valla annelik duygusu kişiye göre değişir ama benmde arkadaşlarım bırakıp bırakıp giderler hep tatile oraya buraya biri hatta yanılmıosam 3 aylıkken bırakıp gtti 3-4 günlüğüne ama olsun emmiodu bebk zaten anneyi öle olunca sorunda olmuo sen bilrsin cnm.
bırakıncada aklın oğlunda kalıcaksa götür derim.
ama yok götrmeyim bi rahat tatil yapayım dersen yine krar senin
sonuçta anne olan sensin oğlun senin
Allah bağışlasın buarada sağlıkla hzuurla büyüt bebğini inşallah
bence bu karar tamamen senden çıkacak herkes kendi kişiliği yapısına göre bu kararı verecektir ben mesela bırakıp gitme düşüncesine girsem de bunu gerçekleştiremezdim bi sürü karışık duygular içinde tatilden de bişey anlamaz insan .çocuklar dünyaya geldikten sonra annenin rahatlığı artık son buluyor onlar 50 yaşına da gelse ...
arkadaşlar herkesin düşüncesi farklı ama..bu çocuklar biz istedik diye dünyaya geldiler..ben kızım 7 aylıktı tatile gittim oda eglendi bizde...Hotel olunca cocuklar daha cok eğlenir..artı taaaaaaaaaa rusyalardan millet bebişlerini getiriyor bizimkilerde engel olarak görüyor...ben güzel bir yere gitsem cocugum olmasa rahat olamıyorum..aklım sürekli onda buda daha cok gerilmeme sebep oluyor..mini discolar oluyor hotellerde inanın bebişler daha çok eğleniyor:))))
götürmenize sevindim:)onlarsız cennet bile cennet değildir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?