Çocuklar bazen neler soruyor? :)

suul

Kemal Efe'yi bekliyor...
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
848
1.055
113
46
Çocuklar bazen akıl almaz sorular soruyor:) Büyükler o an cevap vermekte zorlansa da bunlar genelde tatlı bir anı olarak akıllarda kalıyor? Ne cevap vereceğinizi bilemediğiniz sorular size de geldi mi?

3.5 yaşında ki oğlum anne senin pipin nerde diye sordu annelerin pipisi olmaz dedim ama ikna olmadı bakmak istedi ayıp dedimküstü ağladı

3.5 yaşında ki oğlum anne senin pipin nerde diye sordu annelerin pipisi olmaz dedim ama ikna olmadı bakmak istedi ayıp dedimküstü ağladı

arkadaşımın yeğeninin pipisine bebkliğinden beri hamsi diyorlarmış. Doktor isim takmanın iyi olmadığını gerçek isimlerinin öğretilmesi gerektiğini söylemiş. Arkadaşım bir gün yeğenini severken ( hamsi dediklerini unutup) abla biz bunun pipisine ne diyorduk diye sormuş:) 4 yaşındaki bıdıktan gelen cevap " peniş" :)
fıkra gibiler:)

banada yeğenim 3-4 yaş arasındaydı göğüslerimi tutup ben annemin memesinden süt içiyodum sendende iççem annemin ki güzeldi belki seninki çileklidir demişti tabi biraz kızardım birşey diyemedim çocuğa ama çok kötü oldum minik sıpa :))

Eşimin amcasının kızı henüz 4 yaşında, ben hamileyken sormuştu.
bebeğin karnına nasıl girdi?

Fotoğraflara bakarken benim doğuma girmeden önce ameliyat önlüğüyle yatakta çekilmiş resmim vardı 4 yaşındaki oğlum baktı anne sen öldünmü dedi bana:))

kızım doğduğunda oğlum 6 yaşını bitirmek üzereydi.yatak odasında hanımın bezini değiştirirken oğlum yanıma geldi... 'anne kardeşim hatalı doğmuş!':26: 'nası yani?':44: 'baksana pipisi yerine önde de bi poposu var!niye öğle?'

aa benim oglum da anne nezaman bebek yapcaksınız dedi bende aaa allah verir biz yapmayız dedim

bir arkadasım hamıleydi bebeğini kaybetti bir iki hafta once. 4 yaşındakı oğlum gordü çok üzüldüğümü. ona bırseyi yapmaması için kızdığımda bende elvedanın ( arkadasımın adı) bebeği gibi oleyim mi istiyorsun dedi. çok üzüldüm içime oturdu bu lafı.

çatladım gülmekten ilahi ya..ayy aklıma geldikçe gülerim ben buna.

4 yaşında yeğenim var birgün bana teyze senin ç...kün varmı dedi

oglum yine birgün anne babamı öpte çocugumuz olsun dedi niye dedim öpüşünce cocuk oluyomuş
oyüzden ben kimseyi öpmüyom dudagından dedi ama koptum gülmekten.

Ay nasıl üzüldüm yaa içime oturdu lafı sanki yaaa

Ay nasıl üzüldüm yaa içime oturdu lafı sanki yaaa

birde bana sor ne kadar üzüldüğümü. ama çokta kızmamıstım aslında oğluma. arkadasıma baya bir üzülüp çok ağlamıstım, oğlumda gordü, tabı bunuda kullandı. gece uyanıp uyanıp optüm oğlumu bir kaç gün kurtulamadım etkisinden.

buna benzer benimde anım var ben hatırlamıyorum ama teyzemin torunu doğduğunda bende 6-7 yaşında falandım altını açmışlar yanımda pipisini görünce bu çocuk sakat galiba bu ne böyle demişimteyzem sağolsun hala ara ara söyler utandırır beni

arkadaşım 2. çocuğuna hamileydi. 3 yaşında kı kızıyla birlikte yemek yerken kızı anne senin yediklerin kardeşimin kafasına mı düşüyor demiş

Ikiz ogullarimdan incileri siralayim bende.benimkiler henuz 3.5 yasindalar.son bir aydir yeni disi cikan bebegim yuzunden yara goguslerim ve hala emzirmeye devam ediyorum.
Ikizler her gorduklerine annemin memeleri aciyor arda bebek isiriyor diyor.
Bugunku son bombada deniz den cikti.bugun bir arkadasla alisveri merkezine gittik bir ara oglumun cisi gelince tuvalte gittik.tabi benimde ohtiyacim vardi.arkadasin yanina doner donmez annem cis yapti teyze denildi ben tabi soklardayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…