- 3 Eylül 2016
- 39
- 2
- 6
- Konu Sahibi Smallworld
-
ayda iki kere kadın alarak gün içinde işteyim akşam en geç 21:00 de oğlumu uyuturum enerjim varsa ertrsi günün yemeğini hazırlarım.dediğim gibi ayda iki kere kadın gelir ütüyse ütü temizlikse temizlik onun dışında hafta sonu evdeyim bir süpürge açar yer siler toz alırım .Merhaba kızlar benim sorum çocuğu özellikle de bebeği olanlara .. bebek ev işi yemek eşle ilgilenme bunları birarada nasıl götürüyorsunuz . Benm de bebeğim var ve zorlanıyorum eşimle de vakit geçiremiyoruz yeterince .. işler yetişmeyince de geriliyor insan bu da ilişkiye yansıyor .. bu hep böyle mi olucak artık çocuk olduktan sonra böyle mi oluyor yoksa büyüyüp toparlanınca geçicek mi merak ediyorum :/
Merhaba kızlar benim sorum çocuğu özellikle de bebeği olanlara .. bebek ev işi yemek eşle ilgilenme bunları birarada nasıl götürüyorsunuz . Benm de bebeğim var ve zorlanıyorum eşimle de vakit geçiremiyoruz yeterince .. işler yetişmeyince de geriliyor insan bu da ilişkiye yansıyor .. bu hep böyle mi olucak artık çocuk olduktan sonra böyle mi oluyor yoksa büyüyüp toparlanınca geçicek mi merak ediyorum :/
9 aylıkBebeğiniz kaç aylık ?
Ah ah benim de derdim bu.burada anne ye cok is dusuyor cok dakik huzli olmak zorunda.benim kizim 18 aylik ve bir saniye bos vaktim yok.simdi kızımı uyuttum tel elime almisken konu ya yaziyim dedim yoksa sil8necek camlar beni brkler.arti aksam esim is dönüşü market alisverisi yapucaz beraber 6 bucukta.o saate kadar yemek hazir olacak Allahtan yemegim var hazirda.arti donates aldim rendeleyip kaynaticam siselere koycam o isi geceye biraktim.bayram temizli bitti bir haftada yaptim zaten bayramda 4 gün evde yokuz ben temizligimi yaptim.sadece yemek ve cay molasi veriyorum bazen kahve molasi.kixim hep pesimde bide kucak ister annesinin kuzusu kiyamsm kucagimda gezdirirm.Merhaba kızlar benim sorum çocuğu özellikle de bebeği olanlara .. bebek ev işi yemek eşle ilgilenme bunları birarada nasıl götürüyorsunuz . Benm de bebeğim var ve zorlanıyorum eşimle de vakit geçiremiyoruz yeterince .. işler yetişmeyince de geriliyor insan bu da ilişkiye yansıyor .. bu hep böyle mi olucak artık çocuk olduktan sonra böyle mi oluyor yoksa büyüyüp toparlanınca geçicek mi merak ediyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?