Olumsuz düşünüp,insanlara önyargı ile yaklaşırsanız olumsuza çatmak gayet olası.
Benim kızım şu an 4.5 yaşında gayet uyumlu ama daha küçükkende şu anda asla kimse çocuğumla ilgili uyarıda bulunmadı bu şekilde. Yeri geldi ağladı,yeri geldi bağıra bağıra şarkı söyledi,yeri geldi koşturdu ama ben hep ilgilendim,ağladıysa susturmaya calıştım,etraftan genelde neden ağlıyor,ne istiyor gibi yardım soruları gelmiştir en fazla. Neler yaşadım ne ağlamalar,zırlamalar,tutturmalar ki benim kızım bebekken ağlamaya başlarsa dakikalarca sebepsiz uzatır susmazdı,oyalamak,unutturmak mümkün olmazdı. Ona rağmen nerede olursam olayım böyle bir baskı yaşamadım. Anne çocuğuyla ilgileniyorsa kimse cüret edemez bu tip tavırlara,bunu bilir bunu söylerim. Tabiki rahatsız olan vardır ama siz ilgiliyken kimse size böyle uyutun vs demez. Kaldı ki sadece uslu uslu konuşan bir çocuk için böyle tepkiler verildiği iddianız tuhaf. Kadınla zaten baştan kötü elektriği tutturmuşsunuz,siz ona o size bakışmışsınız,oda sizden hoşlanmamış belliki ki zaten kokoş demenizden belli ne kadar önyargılı olduğunuz.
Bence biraz önyargısız,sakin ve güleryüzlü olmaya çalışın. Şahsen biriyle uçakta gözgöze gelsem,hafifçe tebessüm eder,iyi yolculuklar dilerim,öyle otururum o koltuğa. O insan art niyetliyse dahi benden iyi elektrik alır,daha anlayışlı olmaya calışır eminim.
Birazda sizde bitiyor iş
Bence siz su an önyargili davranip benim anneligimimi elestiriyirsunuz bu yazdiklarimda gozunuzde neler canlandirmissiniz. Benim cocugumla ilgilennedigimi nerde cikardiniz.. ayrica heryerde gayet guleryuzluyum konuskanim yanimda oturan kisilerle gayet hos sohbetlerim olur. Yanimdaki baska bayan olsun ayip yaptiklari diye söylendi kokoş derken kotu ben yurtdisnda buyumus biri olarak yanlis anlasabilirim ama umarim size boyle kisiler denk gelmez..