Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibine yüklenecek ne buldunuz acaba merak ediyorum?
Konuyu anlamadığınızdan eminim.
Öğretmen olmaması dilenmiş bir de...
Bazı arkadaşların dediği gibi bir fırsat bulup kulağıma bazı şeyler geldi diye açıklama yapabilirsiniz.
Kaç yaşında bu çocuklar?
Muhtemelen birsüre sonra her şey unutulacak aslında.
Ben istemeden bir çocuğun hırsız muamelesi görmesine sebep oldum. Elimde lazer ışığı vardı ders için kullanılacak, bir sınıfta kullandım. Aradan birkaç saat geçince başka bir sınıfta kullanacaktım ki içindeki küçük piller yoktu. Büyük ihtimal ben düşürdüm çantamın içi ana baba günü gibi. Aklıma bir önceki sınıfa sordurmak geldi. Öğrenci "pilleri alan var mı?" diye sorunca tüm sınıf benim eşyalarımı emanet alan göz kulak olan bir çocuk var, o almıştır demişler. Çocuk da çok üzgün halde sınıfa geldi ben almadım dedi. Küçük birşey gibi gelebilir ama bu beni üzdü. Ne bileyim belki gözlem esnasında meraktan çıkarıp sonra takmayı unutmuşlardır diye düşünmüştüm
Konu sahibine yüklenecek ne buldunuz acaba merak ediyorum?
Konuyu anlamadığınızdan eminim.
Öğretmen olmaması dilenmiş bir de...
Bazı arkadaşların dediği gibi bir fırsat bulup kulağıma bazı şeyler geldi diye açıklama yapabilirsiniz.
Kaç yaşında bu çocuklar?
Muhtemelen birsüre sonra her şey unutulacak aslında.
Çocuk için üzücü bir durum kabul ediyorum.
Pardon da konu sahibi hırsız muamelesi mi yapmış?
Iki pil için değer miydi gibi yorumlar var.
Sanki konu sahibi öğrencilere "Kim aldı pilleri!" diye hesap sormuş.
Anlamadan veya yüksekten yüksekten yorumlar yapılıyor.
Ders arası (sanırım ders arası) biri çıkarmış ve takmayı unutmuş olabilir diye sormuş, aklından başka türlü anlaşılabileceği hiç geçmemiş.
Öyle bir muamele amaçlamadığını söylüyor, ama siz ısrarla bilerek hırsız damgası vurmuş gibi davranıyorsunuz.
Insan her zaman lafın nereye gideceğini tahmin edemez ki bu tahmin edilmesi zor durum.
Çocuk için üzücü bir durum kabul ediyorum.
Pardon da konu sahibi hırsız muamelesi mi yapmış?
Iki pil için değer miydi gibi yorumlar var.
Sanki konu sahibi öğrencilere "Kim aldı pilleri!" diye hesap sormuş.
Anlamadan veya yüksekten yüksekten yorumlar yapılıyor.
Ders arası (sanırım ders arası) biri çıkarmış ve takmayı unutmuş olabilir diye sormuş, aklından başka türlü anlaşılabileceği hiç geçmemiş.
Öyle bir muamele amaçlamadığını söylüyor, ama siz ısrarla bilerek hırsız damgası vurmuş gibi davranıyorsunuz.
Insan her zaman lafın nereye gideceğini tahmin edemez ki bu tahmin edilmesi zor durum.