Arkadasim iyisin, güzelsin. Soylediklerin de doğru. Sonuna kadar katiliyorum ama sence bu mesaj böyle bir konu açmış kişiye yazılacak şey mi? Üslubu bu mudur yani?
Kadın belli ki ciddi sikintili bir ruh halinde. Ölmek istemiş hem de 3 tane minicik yavrusu varken. Cocuklar iade de edilmiyor. Yapıcı yorum yapsak. Yine fikrini söyle ama karşında ki insanı daha da incitmeden.
Konu Sahibi bence ise profesyonel psikolojik destek alarak basla eğer henüz yapmadiysan. Esine, ailesine politik davran, sularına git. Normalde uzaklaş derim ama belli ki pek mümkün değil. Ufak tefek şeyleri de görmezden gel. Kötü de olsalar iyilik ile karşılık verirsen, esin problemin onlardan kaynaklandığını eninde sonunda görecektir. Başka çocuk yapma. Baktın 3-4 yıla daha iyi olmuyor hicbirsey, ayır yollarını bunu yapabilmek için de kendine yatırım yapmaya çalış mümkün olduğu kadar. Bir meslek vs. öğrenmek gibi.
Mesela hobi olarak pastacılık öğrenmek istiyorum deyip kursuna git, sertifikasını al. Baktın olmuyor mesleginle yeni hayatına yelken aç.