- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden siteye girip çıkıyorsun ? konuyu misafir olarak takip edip sonra cevap yazmak için giriyorsun anlam veremedim ???
Öyle olması gerekiyor.
Öyle olsun bakalım..........
Herneyse kafandaki soruların çözümü için git bir kadındoğumcuya...
Teşekkürler.. Bu arada ben bu konuyu silmek istiyorum. Görevlilere nasıl ulaşabilirim?
Çok fazla deşifre olduğu için bunu yapıyorum , tepki göstermek isteyen arkadaşlar olabilir diye söylüyorum. Sağolun.Madamiks e mesaj at. söyle...
Çok fazla deşifre olduğu için bunu yapıyorum , tepki göstermek isteyen arkadaşlar olabilir diye söylüyorum. Sağolun.
yok bizi kek yerine koyması deşifre oldu
yok bizi kek yerine koyması deşifre oldu
Şakamısınız siz ya. Hayatımla ilgili çok fazla şey anlattım bi tanıdığım girer diye bunu istedim. Alakası yok , saygı gösterin bence .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Akraba ne yazıkki .. Şu anda 18 yaşındayım. Tek başıma gitmeyedi düşündüm fakat bişey çıkar tedavi olmam gerekirse naparm bilmiyorum![]()
Aramızda en fazla 5 yaş vardı .. Oda sanırım 11-12 yaşlarındaydı. Kesinlkle düşünüyorum psikoloğada gitmeyi ama benim için önemli olan sağlık açısından bi problem olup olmadığı:18:
Görüşmüyoruz .. En son bikaç yıl önce gördüm birazda yakın akrabam bana bişey olmamş gibi davranıyo unuttum sanıyo sanırım yada öyle olduğuna inanmak istiyor bilemiyorum :s
Sevgili arkadaşlar yorum yapan arkadaşlardan bazıları benim saçmaladığımı , mantıksız bulduklarını ima etmiş fakat benim burdaki tek amacım bunca yıldır kafamı karıştıran ve kimsenin bilmediği bi olayı sizin tarafınızdan yorumlanmasıdır ve kesinlikle uydurmaca değildir ki bu olayları hergün birçok çocuk yaşıyodur eminim bundan. Çoğu suçlular geçmişlerinde yani çocukkende kendilerini belli ederler aslında . bu bi psikolojik sorundur normal bi insan hele ki akrabasına böyle bişey yapmaz. Yaşım 5-6 idi. Karşımdaki kişi de sanırım 11- 12. Unutma olayına gelince sanırım birazda ben hatırlamak istemedim böyle bi olayı zamanlada kesik kesik hatırlamaya başladım. Durum budur. Yorumlarınız için teşekkürler..
Şakamısınız siz ya. Hayatımla ilgili çok fazla şey anlattım bi tanıdığım girer diye bunu istedim. Alakası yok , saygı gösterin bence .
hayatınla ilgili neler anlatmışsın bir bakalım.
burada ben bir detay göremiyorum.
gayet kapalı bir şekilde derdine derman aramışsın.
panik olmana gerek yok...
Evet ne yazıkki , sağolun.Hayata çok erken atılmışsınız evet ne diyim ozaman geçmiş olsun