• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocuklar icin evlilik surer mi sizce ?

İlaç icirecek kadar gözünüzü döndüren son nokta neydi merak ettim
Rahmetli babama kufur etti . Bende cileden ciktim tartistik. Sonra oglunu arayip karin bana kufur etti dedi. Esim de onun tarafini tuttu evi terkedip ona gitti. 3 gun gelmedi eve ve bakkala dahi cikamadim cocuklari bırakıp ekmek almaya su almaya. Esime soyledim gelmedi eve aradim annesi acti ve dostuna soyle o getirsin dedi. 3 tane cocugumun ustune bu lafi kaldiramadim son noktam oydu.

Yol sizin yolunuz ama 3 çocuğu babası başında olmadan büyütmek de hiç kolay bişey değil
Çocuklar büyüdükçe babaya da ihtiyaç artıyor
Yeni Çocuk yapmadan 3 çocuğu büyütmeye çalışın çocuklar büyüdükçe evlilik de rayına oturur daha dinginleşir
40 yasindaki adam hala annesine bagimli yasiyor hala kendi ailesi olduğunun farkinda degil bu adam bu saatten sonra degisir mi sizce

Kayınvalideniz dırdır falan ediyorsa içinizden şarkı söyleyin duymayin. O ne kadar çok kötü şeyler yaşadı da böyle oldu diye düşünüyorum ben hasta diyorum anlamaya calisiyorum. Mesela ne yapıyor eşinin ailesi seni bu kadar bezdirecek merak ettim yorumlarda var mı hepsini okumadim

Kayınvalideniz dırdır falan ediyorsa içinizden şarkı söyleyin duymayin. O ne kadar çok kötü şeyler yaşadı da böyle oldu diye düşünüyorum ben hasta diyorum anlamaya calisiyorum. Mesela ne yapıyor eşinin ailesi seni bu kadar bezdirecek merak ettim yorumlarda var mı hepsini okumadim
Eşimi evimi ailemi herseyimj kontrol ediyorlar. Esim yanlarindayken telefonlarimi acmasina dahi izin vermiyorlar. Annesi surekli kavga cikario agza alinmayacak kufurler ediyor. Ne ölüm kaldi ne dirim kaldi. Annemi ve akrabalarimi arayip onlara da kufur ediyor. Mesela esim bir defa elimi tuttu ortalik ayaga kalkti. Bir yere gezmeye gidelim diyoruz burnumuzdan getiriyor. En son tartismamizda bana iftira atarak senin doatun varmis dedi.

40 yasindaki adam hala annesine bagimli yasiyor hala kendi ailesi olduğunun farkinda degil bu adam bu saatten sonra degisir mi sizce
Genelde erkeklerin çoğu aynı annesinin ağzına bakar hatalarını kabul etmez
Tanıdığınızdan beri aynıymış adam demekki öyle kabul edeceksiniz ailesi hakkında konuşmayın şikayet etmeyin herşey daha güzel olur

Genelde erkeklerin çoğu aynı annesinin ağzına bakar hatalarını kabul etmez
Tanıdığınızdan beri aynıymış adam demekki öyle kabul edeceksiniz ailesi hakkında konuşmayın şikayet etmeyin herşey daha güzel olur
Hayir baslarda boyle degildi benle evlendikten sonra anneci oldu. Hergun beraberler hergun.

Rahmetli babama kufur etti . Bende cileden ciktim tartistik. Sonra oglunu arayip karin bana kufur etti dedi. Esim de onun tarafini tuttu evi terkedip ona gitti. 3 gun gelmedi eve ve bakkala dahi cikamadim cocuklari bırakıp ekmek almaya su almaya. Esime soyledim gelmedi eve aradim annesi acti ve dostuna soyle o getirsin dedi. 3 tane cocugumun ustune bu lafi kaldiramadim son noktam oydu.
Allah sorsun hesabını. Koca koca insanlar nasıl bu hale geliyor. İnancınız nedir bilmiyorum ama bu dünyanın ahireti de var bunu düşünün hepimiz öleceğiz . O kadın da ölecek paylasamadigi oğlu da ölecek dünya kimseye kalmaz. Bunları düşünün dünyanızı bu insanlar heba etmiş madem ahiretinizi kurtarın. Ölmüş babama küfretse benim de gözüm dönerdi herhalde ama ben kendime değil ona zarar verirdim

Evlenirken ve ebeveyn olurken kesinlikle ve kesinlikle "yeterlilik ehliyeti" verilmeli.

3 çocuk sahibi erkek kendi evini, kendi karısını koruyup kollayacağına hala annesinin çirkefliklerine göz yumuyor ise daha da söylenecek söz yok.

Ancak eğer ailenizin yanına 3 çocuğunuz ile dönüp orada kendinize bir hayat kuramıyor iseniz, maalesef daha önce de dediğim gibi "deveyi güdeceksiniz"

Valla 3 küçük çocuğum olsa ne kocamı ne ailesini gözüm görmez
Onlar hakkında tek bir yorum yapmam
Çocuklarımı ve meşgul olduğumu bahane edip görüşmem.
Eşime de hep ailesi hakkında iyi konuşurum. Böylece adam sorunu kendi ailesinin çıkardığını anlar

Allah sorsun hesabını. Koca koca insanlar nasıl bu hale geliyor. İnancınız nedir bilmiyorum ama bu dünyanın ahireti de var bunu düşünün hepimiz öleceğiz . O kadın da ölecek paylasamadigi oğlu da ölecek dünya kimseye kalmaz. Bunları düşünün dünyanızı bu insanlar heba etmiş madem ahiretinizi kurtarın. Ölmüş babama küfretse benim de gözüm dönerdi herhalde ama ben kendime değil ona zarar verirdim
Cok inancli bir insanim. Intihar ederek ahiretimi de mahvettim tovbe ettim sonra ama gerisi Allaha kalmis. Hayatta en korktugum sey allah korkusu olmayan insandi oda benim basima geldi. Ben 3 cocukla bakkala gidemezken kadin benim dostum oldugunu soyledi . Sonradan ogluna inkar etti demedim dedi. Kudur ettigini de inkar etti her zamanki gibi . Boyleleei nasil can verecek nasil Allahin karsinina cikacak bilmiyorum

Yani gormemesi mümkün değil çok kotu insanlara denk gelmişsin çalışmana da karışıyor mu bir işe gir çocuklara bakıcı tut biraz büyüyünce çocuklar yoluna bakarsın bir gün kurtulacam diye düşünüp ne derlerse desinler duymamaya çalış kendi sağlığın için inşallah zamanla düzenini kurup kurtulursun bu pisliklerden

Valla 3 küçük çocuğum olsa ne kocamı ne ailesini gözüm görmez
Onlar hakkında tek bir yorum yapmam
Çocuklarımı ve meşgul olduğumu bahane edip görüşmem.
Eşime de hep ailesi hakkında iyi konuşurum. Böylece adam sorunu kendi ailesinin çıkardığını anlar
Bende oyle uaomaya calisiyorum zorla goturuyor yada onu alıp geliyor 2 lafindan birisi igneli laf sokmali insanin canini yakmali sozler. Bisey söylüyorum ben saka yapmistim diye uste cikiyor . Aslinda gercekten soyluyor .

Yani gormemesi mümkün değil çok kotu insanlara denk gelmişsin çalışmana da karışıyor mu bir işe gir çocuklara bakıcı tut biraz büyüyünce çocuklar yoluna bakarsın bir gün kurtulacam diye düşünüp ne derlerse desinler duymamaya çalış kendi sağlığın için inşallah zamanla düzenini kurup kurtulursun bu pisliklerden
Bir defa bir okulda is buldum baslayacaktim o zaman bir tane cocugum vardi. Annesi ve kiz kardedi okula gelipseni rezil edecegiz ikinci kocayi bulmaya gidiyorsun dediler. Biliyorum ki gercekten beni orada rezil edeceklerdi ve bir daha oraya gidemeyecektim. Is maceram da biyle son buldu iste.

Arkadasim iyisin, güzelsin. Soylediklerin de doğru. Sonuna kadar katiliyorum ama sence bu mesaj böyle bir konu açmış kişiye yazılacak şey mi? Üslubu bu mudur yani?
Kadın belli ki ciddi sikintili bir ruh halinde. Ölmek istemiş hem de 3 tane minicik yavrusu varken. Cocuklar iade de edilmiyor. Yapıcı yorum yapsak. Yine fikrini söyle ama karşında ki insanı daha da incitmeden.
Konu Sahibi bence ise profesyonel psikolojik destek alarak basla eğer henüz yapmadiysan. Esine, ailesine politik davran, sularına git. Normalde uzaklaş derim ama belli ki pek mümkün değil. Ufak tefek şeyleri de görmezden gel. Kötü de olsalar iyilik ile karşılık verirsen, esin problemin onlardan kaynaklandığını eninde sonunda görecektir. Başka çocuk yapma. Baktın 3-4 yıla daha iyi olmuyor hicbirsey, ayır yollarını bunu yapabilmek için de kendine yatırım yapmaya çalış mümkün olduğu kadar. Bir meslek vs. öğrenmek gibi.
Mesela hobi olarak pastacılık öğrenmek istiyorum deyip kursuna git, sertifikasını al. Baktın olmuyor mesleginle yeni hayatına yelken aç.

Evet uslubu bu.Gencecik kadınların kendilerini bu duruma düşürmesine deli oluyorum.Elinde bilgisayar

buraya konu açıyor.O bilgisayarı biraz da kendilerini geliştirmek için kullansınlar.Bir yaptın iki yaptın

4 yılda 3 nedir ya??? Bunun neresini hoş göreceğiz??? Az mantık.Az akıl.Sorsan Allah rızkını veririr

yapmayın kendinize bunu.4 5 aylık 23 25 yaşında evliler çocuğum olmuyor diye konu açıyor.

Sonra ne oldu bu adama?

Çocuğun olmasa çeker gidersin.Hadi 1çocuğun var gene bi çare bulursun.3 çocukla nereye?Mecbur çekeceksin.

Biraz da okuyan genç evliler düşünsün diye yazdım.

Cocuklari o aileye bırakıp gitme yazık olur hepsine.Benim de eşimle büyük sorunlarım var ben çocuklar için evli kalmayı seçtim herkesin hayat tercihi hakkında hayırlısı Allah yardımcın olsun

Cocuklari o aileye bırakıp gitme yazık olur hepsine.Benim de eşimle büyük sorunlarım var ben çocuklar için evli kalmayı seçtim herkesin hayat tercihi hakkında hayırlısı Allah yardımcın olsun
Birakamam cocuklarimi zaten bakamazlar da perisan olur cocuklarim. Bende cocuklarim icin evli kalmayi sectim ne yapalim bizim de sansimiz yokmus demekki hayattan yana.

Back
X