3 yaşında kızım var. Her kavgamiza şahit oldu yavrum. Şimdi azcik yüksek sesle konuşsak, durun sakin olun diye bizi susturmaya çalışıyor. Başkasına ezdirecegini sanmam ama yanında olmadığı zamanlarda nasıl olur onu bilemem.Ben de boşanmış aile çocuğuyum.
Çocuk kaç yaşında bilmiyorum ama ne kadar erken biterse o kadar iyi olur. İleride alışır. Hele de cocugunuz kızsa kadin erkek ilişkisini sizinki gibi zanneder. Yani bosanmazsaniz dogru olanin bu olduguna inanir ve bu ilerideki ilişkisinde çok soruna yol açar. Benim annem özellikle bu sebepten boşanmış. Çok da iyi olmuş.
Zaten çocuk sizinle kalacaksa korkmayın. Çünkü çocuk açısından iyi olmayan biriyle evlenen babalar bir yerden sonra dolduruşa gelip her şeyi eş odaklı yaşadıklarından çocuğu görmemeye bile başlayabiliyorlar (tek şansım bende bu olmamasıydı).Yalnız çok zor bir durum.
Allah yardımcınız olsun
Bir de baba nasıl biri? Yani ileride çocuğun münferit hatalarını size yükler mi? Çünkü mesela ben bir tişörtü cok seviyorum genelde onu giyiyorum diye annem harclik vermeyen kotu anne ilan edilmisti de..
Evet münferit hatalarını bana yükleyebilme potansiyeli var. Kendi egosu tavan çünkü.