Çocuklara şiddet uygulayan ölsün !!!

kito_

Gülümse ! ne düşündüğünü bilmesinler..
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
3.034
4.655
Bu tip insanları tek tek toplamak istiyorum.Beni ilgilendirmez kendi çocuğudur diye umursamazlarıda ayrıca kınıyorum.Uzun zamandır gazetelerde okuyorum ,yollarda görüyorum çocuklara bebeklere acımadan şiddet uyguluyorlar.Şiddetin küçüğü büyüğü olmaz.Devlet bu konuya el atsın deriz devletin yurtlarında islahevlerinde neler oluyuyor okur görürüz.Ailelere iş düşüyor deriz kızlarını mal gibi satan çocuklarına sevgiyi çok gören o ailelerden ne bekleyebilirsin.
şu paylaştığım video en son artık sabrımı taşırdı.İstiyorumki çocuklara bebeklere şiddet uygulayanlar hemen şimdi ÖLSÜN.

Bu tip insanları tek tek toplamak istiyorum.Beni ilgilendirmez kendi çocuğudur diye umursamazlarıda ayrıca kınıyorum.Uzun zamandır gazetelerde okuyorum ,yollarda görüyorum çocuklara bebeklere acımadan şiddet uyguluyorlar.Şiddetin küçüğü büyüğü olmaz.Devlet bu konuya el atsın deriz devletin yurtlarında islahevlerinde neler oluyuyor okur görürüz.Ailelere iş düşüyor deriz kızlarını mal gibi satan çocuklarına sevgiyi çok gören o ailelerden ne bekleyebilirsin.
şu paylaştığım video en son artık sabrımı taşırdı.İstiyorumki çocuklara bebeklere şiddet uygulayanlar hemen şimdi ÖLSÜN.

allahın cezası varlık nasıl kıyıyorsun el kadar bebeğe :cry:çok üzüldüm ya rabbim kurtarsın sabiyi:mad:

Kanım dondu yemin ederim...Allah böylelerine evlat nasip etmesin

Ay Allahım ben bu videoyu nerden izledim.:KK42::KK42::KK42::KK42:
Hadi o şerefsiz kadının pisliği peki bu videoyu çeken köpek nasıl engellemedi? Bebek ya bebek küçücük bebek. Allah kahretsin ve hemen hemen ölsünler....
Ben de israrla izlemiyordum burada da gorunce dayanamadim izledim. Offf izlemez olaydim:KK43:

gözlerim doldu,tüylerim ürperdi.
Allah bin türlü belalarını versin,ölmesin sürünsünler...
kuzum benim nasılda ağlıyor,muhtemelen açtır,
içimi dağladın kito ya
:KK42::KK42::KK42:

:KK57::KK57:daha yeni doğmuş bebeğin burnunu nasıl öfkeyle sıkıyor öyle

nasıl patlatıyor:cry::KK42:

bide insanlar nasıl canileşiyor,nasıl bu kadar merhametsizleşiyor diye düşünüyordum,
ilk doğduğu andan itibaren dayağa,şiddete maruz kalıyor,büyüyünce envai çeşit sıkıntılarla,maddi manevi zorluklarla uğraşıyor...ne beklenecek ki, evliya mı olacak o yavru...
anne mi o kadın bence annesi değil ya, olabilir mi böyle bişey,anne kıyamaz ki bebeğine:KK61:

bu tür durumlarda küfür yasak mı forumda, aptal,gerizekalı,adi dışında söylemek istediklerim var:KK34:

Ben bunları izleyince etkisinden çıkamıyorum.
Daha kötülerini de malesef izledim.
Kadın sanki kendi doğurmamış gibi nasıl yapabiliyor bunu?
Bu nasıl bir insanlık?

Bu kadının da videoyu çekenin de Allah belasını versin.

:KK57::KK57:daha yeni doğmuş bebeğin burnunu nasıl öfkeyle sıkıyor öyle

nasıl patlatıyor:cry::KK42:
imansız,vicdansız çünkü arkadaşım,istemiyorsa götürüp yurda bıraksa ya ,bi bebek kokusuna hasret nice aileler var,
Allahın hikmetinden sual olunmaz ama neden böyleleri bebek sahibi oluyor diye düşünmeden edemiyor insan

imansız,vicdansız çünkü arkadaşım,istemiyorsa götürüp yurda bıraksa ya ,bi bebek kokusuna hasret nice aileler var,
Allahın hikmetinden sual olunmaz ama neden böyleleri bebek sahibi oluyor diye düşünmeden edemiyor insan

birçok haber okudum ama görmek insanı beyninden vurulmuşa çeviriyor.
istemiyor zaten bebeği ama dileniyor galiba tipi öyle.Hani imkan verseler cezasını da çekmeye razıyım ibret için bunun gibilere anlayacağı şekilde ders vermek isterdim.Hemde her gün her kafama estiğinde.

Allah'ın yaptığına sual sormak haddim değil tövbe haşa ama çocuk hasreti ile yanıp tutuşanlar varken neden böyle insanların çocuğu olur.

Aynı şeyleri düşündüm.Keşke bu türlerin doğurma vasfı olmasa ee tabii birde bunu doğurtan ve arkasına bakmayan şeref yoksunu bir de baba diye birşey var.

birçok haber okudum ama görmek insanı beyninden vurulmuşa çeviriyor.
istemiyor zaten bebeği ama dileniyor galiba tipi öyle.Hani imkan verseler cezasını da çekmeye razıyım ibret için bunun gibilere anlayacağı şekilde ders vermek isterdim.Hemde her gün her kafama estiğinde.

Allah öyle Adildir ki...yaptığı yanına kar kalmaz elbet,o bebekte büyür bi gün,o kadında genç kalmaz hep.
KASAP DÖNER SAP DÖNER
GÜN OLUR HESAP DÖNER...

yeni doğmuş masum hiç bişeyden haberi olmayan bi bebekten ne istiyosun sen, sırf emmiyo ağlıyo diyemi bu vicdansızlık.
benim gibi tırnağına muhtaç bi sürü insan varken, neden böyle vicdansızlar anne oluyo:KK43:
Allah belanı versin senin :KK62:

X