• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocuklar icin evlilik surer mi sizce ?

Off içim daraldı çok üzüldüm durumuna. Tamamen ama tamamen suç eşinde. Tam bir ana kuzusu. Bir kere ben bu doldurma işine asla inanmıyorum. Koskoca insan nasıl doldurulabilir ki? Eşin zayıf karakterli bir adam bu kadar basit. Ama asla canından kıymetli değil hiçbir şey. Ailen annen falan yok mu boşansan sana yardımcı olabilecek? Bir mesleğin falan?

Off içim daraldı çok üzüldüm durumuna. Tamamen ama tamamen suç eşinde. Tam bir ana kuzusu. Bir kere ben bu doldurma işine asla inanmıyorum. Koskoca insan nasıl doldurulabilir ki? Eşin zayıf karakterli bir adam bu kadar basit. Ama asla canından kıymetli değil hiçbir şey. Ailen annen falan yok mu boşansan sana yardımcı olabilecek? Bir mesleğin falan?
Univ mezunuyum su an disardan ikinciyi okuyorum kendimi gelistirecegim canim. 3 tane cocuk var ve kucukler annem var sadece ama ona da gidemem zaten. Bosaninca da yaptigim hatadan dolayi bana vermiyorlar psikolojik sorunlarim vs. Zaten ben herseyi onlar icin gozel almisken onlarsiz yasayamam. Bir sure katlanmaya calisacagim görüşmüyorum simdilik ailesiyle bakalim zaman neler gosterecek. Tabiki tum suc esimde annesine hayir diyemeyen erkek her zaman suçludur .

Aynen oyle ben gidersem aninda kocama baskasini bulurlar cocuklara parayla bakici tutarlar. Ama dunn esime dedimki bur daha yan yana getirirsen bizi cocuklari ustune atar kacarim. Tuttugun bakici da hergun cocuklarini dover kimse annesi gibi olmaz biliyorsun. O zaman siz ugrasirsiniz bende hayatimi yaşarım. Eşim de tamam görüşmeyeceksiniz artik dedi bakalim zaman gosterecek ne kadar tutarli oldugunu. Kendi canimdan vazgectim senden de cocuklarindan da vazgecerim beni son noktama getirdin artik kimseyi görmüyorum dedim.
hiç bi bakici anne sevgisi kadar bakmaz...
sadece yedirme içtirme söz dinletme.. dinletemedi mi bi döver...
eşinin ailesiyle görüşme bence. gitme sana onca şeyi yaşattıklarini affetme kv nin kızı varyaa.. görümcen varmi bilmiyorum. varsa evliyse eminim yaşatiyordur...

Her ne olursa olsun psikolojik yardim almaniz sart.
Kendinizi zehirlemişsiniz yahu ötesi mi var?

Iste o siddet noktasina henuz ben gelmedim ama bunca olayin ustune gelirsek de ben de ona vururum kendimi tutacak sabrim kalmadi artik. Benim kv de surekli esime karini dov sozunu gecir agzini burnunu kir diye baski yapar her zamannn. Ama henuz siddete girmedik. Sen de onun seyine tekme atsaydin kivransaydi yerde keske. Bi defa esim bana el kaldirdi kavga ederken ben de ona dedim ki rahmetli babam senden daha babayigit bir adamdi ama anneme 25 yil boyunca hic el kaldirmadi. Cunku babam hep derdi ki delikanli adam kendi gucundeki adamla dovusur kendinden gucsuz insana vuran erkek degildir. Sonra basti gitti kanina dokundu.
yapmayın bu kadar kolay mı ne demek sokak ortasında vurma tekme atma allah aşkına hemen bir hastaneye gidip darp raporu alın yada en yakın karakola şikayet dilekçesi verin. Allah iyilerle karşılaştırsın

Siz ne yaptığınızın farkında mısınız?

Zor durumda olabilirsiniz ama bu raddeye birden gelmemişsinizdir,neden sorunlar varken peş peşe 3 çocuk?eşinizden yana sıkıntınız yoksa evlilik terapisi alın,eğer tek çare boşanmak diyorsanız Madem intihar ettiniz çocuklarınızı gözünüz görmedi,O zaman şöyle düşünün,çocuklar eşinizde kalsın siz kendinize bi hayat kurun ve arada çocukları görmeye gidin.intihar dışındaki her seçenek şuan ki durumdan iyi çünkü arada sırada da olsa çocuklarınız sizi,siz onları göreceksiniz,ileride durumunuz daha iyi olursa yanınıza alabilirsiniz.seçenekler çoğaltılabilir yeterki hayatta kalmaya devam edin,asıl intihar etmeniz pes ettiğinizin,ne kadar zayıf olduğunuzu gösterir ve olan o masum güzellere olur.kaynananızın yaptıklarıda Zafer olarak yanlarına kalır,üzüleceklerini düşünmeyin.
ne olur biraz akıllı olun . Bir şey yapmadan sonunu iyi düşünün. Bazı şeyler uzaktan görüldüğü gibi değildir. Şimdi eşiniz ana kuzusu ya bir siz çıkın hayatından yada üç gün annesine yemeğe gitsin. İnanın manzara o kadar değişir ki.Eşinizde 3 çocuk varken isterse kaymakam olsun kimse onla evlenmez bunu da unutmayın kayın valide de çocuklara bakmaz . Umarım eşiniz laftan anlayan akıllı bir adamdır da size ve çocuklarına bu kötülüğü yapmaz.

Evet gercekten de cok duygusalim gunduzleri yasadiklarim gece beni tüketiyor. Dusunceler kafamdan gitmiyor hep neden diyorum neden yani ben ne yapmis olabilirim bu insanlara. Sucu kendimde ariyorum esime de diyorum sence benin sucum ne durustce soyle diyorum. Senin sucun yok sadece zor bir aileye geldin diyor ama onla ailem birakamam diyor. Kendime yeni bir yol cizecegim takmayacagim artik kafamdan atacagim.
ne güzel konuşmuşsunuz eşinizde kabul etmiş. Kendiniz hobiler edinin çok fazla evde durmayın . Belediyelerin lokallerine gidin . Fazla düşünmeyin valla sağlıgınızdan olacaksınız

Arkadaslar ben 6 yillik evliyim 3 tane cocugum var en buyugu 4 yasinda. Esimin ailesiyle surekli sorunlar yasiyorum. En ufak birseyi alıp daglar kadar büyüyüp esimle arami aciyorlar ve her firsatta karini bosa diye baski yapiyorlar. Annesi kardesleri hepsi aynilar. Kendileri evlerinde huzursuz olduklari icin benim mutlu giden evliligimi kiskanip kocamla arami actilar. Esim ailesinin sozunden cikmiyor bir dediklerini iki etmiyor surekli etraflarinda pervane oluyor. Bana yaptiklarini gozu gormuyor gibi davraniyor yada ayda yilda bir kez bebi savunuyor o kadar. Aslinda iyi bir baba ve iyi bor es olmasina ragmen ben artik ailesi yuzunden canimdan biktim. Bir defa kendimi zehirledim gozumu actigimda hastanedeydim ve cocuklarimi bile gozum gormeyecek kadar kendimden vazgecmistim. Ölümün kiyisindan dondum su an sadece cocuklarim icin evliligimi hala surduruyorum. Boyle birseye tesebbus ettigim icin hicbir mahkeme bosanma durumunda cocuklarimi bana vermez. Bosansam ayri ev tutup cocuklarimi alsam bile 3 tane cocuga kim bakacak da ben calisacagim ve kac para alıp hem bakiciya verip hem cocuklarima bakacagim. Cok caresiz durumdayim sizce ne yapmaliyim
Burada linç edilme pahasına yazıyorum, çocuklarını bırakıp ölmeyi düşünmek nedir ?? Hadi bir tane olsa annen bakar babanne bakar üvey anne bakar, 3 tane üç tane çocuğa annesi dışında kim bakar ?? Neden 3 çocuk yaptınız o halde ?? Size huzur vermeyen bir aile ,karısına sahip çıkmayan bir koca en büyüğü (!) 4 yaşında bir çocuk, en küçüğü kaç aylık sormaya korkuyorum !! Yazınızda sebeb sonuç ilişkisine bağlamışsınız zaten ,kusura bakmayın anlayışlı olamayacağım duymak istediğiniz şeyleri ben yazamayacağım!!!

Iki tane teyzem var ıkisinin kocası bir hafta adayla vefat etti , büyük teyzem 4.kocasında evli henüz yenisini bulana kadar ,küçük teyzemde 3 tane çocuğunu amelelik yaparak sebze halinde çalışarak büyüttü evlendirdi .

Canımdan bir parçadan vaz geçecek ancak ölüm var oda ecelimle!!

Burada linç edilme pahasına yazıyorum, çocuklarını bırakıp ölmeyi düşünmek nedir ?? Hadi bir tane olsa annen bakar babanne bakar üvey anne bakar, 3 tane üç tane çocuğa annesi dışında kim bakar ?? Neden 3 çocuk yaptınız o halde ?? Size huzur vermeyen bir aile ,karısına sahip çıkmayan bir koca en büyüğü (!) 4 yaşında bir çocuk, en küçüğü kaç aylık sormaya korkuyorum !! Yazınızda sebeb sonuç ilişkisine bağlamışsınız zaten ,kusura bakmayın anlayışlı olamayacağım duymak istediğiniz şeyleri ben yazamayacağım!!!

Iki tane teyzem var ıkisinin kocası bir hafta adayla vefat etti , büyük teyzem 4.kocasında evli henüz yenisini bulana kadar ,küçük teyzemde 3 tane çocuğunu amelelik yaparak sebze halinde çalışarak büyüttü evlendirdi .

Canımdan bir parçadan vaz geçecek ancak ölüm var oda ecelimle!!
Allah seni o noktaya getirmesin canim beni anlamani beklemiyorum.

ne güzel konuşmuşsunuz eşinizde kabul etmiş. Kendiniz hobiler edinin çok fazla evde durmayın . Belediyelerin lokallerine gidin . Fazla düşünmeyin valla sağlıgınızdan olacaksınız
Cocuklar biraz buyuse hepsini yapacgim ama cok kucukler canim keske birseyler yapabilsem bi yerlere gidip kafami dagitabilsem ama nerdeee

hiç bi bakici anne sevgisi kadar bakmaz...
sadece yedirme içtirme söz dinletme.. dinletemedi mi bi döver...
eşinin ailesiyle görüşme bence. gitme sana onca şeyi yaşattıklarini affetme kv nin kızı varyaa.. görümcen varmi bilmiyorum. varsa evliyse eminim yaşatiyordur...
Var canim kizi var oda evli.

Arkadaslar ben 6 yillik evliyim 3 tane cocugum var en buyugu 4 yasinda. Esimin ailesiyle surekli sorunlar yasiyorum. En ufak birseyi alıp daglar kadar büyüyüp esimle arami aciyorlar ve her firsatta karini bosa diye baski yapiyorlar. Annesi kardesleri hepsi aynilar. Kendileri evlerinde huzursuz olduklari icin benim mutlu giden evliligimi kiskanip kocamla arami actilar. Esim ailesinin sozunden cikmiyor bir dediklerini iki etmiyor surekli etraflarinda pervane oluyor. Bana yaptiklarini gozu gormuyor gibi davraniyor yada ayda yilda bir kez bebi savunuyor o kadar. Aslinda iyi bir baba ve iyi bor es olmasina ragmen ben artik ailesi yuzunden canimdan biktim. Bir defa kendimi zehirledim gozumu actigimda hastanedeydim ve cocuklarimi bile gozum gormeyecek kadar kendimden vazgecmistim. Ölümün kiyisindan dondum su an sadece cocuklarim icin evliligimi hala surduruyorum. Boyle birseye tesebbus ettigim icin hicbir mahkeme bosanma durumunda cocuklarimi bana vermez. Bosansam ayri ev tutup cocuklarimi alsam bile 3 tane cocuga kim bakacak da ben calisacagim ve kac para alıp hem bakiciya verip hem cocuklarima bakacagim. Cok caresiz durumdayim sizce ne yapmaliyim

Rabbim yardımcınız olsun çok zor bir durum..
Eşinizin de ailesini dinlemesi daha da acı.. imkanınız olsa ailesinden önce eşinizin size sırt çevirip onları dinlemesin den dolayı bitirin derdim ama malesef imkanınız yok.. Bu hayatta kadın olmak çocuk sahibi olmak çok zor.. erkek boşanır sorun olmaz ama bi kadının imkanı yoksa malesef zor.. sabır et namaz kıl önce eşinin yüreğinin sana dönmesi için dua et. Allah sabır edenlerle beraberdir.. ayrılsan ne olack bu seferde millet neder diye yaşıyor insan..

Rabbim yardımcınız olsun çok zor bir durum..
Eşinizin de ailesini dinlemesi daha da acı.. imkanınız olsa ailesinden önce eşinizin size sırt çevirip onları dinlemesin den dolayı bitirin derdim ama malesef imkanınız yok.. Bu hayatta kadın olmak çocuk sahibi olmak çok zor.. erkek boşanır sorun olmaz ama bi kadının imkanı yoksa malesef zor.. sabır et namaz kıl önce eşinin yüreğinin sana dönmesi için dua et. Allah sabır edenlerle beraberdir.. ayrılsan ne olack bu seferde millet neder diye yaşıyor insan..
Inan milletin ne dedigi umrumda degil simdi bile neler diyorlar tahmin edebiliyorum. Ben sadece cocuklarimi düşünüyorum o kadar artik kocami bile gozum gormuyor. Sanirim bu son olaylardan sonra sogudum artik ilgilenmiyorum bile. Aramiyorum sormuyorum ustune dusmuyorum . Cocuklar sadece onemli benim icin o da ne halt ederse etsin . Bir erkek sahip cikamayacagi kadini almamali.

Inan milletin ne dedigi umrumda degil simdi bile neler diyorlar tahmin edebiliyorum. Ben sadece cocuklarimi düşünüyorum o kadar artik kocami bile gozum gormuyor. Sanirim bu son olaylardan sonra sogudum artik ilgilenmiyorum bile. Aramiyorum sormuyorum ustune dusmuyorum . Cocuklar sadece onemli benim icin o da ne halt ederse etsin . Bir erkek sahip cikamayacagi kadini almamali.

C9cuklar olduğu için sıkıntı zaten erkek olsa ceker güder ama bi anne öyle yapamıyor malesef . Ortada çocuk var ve ya onlar için sabır edeceksiniz yada çalışıp çocuklarınıza bakacak bi konuma sahip olacaksınız.

Şimdi peş peşe 3 tane çocuk neden yaptınız?
Ve "böyle bir şey yaptığım için bana velayet vermezler" olayını nereden çıkardınız avukat falan mı söyledi, gerçekçi bir dayanağınız var mı?

anladıgım kadarıyla eşinizle bi probleminiz yok. ailesinden uzak bi yere taşınma ihtimaliniz yok mu

anladıgım kadarıyla eşinizle bi probleminiz yok. ailesinden uzak bi yere taşınma ihtimaliniz yok mu
Evlendim onlardan uzak yerden ev tuttum hemen kosarak pesimden geldiler ve benimle ayni yerden ayni siteden ev tuttular rahat rahat sinsilik yapmak icin.. su an hic biriyle gorusmuyorum ama kocamdan yuz bulsalar yeni tasindigim yere gelirler kosarak.

Aslinda isin başı esim . Iki tarafi idare edemiyir annesinin evimizi ve kendisini yonetmesine izin veriyor. Adam gezmeye giderken evden cikarken yerken içerken yatarken yahu herseyini yönetiyorlar. Paramiz bile onlarin elinde esime vermiyorlar dusunun. Esimin bana bi kotu davranisi yok ama ailesine asiri bagimliligi bizi bitirdi. Asla hayir diyemiyor.

Şimdi peş peşe 3 tane çocuk neden yaptınız?
Ve "böyle bir şey yaptığım için bana velayet vermezler" olayını nereden çıkardınız avukat falan mı söyledi, gerçekçi bir dayanağınız var mı?
Evet sordum sorusturdum babasina velayet veriliyormus.

Back
X