyorum ona cezasını bildirem..
Yüzüne tükürmek falan ne iyi olurdu.
Aldığım dönemler oldu başka şeylerden dolayı. bu konuyu içimde bir yerlere öyle gizlemeye çalışmışım ki, doktoruma bile açamadım..Sakin olun lütfen
Psikolojik destek alıyor musunuz?
Anlıyorum ama bu konuda ciddi bi mesele biliyorum anlatması çok zor ben şuan sadece karar verdim nasıl yapıcağımı bende bilemiyorum ama içimizde tutmak bize de zarar başkalarına zarar bunun farkındayım..Aldığım dönemler oldu başka şeylerden dolayı. bu konuyu içimde bir yerlere öyle gizlemeye çalışmışım ki, doktoruma bile açamadım..
Erkek arkadaşım da hemen söyle diyo ancak önce bu konuda nasıl hareket etmem gerektiğini bir uzmana danışmak istiyorum ondan sonrası kendiliğinden gelir inşallah..yardım al ev bu konuyu kesınlıkle aılenle paylaş. durduğun kabahat hatta.
Siz özellikle konu sahibinin cesaretini mi kırmaya çalışıyorsunuz. Sussun da adam diğer çocukları taciz etmeye devam mı etsin. İnsanlar inanmıyoruz deseler bile çocuklarını uzak tutmaya başlıyorlar bu kişilerden. Bu bile bence onemli
Ben hareketli değil; ama çenesi çok düşük biriydim, dakikasında her şeyi babama anlatırdım, yapacak olanların bundan çekinmiş olabileceğini düşündüm kendimce. Öylesindir tabiki canım, ben uzman değilim sonuçta bilemem neyin nasıl olduğunu böyle de bir durum var. Belki duyulmasından dahi korkmayacak bir tipte olabilir sapık. Allah esirgemiş beni çok şükür diyim. Ama sen yine de bu adamın yanına bırakma, böyle sapıklar mağdurun güçsüzlüğünden, susmasından daha çok güç buluyor. Çocuklar içine kapanıyor, nasılsa kimseye bir şey anlatamıyorlar diye daha çok çocuklara yöneliyorlar. Sen karşında daha güçlü ve dik dur. Zaten bunu yapman kendi psikolojin içinde şart.Değildim çok iyi hatırlıyorum nasıl anlatsam cıvıl cıvıl bıcır bıcır mı denir hareketli hatta erkek çocuğu gibiydin inanın parça parça hatırlıyorum bir şeyleri, bu olayı yaz tatilinde yaşamıştım okul açıldığında arkadaşlarım sana ne olmuş çok değişmişsin diyodu öyle üzülüyordum ki kimse bilmiyordu içime atıyordum, gerçekten bu sizin yapınızla alakalı bir şey değil ki yaşamayan anlayamaz ve çocuksunuz mantıklı düşünemiyorsunuz bu yaşıma kadar da hep bilinç altıma ittirdim.. buralardaki benzer olayları okudum bende yazmaya karar verdim, şuan ise aileme açıklamaya ve o hasta ruhluya cezasını çektirmeye kararlıyım..
Evet korkan biri böyle bir şey yapmaz hemde defalarca.. Bir şeyler yapıcam artık kararımı verdim zaten hem kendim hemde başkaları için.Ben hareketli değil; ama çenesi çok düşük biriydim, dakikasında her şeyi babama anlatırdım, yapacak olanların bundan çekinmiş olabileceğini düşündüm kendimce. Öylesindir tabiki canım, ben uzman değilim sonuçta bilemem neyin nasıl olduğunu böyle de bir durum var. Belki duyulmasından dahi korkmayacak bir tipte olabilir sapık. Allah esirgemiş beni çok şükür diyim. Ama sen yine de bu adamın yanına bırakma, böyle sapıklar mağdurun güçsüzlüğünden, susmasından daha çok güç buluyor. Çocuklar içine kapanıyor, nasılsa kimseye bir şey anlatamıyorlar diye daha çok çocuklara yöneliyorlar. Sen karşında daha güçlü ve dik dur. Zaten bunu yapman kendi psikolojin içinde şart.
mutlaka iyi bir uzmandan yardım alın.Erkek arkadaşım da hemen söyle diyo ancak önce bu konuda nasıl hareket etmem gerektiğini bir uzmana danışmak istiyorum ondan sonrası kendiliğinden gelir inşallah..
Allah yardımcınız olsunEvet korkan biri böyle bir şey yapmaz hemde defalarca.. Bir şeyler yapıcam artık kararımı verdim zaten hem kendim hemde başkaları için.
Mesajlarınız içinde çok teşekkür ederim.
Şuan öyle bir şey olmuyor ondan kaçıyorum sürekli, ama küçükken bi bayram ona rastlamıştık kuzenlerim onunla bayramlaşırken bende mecbur kalmıştım ve o iğrenç ruh hastası pis bir şekilde öpmüştü beni... Öyle uyanmıştım ki yerin dibine girmiştim çok iyi hatırlıyorum..Allah yardımcınız olsun
bişey soracağım yüzyüze bakıyorsunuz bayram seyran el öpme vs oluyordur ister istemez
susmayın.. içim ürperdi.. biran önce gerekeni yapın
Edicem ama önce bi psikolojik destek almak istiyorum.Dava etsenize. 5 yil taciz ne demek? Maddi manevi dava acin. Hapse girsin de orada gorsun tacizinin cezasini. Ben boyle gecmise yonelik bir dava acildigini okumustum yakin zamanda.
Edicem ama önce bi psikolojik destek almak istiyorum.Dava etsenize. 5 yil taciz ne demek? Maddi manevi dava acin. Hapse girsin de orada gorsun tacizinin cezasini. Ben boyle gecmise yonelik bir dava acildigini okumustum yakin zamanda.
Ayy canim rabbim korumus seni emin ol kardesinde hatirlar ama aklina dahi getirmek istemez cok uzuldum yasadigin ne buyuk bi aci rabbim herkesi korusun konu sahibi canimm inss bu durumunatlatirsin o mahlukati her gorudugunde bu yasadiklarin aklina geliyor sen strese giriyorsun ama sakin korkma guclu ol senin onlari unutmadigini hatirlat ona sizin eve geldiginde kapiyi acma muhattap olmaa bence annenlede bu durumu konusabilirsen konus derim... biyerlerden baslamalisin artikk cunki onu gordukce daha kotu oluyorsunBen de 7 8 yaşalrindaydim.erkek kardesm de benden bir yaş kucuktu.mahallede 17 18 yaşlarinda bi cocuk vardi.size bi bahçe gostercem diye ıssız bi yere goturdu ve orda bana tecavuz etmeye calisti.erkek kardesim de yanimdaydi birak ablami diye bagiriyordu engellemeye calisiyordu onu.o serefsiz pantolonumu indirmeye calistkca ben kaldriyordum kacmaya calisiyrdm ama yakaliyordu.en sonunda bi kadin bi balkondan bizi gordu ve ne yapiyorsunuz siz diye bagirmaya basladi cocuk da korkudan kacti hemen.kardesimle hemen eve gttik her yerimiz toz toprak olmstu.hic bi sey anlatmadk kmsye.kardesmle bi daha o konuyu hic konusmadik.su an kardesm bu olayi hatirlyr mu bilmiyorum ama benim hazifamdan hic silinmedi.ve kendi kendime diyorum ki o gun iyiki o kadin o balkona cikip gormus bizi.yoksa tecavuz edeckti o pislk