cocuklar

Ağladımı yapıyorsun da ondan cocuk buna inanmış.Ağlarsa yapma alışır.Şu tv deki dadı cok iy biliyor bu işi.Onu izlemen yardımcı olur sana

ben bakıyorum amma yinede istedigi olmayınca asırı tepki veriyo

konuşamadıkları için tek iletişim yolu ağlamak.

agladıgı zamanda yapmıyorum zaten istedigi şeyler olmuyacak eyler genellikle

Ağlamayana emzik olmadığını erken keşfettikleri için :)
Agladıkları zaman yeter ki sussun şeklinde her istediklerini yapmamak gerekiyor.
her aglayanın isteğide olmuyo zaten ben sadece cocukları o an nasıl ssakinlestirırım onu ogrenmek ıstedim

Yaşına göre değişir

Daha çok ağlarsa yapılabileceğini öğrendi ise daha çok ağlar

Tek çözüm fiziksel sıkıntısı yoksa ağlayarak istediğini yapmamak

her aglayanın isteğide olmuyo zaten ben sadece cocukları o an nasıl ssakinlestirırım onu ogrenmek ıstedim
ağladığı zaman sakinleşene kadar iletişim kurmamanız gerekiyor. çünkü ağlarken ya da sinirliyken sizi asla duymayacak sakinleşene kadar sabırla bekleyip sonra anlayacağı şekilde ne istiyorsa ağlamadan söylemesini ağlayarak isterse istediği şeyin olmayacağını anlatmak gerekiyor

çoğu çocuk öyle benim 3 yaşındaki oğlum da dahil bir şey istedi yapmadım mı

vay halimize ama yine de yapmıyorum ,kendi haline bırakıyorum genelde

AGLATMAK HİC İSTEMİYORUM AMA ÖYLE YAPMAM GEREKİYO HERALDE

Konusmayi bildikten sonra istedigini aglayarak yaptirmaya calisan cocuklara pek yuz verilmemesi gerektigini dusunuyorum. Konusup da soyleyecek illa, yoksa ben ih-mih anlamam. Aglamak da bir yaptirim gucu olmaz bende. Istedigi kadar tepinsin. Bu nasil alistirirsan oyle gidiyor. Bir tanidigimin 6 yasindaki cocugu hala aglayarak iletisim kuruyordu, kabus gibiydi. Bastan nasil alistirirsan oyle gider bu.

Canının acısından, hastalıktan, ciddi bir dertten ağlamadığı sürece istediği
kadar ağlayabilir sorun yok.
Şımarıklık sebebiyle dökülen gözyaşları etkilemez beni.

Sizi de etkilememeli ve çocuk bunu bilmeli.

3 yaşında bir çocuğa tutturma sebepli ağladığı zamanlarda gözlerine dikkatle bakarak,
kararlı bir ses tonuyla istediğinin yersiz ve imkansız olduğu, bu sebeple bir kez
hayır dediyseniz bunun değişmeyeceği
açıklanabilir, o sizi pek iyi anlar merak etmeyin.

Küçük deyip geçmeyin onlarda ne akıllar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…