Teşekkür ederim. Ben de etkilendiğimi düşünüyorum, geçici diye düşünüyorum ama yine de endişeleniyorum. Zor dönemlerden sonra bunu yaşayan varmış, tekrar teşekkür ederim :) Rabbim evlatlarımızı korusun.Canım benim ikizlerim var kızlar.Oğlumu kaç defa kürtajdan dönüp sonrasından doğurma kararı aldım bı dönem bende de oğluma karşı hassasiyet oluştu oturup düşündüğüm de aslında ayrım yapmıyorum sadece o mazlum durumdaydi bu beni etkilemis yoksa hepsi evlat ne farkı olabilir ki?
Ne kızımın ne de oğlumun bana bakma ihtimalini asla aklıma bile getirmem, bu acziyeti kabul edemem! Düşkün olmayı, bakıma muhtaç olmayı insanlar nasıl kabul ediyor da "bana büyüdüklerinde baksınlar" derler hiç anlamam derim her zaman.Nedense kadınlarda hep oğullara? karşı bir hassasiyet oluşuyor.
Lütfen yapmayın, şimdi anlamıyor olabilirler ama bu alışkanlık haline gelirse büyüyünce muhakkak anlayacaklardır. Kızlarınızı BDV forumlarına, çok kötü hallerde düşürmeyin.
Kızlarınızı ilerde size bakacak, sizi anlayacak diye değil, bir insan yarattığınız için sevin.
Hiçbir çocuğunuzu birbirinden ayırmayın, sizden göremedikleri sevgiyi yanlış kişilerde arıyorlar sonra.
Yapmıyorum. Yapma eğilimimden rahatsızım, bunun bilincindeyim.Bunu yaparsanız kızınızı çok güç durumda bırakmanız olağan, hayatı etkileyecek
Genelde beğenileri farklı olduğu için aslında sıkıntı çıkmıyor ama bu içimde var, ayrım yapmıyorum, çaba içerisindeyim.Yapmayında.. Bu düşüncenizle nasıl başa çıkabilirsiniz bilmiyorum ama bu durumu yaşamış ve hala yaşıyor olmam bile beni her yönden çok etkiliyor . Kızlarım tek birşey için ağlasalar bile birine verip diğerini susturma çabasına girmem mesela. İstedikleri şeyi ortadan kaldırır her ikisinin de dikkatlerini farklı yöne çeviririm.. Benim için doğru olan bu .. Ama eğer kendinizi tutamayıp bunu yaparsanız gerçekten kızınıza derin yaralar açarsınız derim..
Ben ama cinsiyet ayrımı yapmıyorum. Kızımın olacağını öğrendiğimde çok sevinmiştim. Bu da erkek olsaydı dememiştim. Şimdiki de kız ve ben kızımın bacısı, dert ortağı olacak diye iki kez sevindim. Tersi olsa üzülürdüm diye düşünüyorum.Ikinci yok ama olsa da yine erkek diye geciyor gonlumden cnku kiz bana cok uzak geliyor . 2. Kiz olursa naparim.bilmiyorum oglum bir yana dunya bir yanatabiki anne olarak oylr yapmam ama yinede sizin dustugunz fikrlere ben de duserim buyuk ihtimal
Bende ise şöyle oluyor "Bu eriği oğlana mı versem?"diye aklımdan geçiyor. Asla aklımdan geçeni yapmıyorum. Ya bölüyorum ya da yanına başka bir şey koyup hangisini isterdiklerini soruyorum. Eğer aynı şeyi istiyorlarsa bölüyorum. İtiraz da etmiyorlar, paylaşmayı biliyorlar.Ornek verir misiniz
Mesela 1 tane meyve kaldiysa bir erik bile olsa ben bicakla ikiye boluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?