Çocuklar Duymasın Fox Tv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
FOX ekranlarında yayınlanacak olan Çocuklar Duymasın'ın yeni bölüm çekimleri başladı.

Uzun süredir ekranlara ara veren ünlü oyuncu Zeyno Gönenç, Çocuklar Duymasın dizisiyle tekrar ekrana döneceğini ve dizinin çekimlerine başladığını söyledi.

Birol Güven'in yapımcılığını üstlendiği, Pınar Altuğ ile Tamer Karadağlı'nın başrollerinde oynadığı, Çocuklar Duymasın dizisi, önümüzdeki sezon FOX ekranlarında olacak. Dizi geçen sene son olarakATV'de yayınlanmıştı.

Eylül'de FOX'ta başlıyormuş, fragmanını gördüm!

Yıllarca "Çocuklar Duymasın" seven birisi olarak bu sefer ne bileyim pek sevmedim gibi, mekanlar değişmiş, içerik değişmiş; ismiyle müsemma değil artık! Bir tuhaf geldi bana...

Bir de Duygu ile kocasını ve bebeğini göremedim fragmanda, acaba onlar olmayacak mı?
:44: Saçma olur ama!!! :44: Gerçi böyle de saçma ama!!!

Bu diziyi yalnızca ilk başlarda izledim. Ondan sonra evirdiler çevirdiler, o kanal bu kanal dolaşırken bence çok şey yitirdi. Ayrıca uzun yıllar ara verip yeniden diziye devam etmeleri çok saçma, neyin inatlaşması bilmem :)

ayyy hala mı bu dizi hala mı bu dizi saçmaladılar iyice eskileri ısıtıp ısıtıp önümüze indirmyein lütfen bu tür diiziler yüzünden tv den nefret eder oldum

Dün başlamış, arkadaş hatırlattı biraz baktım. Bir iki sahne!
Haluk nezarethanedeydi falan, Duygular nerede?
İzlediğim bir iki diziden biriydi. Zaten dizi izlemem, bunun da suyunu çıkarttılar...
Bence olmamış gibi... Gene de netten bir bakayım ilk bölümüne ondan sonra yorum yaparız.

Bu dizide Doktorların yerine geçecek gibii. Ömrümüz boyunca görmek mecburiyetinde kalacağız :/ sıktı artıık

izlemem normalde bu diziyi ama yeni sezon bölümlerine bi bakayım dedim ama sarmadı yine..
birde şu Pınar Altuğ'a ne olmuş öyle ya zayıflamış filan birde botoks mu yaptırmış dudaklarına silikonmu yaptırmış ne olmuş anlayamadım bir tuhaf geldi yani suratı :44:

sabrettim ve ilk bölümünü izledim. olmamış. başka bir dizi gibi... mekanlar ve iş yerleri falan da değişince tamamen bambaşka bir dizi olmuş. keşke tadında bıraksalardı.

ben bile bunları söylüyorsam gerisini siz hesap edin! severdim her ne olursa olsun bu diziyi...

Yok hiç olmamış bazı karakterler yok, konu sürekli dönüp dolaşıyor ilk bir iki bölüm baktım sonra eşim takip etti arada diğer odada aynı dükkan konusu filan hep aynı yanii birbirinin çok eğreti duruyor kızı da Irak' gitmişmiş eşiyle insan bari telde konuşuyor gibi yapar. Velhasıl tadında bırakmak lazımmış.

hem çocuklar duymasın mış
neyi duymuyo çocuklar ortada çocukm u varki
önceden tartışacakları zaman mutfak derlerdi
buda çok hoş olurdu ismiyle müsemma bir dizi idi
şimdi ise lüzümsuz bi dizi
madem bu kadroyla bi dizi çevirmek istiyosunuz adını başka koyun başka bi dizi olsun

bire bir benim cümlelerim bunlar, geçen gün ben de böyle dedim annemlere...
ismiyle müsemma değil artık, madem kadroyu bozmak istemiyorlardı başka dizi çekselerdi dedim.

ay kızlar bende bu diziyi sadece tgrt'deyken izleyenlerdenim hani şu duygunun feminist olduğu selami'li bölümler..
yalnız bi merakım var yeni sezon fragmanında gördüğüm nevresimin markasını bilen var mııı bakın resmide ekliyorum

Meltem'in saçı başı makyajı,kılık kıyafeti hiç olmuyor bence..
20 küsur senelik evli,anneanne hiç inandırıcı gelemiyor..

Bence oluyor cok da iyi oluyor. :) Zaten Bu diziyi izleyip guluyoruz yani baska amaci yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…