Çocuklar için 2021 burç yorumları

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.732
2.659

Zorlu bir yılı geride bırakıyoruz ve 2021’i heyecanla karşılamaya hazırlanıyoruz. “2020 hepimiz için oldukça zorlu geçmiş olabilir ancak şimdi onu geride bırakma ve önümüze bakma zamanı” diyen Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı, 2020 yılının bitmesine yakın bir zaman kala en çok merak edilen konulardan biri olan çocukların burçları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.​


Çocuklar için 2021 burç yorumları




2021’in Yaramaz Çocukları İkizler ve Yay Burçları Olacak!​

Yaramaz çocuklar aslında kendi enerjilerini doğru yönlendiremeyenler diye düşünürüm hep. Astroloji ise enerjiyi doğru yönlendirmek için güzel bir rehber. Çocuğun enerjisini doğru alanlara yönlendirdiğiniz an kendi kimliğini, hayatını doğru şekilde inşa etmesini olanaklı hale getirmiş oluruz.
2021 yılında tutulmalar İkizler ve Yay burçlarında gerçekleşecek. Tutulmalar ise çocukların kadersel etkide hayatlarının yönlenmesine vesile olacak. Kimi çocuklarımız kendi yeteneklerini geliştirmek için yeni alanlarla tanışacak. Örneğin resim, müzik, sanat, drama gibi… Kimi çocuklarımız ise araştırmalar yapacak. Daha çok öğrenecek ve sonra isterlerse öğrendiklerini deneyimleyecek.
Çocuklar için 2021 burç yorumları

Tüm burçlara ait çocuklar için bu yılın en güzel teması “araştırmak”​

Tüm çocuklar için bu yıl kitap okuma alışkanlığı edinmek çok besleyici... Satürn’ün Kova burcu transitini de düşünürsek teknolojik kitap okumak, teknolojik kitaplıklar edinmek ya da sesli kitap dinleme alışkanlığı kazanmalarını sağlamak da alternatif yöntemlerden olacak.
İletişim fazlasıyla önemli olacak. Tüm çocuklarımızın kardeşler, yakın çevre ve öğretmenler, büyükler, tatil arkadaşları ile ilişkileri 2021 yılında daha çok gelişecek.
Biz ebeveynlere düşen sorumluluk çocuklarımızın iletişim kurmasına yardımcı olmak. Onlarla arkadaşlık ilişkileri geliştirmeye çalışmak ve yanlarında olduğumuzu hissetmelerini sağlamak olacak.
Çocuklar için 2021 burç yorumları

Teknolojiye dikkat​

Yılın tehlikeli sinyalleri ise Kova Burcu etkisinin teknolojinin kötü kullanımı üzerine gelişmesi... Benim önerim anne ve babaların teknolojiyi yasaklamaları değil, aksine anne ve babaların da teknolojiyi aynı çocukları gibi kullanmaya başlamaları olacak.
Onların dahil olduğu sosyal medya sitelerine bir profil de siz oluşturmayı denemeli ve onların bakışıyla bu dünyayı görmelisiniz. Evet, birçok tehlike internette çocuklarımızı bekliyor olabilir fakat tehlikeli olan şeylere çocuklarımızın meyletmesi için duygusal boşlukları olması gerekir. Bu duygusal boşlukları tamamlamak için hiç bilmediği insanlarla kaynaşmaları yerine en güvendikleri, kendilerini rahatça teslim edebilecekleri aileleriyle birlikte olmaları onların bu dünyayı daha fazla besleyici kullanmalarına vesile olacak.
Belki bu şekilde sizler de çocuklarınızdan çok fazla şey öğrenebilirsiniz. Sadece onları dinlemeye açık olmalı ve deneyimlerini paylaşmaya gönüllü olmalısınız. Unutmayın Kadersel Ay Düğümleri İkizler ve Yay Burçlarında… İkizler deneyimlemeli ve Yay dinlemeli.
Çocuklar için 2021 burç yorumları

Koç burcu çocukları​

Aktif, girişimci, öncü ve önder burca ait bu çocuklarımız aslında 2021 yılı tarafından desteklenecekler. Özellikle kendi yeteneklerini keşfetmek üzerine çok güçlü bir zaman yaşayacaklarını düşünüyorum. Kardeşleri varsa onlarla iletişime geçmeleri bu yıl daha kolay olacak. Diğer yandan arkadaşlık ilişkilerini geliştirmek adına yeni beceriler kazanacakları bir... Satürn onların 11. evinde, yani arkadaşlık ilişkilerini geliştirdikleri evde olacak. Bu yıl Koç burcu çocuklarımız kendi gruplarını, kendi arkadaşlarını, kendi zevk aldığı alanları keşfedecek ve buralarda daha çok vakit geçirecekler. Biz ebeveynler olarak onları yönlendirebilmek adına müze kart çıkartıp müzelere yönlendirebiliriz. Onları araştırmaya teşvik edebilir laboratuvarlara ve marina parklara götürebiliriz. Bitkileri, canlıları, hayatı araştırabilecek bütün alanlarla ilgili özel üyelikler çıkartabilir, onların yanında olmayı deneyimleyebiliriz.
Mutlaka okuyun: 2021 yılında burçları neler bekliyor?
Çocuklar için 2021 burç yorumları

Boğa burcu çocukları​

Sakin, sabırlı ve iştahına düşkün olan sevgili Boğa burcu çocuklarımız, bu yıl kendi hayatlarında hedefler geliştirmeye odaklanacaklar. Kendi hedeflerini ortaya çıkartmak için özellikle onları Nisan ve Mayıs ayı daha fazla destekleyecek. Ama tüm yıl boyunca yeni hedefler koymaya uğraşacaklar. Özellikle hayatlarında yapmak istedikleri ne varsa onları biriktirip adım adım giderek, üstüne bir tuğla daha koyarak inşa etmeyi öğrenecekler. Bu dönem ilgileri daha çok uzaya, kaşifliğe doğru olabilir... Onların bu meraklarını giderebilmek için biz ebeveynler olarak çocuklarımızı yönlendirecek alanlarla tanıştırabilir, onları bu konuda geliştirecek oyuncaklar alabiliriz. Ya da bu konudaki dergilerle destek olabiliriz.
Mutlaka okuyun: 2021 yılında burçları neler bekliyor?
Çocuklar için 2021 burç yorumları

İkizler burcu çocukları​

Bu yılın yaramazları İkizler burçları, kendi kalıplarına sığmayacaklar. Yeni elbiseler, farklı insanlar, farklı diller öğrenmeye daha çok adım atacakları bir yıl olacağını düşünüyorum. Özellikle İkizler burçları kendi kaplarına sığmayacak ve kendilerini değiştirmek isteyecekler. Çocuklarınızın odalarını değiştirebilirsiniz. Bu yıl için 2021 temasında güzel bir dekorasyon yapabilirsiniz. Diğer yandan onları yabancı kültürlere, yabancı deneyimlere karşı yönlendirebilir, yeni bir dil öğrenmesi için teşvik edebilirsiniz. Bu yıl bunları inşa etmek için çok önemli bir zaman olacak. Özellikle Haziran ve Temmuz ayları çocuğunuzu çok fazla bu konularda destekleyecek.
Mutlaka okuyun: 2021 yılında burçları neler bekliyor?
Çocuklar için 2021 burç yorumları

Yengeç burcu çocukları​

Ailenin değerini bilen sevgili Yengeç burcu çocuklarımız, bu yıl daha çok ortak paylaşımlar üzerine ilerleyecekler. Sevdikleri arkadaşlarıyla birlikte, ortaklaşa geliştirdikleri projeler içerisinde olabilirler. Tek başlarına çalışmaları pek uygun değil. Fakat çalışma arkadaşları edinip onlarla paylaşımlar yaparlarsa derslerindeki başarılarının artma ihtimali de söz konusu olacak. Diğer yandan dedelerinin ya da aile büyüklerinin çalışma olanaklarının içerisine dahil olabilirler. Özellikle baba ve baba figürlerinden gelen işlerde özellikle yaz aylarında da aileye yardımcı olacak işler içerisinde olabilirler. Yaz aylarında onlara bir iş imkanı yaratmalı. Kendi hayatında paranın değerli olduğunu, çalışma yaşamının ne olduğunu onlara bu yıl daha fazla öğretebilirsiniz.
Mutlaka okuyun: 2021 yılında burçları neler bekliyor?
Çocuklar için 2021 burç yorumları

Aslan burcu çocukları​

Liderlik yönü yüksek Aslan burcu çocuklarımız, bu yıl kendi hayatlarında sorumluluk alacakları önemli bir zamana geçecekler. Uzun zamandır kendi istediklerinin olmadığına dair şikayette bulunuyor olabilirler. Kendi sorumlulukları çok ağır geliyor olabilir. Diğer yandan sağlık problemleri yaşayan çocuklarımız varsa da şifa enerjisiyle dolu bir yıl olacak. Hayata atılmaları, kendi arkadaş çevreleriyle iletişime geçmeleri ve güzel paylaşımlar yapmaları 2021 yılında daha çok gözlemlenecek. Bilhassa Ağustos ayı onlar için çok güçlü gelecek ve kendilerini daha motive hissedecekler. Biz ebeveynler olarak Aslan burcu çocuklarımızı topluma ve hayata adım atmaları için desteklemeliyiz. Özellikle dolaplarını değiştirebilir, yeni kıyafetler alabilir, onlara görgü kurallarını öğretebiliriz. Ayrıca kişisel gelişiminde çocuğumuzun yanında olduğumuzu ve insanlarla içe içe olduğu anlarda da eğer isterse bir telefonla bizlere ulaşabileceğinin garantisini vererek onlara belirli liderlik vasıflarını 2021 yılı boyunca kazandırabiliriz.
Mutlaka okuyun: 2021 yılında burçları neler bekliyor?
Çocuklar için 2021 burç yorumları

Başak burcu çocukları​

Detaycı, eleştirel ve meraklı Başak burcu çocuklarımız, 2021 yılı boyunca hayatlarındaki sorumlulukları daha da arttıracaklar. Özellikle çalışmak istedikleri yönlerde ustalaşabilme potansiyelini daha fazla elde edecekler. Bilhassa yeteneklerini bildiğiniz Başak burcu çocuklarınız varsa onları bu yeteneklerin üstatları ile tanıştırmaya çalışın. Örneğin piyano çalabilen bir kızınız varsa bir piyonu üstadıyla onu tanıştırabilir ve ona bir rehberlik sunabilirsiniz. Diğer yandan Satürn'ü altıncı evlerinde yaşayacakları için evcil hayvan sahibi olabilirler. Evcil hayvanları olan Başak burcu çocuklarınız varsa onların sorumluluklarını daha fazla aldıklarını 2021 yılı boyunca görebilirsiniz. Özellikle kendi sorumluluklarını üstlenmeyi başarmaları için ebeveynleri olarak onların yanında olmaya 2021 yılı boyunca dikkat etmenizi önereceğim.
Mutlaka okuyun: 2021 yılında burçları neler bekliyor?
Çocuklar için 2021 burç yorumları

Terazi burcu çocukları​

Naif ve sanatsal kabiliyetleri yüksek Terazi burcu çocuklarımız 2021 yılı boyunca hobi ve ilgi alanları hanesinden desteklenecekler. Kendi hayatlarındaki ilgi alanlarını keşfetmek üzerine güzel bir yolculuk yapacaklar. Bu yıl boyunca onların hayatlarında sevgi, değer konuları ve sevdiği işlerle uğraşma becerileri daha fazla öe çıkacak. Hobilerini bir kuruma, bir alana yöneltmek için siz ebeveynleri olarak onlarla ilgilenebilirsiniz. Bu yıl çocuğunuza bu konularda maddi ve manevi destek olabilirsiniz. Teknoloji konusunda ise onlarla aynı dili konuşabilecek alanlar yaratmak önemli. Bu yıl, aile içi ilişkilerinde Terazi burcu çocuklarının daha güçlü iletişim kurmalarına vesile olacak. Kendi sorumluluklarını alabilmeleri için becerilerini ve kabiliyetlerini geliştirmeleri bu yıl onlar için çok önemli olacak.
Mutlaka okuyun: 2021 yılında burçları neler bekliyor?
Çocuklar için 2021 burç yorumları

Akrep burcu çocukları​

Belirsizlikten hiç hoşlanmayan 'her şey net olsun benim olsun' diyen sevgili Akrep burcu çocuklarımız bu yıl boyunca aile içi ilişkilerinde bol hareketli bir zaman yaşayacaklar. 2021 yılı onlar için taşınmalı geçebilir. Kendi evlerini, yuvalarını ve hanelerini benimsemeleri oldukça önemli olacak. Aile içi iletişimi arttırabilmeleri ve sağlıklı kalabilmeleri adına siz ebeveynlerin görevi onların aile ilişkilerini güçlendirmek üzerine olmalı. 2021 yılı boyunca kendi hayatlarında mahrem alanlar sağlamanız gerekli. Özellikle kendilerine ait bir oda ya da bir çalışma masasının olması onları daha huzurlu ve mutlu kılacak. Evde ne kadar sakin ve güvenilir bir ortam varsa bilin ki Akrep burcu çocukları topluma açıldığı anda da aynı huzuru yakalayabilecektir. Bütün eğitim aile içinden başlar.
Mutlaka okuyun: 2021 yılında burçları neler bekliyor?
Çocuklar için 2021 burç yorumları

Yay burcu çocukları​

2021 yılının yaramaz çocukları Yaylar bu yıl daha da meraklı olacaklar. 2021 yılı onlara yeni bir kardeş getirebilir ya da kardeş gibi benimseyebilecek yeni bir dostluk, yeni bir arkadaşlık bağı geliştirmesine vesile olabilir. Yeni bir dil öğrenmek, alan sınırlarını genişletmek tüm Yay burcu çocukları için 2021 yılı boyunca önemli olacak. Onları eğitim, bilgi ve çevre hanesi üzerinden geliştirmeye çaba göstermeliyiz. Siz ebeveynleri olarak onların hayatında arkadaşlarıyla iletişim kurabilmeleri için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Onların doğum günü partilerine ya da arkadaşlarıyla görüşmelere gidip gelmesini sağlayabilir ve onların diğer arkadaşlarıyla iletişim kurabilmesi için bir köprü vazifesi görebilirsiniz.
Mutlaka okuyun: 2021 yılında burçları neler bekliyor?
Çocuklar için 2021 burç yorumları

Oğlak burcu çocukları​

Büyümüş de küçülmüş dediğimiz sevgili Oğlak burcu çocukları için 2021 yılı birçok sorumluluğun üstesinden gelebilecekleri önemli bir yıl olacak. Siz ebeveynleri olarak Oğlak burcu çocuklarınız için onların parayla arasındaki ilişkisini güzelleştirebilirsiniz. Onlara ayrı bir kumbara alabilir ya da onların adına bankada ufak bir hesap açabilirsiniz. Bu yıl onlar için kendi bedenlerine olan görev ve sorumluluğu da öğrenmenin yılı... Yani yiyecek ve içecek alışkanlıklarını değiştirebilmek ve onlara doğru alışkanlıklar kazandırabilmek için 2021 yılı güzel fırsatlar getiriyor. Bilhassa kendilerini değerli hissetmek için iki katı çaba sarf ettiklerini görebilirsiniz. Hak ettikleri değeri vererek ödül sistemiyle 2021 yıl sürecinde onları mutlu edebilirsiniz.
Mutlaka okuyun: 2021 yılında burçları neler bekliyor?
Çocuklar için 2021 burç yorumları

Kova burcu çocukları​

Adalet duygusu yüksek ve merhametli Kova burcu çocuklarımız 2021 yılı boyunca kendi hayatlarında ayakları üzerinde durabilecekleri önemli ortamlar elde edecekler. Kendi öncelikleri değişebilir ve uzun zamandır yapmayı planladıkları bir eğitime başlayabilirler. Sanatsal bir yetenek geliştirebilir ve dış görünüşlerini değiştirmek isteyebilirler. 2021 yılı boyunca Kova burcu çocuklarımızı özgür bırakmak, onların hayata daha güçlü tutunmalarını ve kendilerini daha iyi hissetmelerine vesile olacak. Kendi kişiliğinden farklı bir yapı ortaya çıkartabilir, biraz vurdumduymaz görünüyor olabilirler. Fakat onların verdiği her karar için yanında olduğunuzu göstererek en iyi desteği verebilirsiniz. Verdikleri kararları sorgulamalarını sağlamak için de onların yanında olmanız gerekiyor. Eğer kararlarını eleştirirseniz kendi özgüvenlerini kazanmaları hususunda onları sıkıntıya sürükleyebilirsiniz. Fakat 2021 yılı özgüvenlerini kazanmaları konusunda oldukça değerli...
Mutlaka okuyun: 2021 yılında burçları neler bekliyor?
Çocuklar için 2021 burç yorumları

Balık burcu çocukları​

Yetenekleri ve bilmiş tavırları ile yaşından daha olgun duran Balık burcu çocukları, 2021 yılı boyunca içlerine kapanacak, yalnız kalmayı isteyecek ve mahrem alanlar elde etmek için uğraşacaklar. Siz ebeveynler olarak 2021 yılı boyunca Balık burcu çocuklarınızın kendi mahrem alanlarında olmasını sağlamalısınız. Onlara ait bir oda, bir çalışma masası sağlamanız onların iyi hissetmesine vesile olacak. Diğer yandan bu yıl yalnız kalmayı daha çok tercih edebilirler. Bir evcil hayvan edinmek isteyebilir ve ayrıca iç dünyalarını zenginleştirme yoluna gidebilirler. 2021 yılı boyunca onlara kitap alışkanlıkları kazandırabilir, gelecekle ilgili gözlem yapabilecekleri ortamlara dahil edebilirsiniz. İlerleyen yıllarda sorumluluk almaları, daha başarılı olmaları için 2021 yılında kendi iç dünyalarını fazlasıyla zenginleştirmeleri gerekli. Önümüzdeki yıl bunun için belki de en güzel yıl...
 
X