çocuklar!!!

RedRose

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2007
786
11
318
41
1ocuklarsevermisiniz5jvns6.jpg

2onlarsevimlimi3jslj7.jpg

13176smzk3.jpg

image216uu2kdqh0.jpg

3sevimlilerdeilmi7mtlw5.jpg

4evetokekerler9wzca1.jpg

5birfikrinizvarm3kein0.jpg

6bazzelocuklar5qpui9.jpg

7aynanda6lqeq3.jpg

reeeeeeeeeeeeeeeed super
cok aci birsey bunlari gormeye dayanamiyorum,o cocuklarin yerinde benim cocuklugumda ve benim cocuklarimda olabilirdi yada kardeslerim,yada torunlarimiz herneyse
ben kendi adima cok utaniyorum sadece,uzulmekte yeterli degil zaten......

çok üzücü Resimler Insanin Tüylerini Diken Diken Yapiyo,içim Parçalandi Resmenn,:çok üzgünüm:keşke O Zavalli çocuklara Bi Faydamiz Dokuna Bilse.çok Saol Canim Paylaşimin Için..

of yaaaaaaaa böle resimler gördümmü çok kötü oluorum senağlamasenağlama

hayatın gerçekleri bunlar!!! bugün sohbette herkes canım sıkkın şu bu diyorlardı bende o arada intte geziniyordum birde baktımmki bu çocukları gördüm vay dedim kendi kendime kimimiz aşkımızdan ayrılıyoruz diye ağlıyoruz kimimiz boşa canımız sıkıldı diyorlar bu çocukları görelim ve halimize şükredelim şuan yaşıyorsak karnımız toksa sağlığımız yerindeyse gerisi boştur...

Evet Onlarin Diğer çocuklardan Hiçbir Farklari Yok Tipki Günahlarinin Olmadiği Gibi
Tek Amaçlari Hayatta Kalmak Dediğin Gibi Allah Yardimcilari Olsunnn Keşke Bişeyler Yapabilsekkk
Emeğine Sağlikkk

rosummmmmmmm süpersinn canımınıcı ! bazı resimler içimi acıttı yaa off ufacık bedenlerin çektiği çileye bakk :((( bi tuhaf oldum gorunce... senağlama

çok doğru=(
beğenipte yemediğimiz,giymediğimiz şeylere çoğu insan muhtaç=(=(
ALLAHım kimseyi kimseye muhtaç etmesin..çok şükür bu halimize!

Back
X