• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocuklar icin evlilik surer mi sizce ?

Tamam da kime sordunuz avukata mı yoksa çevreye mi? Çevreden ya da internetten yalan yanlış şeyler de çıkıyor da ondan dedim.
Konu sahibi intihar ettiği için, babada bunu mahkemede kullanırsa hakim anneye vermeyebilir. Ruh sağlığı yerinde olmadığını düşünerek...

Allah yardımcın olsun. kimsenin düzelmeye niyeti yok anlaşılan. boşansan çocuklarından olacaksın , boşanmasan öyle mutsuz kavga dolu bir ortamda çocuklar ne kadar sağlıklı yetişir bilemiyorum. bir uzmana danışsan iyi olur bu şekilde devam edersen sen sağlığın diye bir şey kalmayacak o zaman çocuklar iyice başı boş kalacak.

Konu sahibi intihar ettiği için, babada bunu mahkemede kullanırsa hakim anneye vermeyebilir. Ruh sağlığı yerinde olmadığını düşünerek...
Ama tedavi görse ve ruh sağlığının yerinde olduğuna dair rapor alsa sorun kalmaz bence.

Konunuzu okumadım sadece başlığa göre yorum yapacağım.Malesef kardeşim çocuğu için bosanamiyor

Konunuzu okumadım sadece başlığa göre yorum yapacağım.Malesef kardeşim çocuğu için bosanamiyor

Back
X