Cocuklara kotu davranilmasi

Benden sana bir tavsiye , böyle şeyleri görmezden geliceksin illaki her ailede oluyor , yoksa tercihin uzaklık olur . Senin karakterin uzakligi tasiyabilirse seviyeni koyabilirsin, ama burada paylaştığına göre aile bağına önem veriyosun . Gormezden gel bence . Ve inan herkes yaşıyor böyle şeyler
Aile bagina onem vermiyorum.buyuk ablama deger veriyorum kendisi cok inancli biridir.annem yasli yapma etme diyor.ama defalarca olay yasayip ne ozur dilenip yada gel denmeden gitmek gururum kaldirmiyor

Sesini yukseltince ve kasina laf soyleyince evet kizimda sinirlendi .fiziksel durumunu elestirdi cunku.biz ona hep soyluyoruz.hickimsenin fiziksel durumuyla eglenme kimseninde seninle eglenmesine izin verme diye.gururu kirildi cocugun onun gibi hakaret edip bagirmadi sadece benimle bu sekilde konusamazsin dedi .hakliydi konusmaz cunku.ama hatasi simarikligi varsa uyarir tabii ona sozum yok.ama yemek yiyen cocuga satasan oydu
Fiziginde sorun mu var ?

Aile bagina onem vermiyorum.buyuk ablama deger veriyorum kendisi cok inancli biridir.annem yasli yapma etme diyor.ama defalarca olay yasayip ne ozur dilenip yada gel denmeden gitmek gururum kaldirmiyor
Annen arada kaliyodur . Bir sürü torun çocuk , bide en küçüğü mu sensin. En küçük ben olduğum için buyuklerimi ben idare ediyorum :) annem bana der hep idare et diye .

Fiziginde sorun mu var ?
Kaslariyla dalga gecti.cocuk aglayinca gozyaslarini silerken kaslari birbirine karisti.biraz kalin kasli cocugum.oda dediki kaslara bak nerdeyse gozunun icinde bile kaş cikacak.heryeri kaş olmus bunun dedi.bende yok teyzesi soyleme oyle guzel benim kizimin kaşları dedim.oda evet evet keman gibi deyip kahkaha atti.cocuk geldi anne cokmu kalin alallimmi kaşlarımı deyince yok kizim iyi sorun yok diye kapatmaya calistim

Annen arada kaliyodur . Bir sürü torun çocuk , bide en küçüğü mu sensin. En küçük ben olduğum için buyuklerimi ben idare ediyorum :) annem bana der hep idare et diye .
O esnada annem de olaya dahil olup o kadinin oglunun sevgisinin onune kimsenin gecemeyecegini soyledi kizima.yani en buyuk torunu oluyor.tamam sevebilir bizde seviyoruz ama bunu cocugun bilmesine gerek varmi.evet en kucugum banada ayni seyleri soyledi annem bende yaptim.ama o gun ne olduysa tavirlandi bize

O esnada annem de olaya dahil olup o kadinin oglunun sevgisinin onune kimsenin gecemeyecegini soyledi kizima.yani en buyuk torunu oluyor.tamam sevebilir bizde seviyoruz ama bunu cocugun bilmesine gerek varmi.evet en kucugum banada ayni seyleri soyledi annem bende yaptim.ama o gun ne olduysa tavirlandi bize
Yani gerçekten çocuğu rencide etmek onu üzmek için yapıyorsa görüşme tabiki ama davranışları böyle dengesiz ise ya idare ediceksin ya da açık açık konisacaksin. Bu arada evden kimseye hoşçakal demeden cikacagin kadar önemli bişey yok . Bunlar ufak tefek şeyler

Yani gerçekten çocuğu rencide etmek onu üzmek için yapıyorsa görüşme tabiki ama davranışları böyle dengesiz ise ya idare ediceksin ya da açık açık konisacaksin. Bu arada evden kimseye hoşçakal demeden cikacagin kadar önemli bişey yok . Bunlar ufak tefek şeyler
Cok olumlu bakiyorsunuz.cok sey yasamis hayat tecrubeniz var gibi dusundum.bakalim zamana biraktim bende aramazlarsa gitmem olur biter

Back
X