cocuklar cok tatli ama..??

İki buçuk senelik evliyim
Yaşım 24
Çocukları malesef ki sevemiyorum.
Eşim ileride çok ister eminim ama ya ben istemezsem dedim zorla yapacak halimiz yok ya eğer gerçekten istemiyorsan olmaz ne yapalım dedi. Tabiki yine de isteyecek. Elimden geldiği kadar ertelemeye çalışırım herhalde. Belki de istesem de olmayacak.
Herkesin üremesi gerektiğine inanmıyorum, dünyada yeterince insan var bence.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sizin aciklamanin bir mantigi var. "Istemiyorsunuz" gayet mantikli herkez istemek zorunda degil.
Ama arkadasin bahanesi degisik hatta cokkk psikolojik

Esmerimsin sakın bu ruh haliyle çocuk falan yapmayın.Siz daha evliliğinizi bile oturtamadınız,1 ay önce tahammülünüz yoktu birbirinize,şimdi ne çocuğu ? Evliliği kurtarmak adına yapacağın en büyük hata çocuk yapmak....

Her ne kadar sebeplerinizi mantıklı bulmasam da -ya öyle olursa, ya böyle olursa hepimizin aklından geçen şeyler, ama önlem olarak çocuk yapmamayı düşünmek garip- herkes çocuk istemek zorunda değil.
Tercih meselesi bu.

Ama buna tek başınıza nasıl karar verebiliyorsanız?
Evlenince çocuk yapmak olağan, yapmamak olağandışıdır.
Ve olağandışı şeyler önceden paylaşılır.

Hiç çocuk düşkünü değilim, korkutuyor zaten beni çocuk düşüncesi.
Ama eşim gelse "Ben aslında çocuk istemiyorum." dese "Hop, ne oluyoruz?" derim.
Ne demek çocuk istememek.
Evlenmeden önce söyleyeceksin ki çocuk benim için ne kadar önemli, olmazsa olmaz mı, olmasa da olur mu, düşünüp karar vericem.

Yani bu nedenle eşiniz boşanmaya karar verirse boşuna kararıma saygı duymadı falan demeyin, sonuna kadar haklı.

Seni bi evire çevire dövmek bide sımsıkı sarılıp bağrıma basasım var yeminlen. O kadar çok istiyorum ki marioyla mutlu olmanızı. Barıştınız sanırım çok sevindim.

Konuya gelirsek senin çocuk istemeyişinin altında sorunların yatıyor canım. Bi kendini toparlasan kendine gelsen, evliliğinizi oturtsanız bak nasıl sevdiğin adamdan çocuk isteyeceksin. Ama şu an yanlış zaman bunun için.

benipeke katiliyorum anne oldugumda 20 yasimin baslarindaydim yeri geldi zorlandim yeri geldi onun gulusuyle yuzumde guller acti en zor anlarimda ilk gulusu yurusu anne deyisi cok baska seyler ben bunlari yasadim ayni uykusuz geceler ayni zorluklar yasayacaksin tekrar basa donermisin deseler binlerce kez evet derim simdi buyuk kizim 11 yasinda artik can dostum sirdasim herseyim oldu bir kiyafet bile alirken fikrini degerlendiriyorum cunku su hayatta edindigim tecrubelerden cikardigim sonuclar cok kizim bana ictenlikle karsiliksiz menfaatsiz sunuyor fikirlerini goruslerini sevgisini rabbime binlerce kez sukurler olsun 3 tane evladim var bende hic arkadas gruplarina katilip saatlerce muhabbet etmedim sinemalarin yolunu unuttum uzun sureli tatiller yapmadim turkiyeye gidip gelmem haric cok seylerden marum kaldim bu kadar olumsuz seyin yaninda bugun onca seye ragmen nefes alip mutluysam bu cocuklarimin sayesinde onlar yasama sevincim mutlulugum onlari hicbirseye degismem veeeeee anneme birgun biz olmasak sen onca seye katlanmazdin dedigimde siz olmasaydiniz hayatin anlami olmazdi iyiki hayattadasiniz dunyanin bir ucundada olsan anne demen bile bana nefes aldiriyor o yasadiklarimin bana hediyesi sizsiniz diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…