Çocuk Hastalıkları çocuklarda burun kanaması

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Jasminium84

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
31 Ekim 2013
21.640
72.780
798
41
hanımlar merhaba,
bir kızım var 4 yaşında, zaman zaman burnu kanardı ama hep tek tarafı kanardı ve yoğun olmazdı
bir doktor çocuklarda normal olduğunu iki taraflı ve yoğun olursa endişe edilmesi gerektiğini söylerdi ki nitekim benim de çocukken sürekli burnum kanardı o yüzden çok önemsememiştim açıkcası
ama son iki seferdir her zaman kanayan sol tarafı yoğun olmak üzere her iki taraftan da kan geliyor
doktora tabii ki götüreceğim ama pazartesiye randevu alabildik ne yazık ki
pazartesiye kadar düşünmekten deli olacağım internette okumak istemiyorum hiçbişe, Allah göstermesin adını ağzıma almaya korktuğum bir hastalıktan bahsediyor çünkü
daha önce böyle birşeyler yaşayan anneler var mı
doktora gittiler mi ve ne cevap aldılar lütfen beni bi aydınlatın

İnşallah damar çatlaklığı falandır canım. birde çocuk burnunu karıştırıyor belki tırnaklıyor içine bişeyler sokuyordur.
internette neye baksak hemen kanser yazıyor zaten. hemen en kötüsünü düşünme.

Benim çocukken burnumun iki tarafı da çok kanardı, çabucak dururlardı ama neyse ki Hatrlıyorum anaokulunda burnumda tuvalet kağıdıyla gezerdim hep

Doktor yakma yöntemi uygulayalım demişti, onu da çocukken korktuğum için olmamıştım. Neyse en sonunda kuruduğundan oluyordur kalorifere ıslak bir bez koyun ya da plastik bir kap asın içini su doldurup dedi. Biz de öyle yapmıştık.

Demek istediğim endişelenecek birşey yok, doktor randevusunu da almışsın zaten

umarım çatlaktır
bu zamana kadar öyle olduğunu düşünüyordum ama son iki seferdir musluk açılmış gibi kanıyor
haaa evet burnuyla çok oynar umarım bundandır

benim de çocukken öyleydi ama hep aynı taraf kanarmış annem söyledi
şimdi kızımın iki tarafı da kanayınca endişelendim

şunu belirtmeyi unuttum, ağustostan beri bitmeyen bir kulak iltihabı var 10 gün antibiyotik kullanıyor 2-3 gün iyi sonra tekrar iltihaplanmaya başlıyor bilmiyorum bu da etkiler mi

benim de çocukken öyleydi ama hep aynı taraf kanarmış annem söyledi
şimdi kızımın iki tarafı da kanayınca endişelendim

Benim iki tarafta da olurdu bazen. Burnumun iki tarafına da peçete sokuşturduğumdan nefes alamazdım bir türlü hep ağzım açık dolanırdım evde

şunu belirtmeyi unuttum, ağustostan beri bitmeyen bir kulak iltihabı var 10 gün antibiyotik kullanıyor 2-3 gün iyi sonra tekrar iltihaplanmaya başlıyor bilmiyorum bu da etkiler mi

Bunu burdan biz bilemeyiz, doktorunuza kesin söyleyin ama ne olur ne olmaz.

o yaşlarda kızımın da çok kanardı, doktor olabileceğini söylemişti, büyüdükçe ( şuan 10 yaşında ) neredeyse hiç olmamaya başladı, korkmayın, içinizi ferah tutun, allah esirgesin hepsini de

Benim iki tarafta da olurdu bazen. Burnumun iki tarafına da peçete sokuşturduğumdan nefes alamazdım bir türlü hep ağzım açık dolanırdım evde
o halinizi düşündüm de gülesim geldi :)
Allah razı olsun içim biraz da olsa ferahladı
umarım kızımınki de benzer birşeydir
yavrum kanadığı zaman çok da korkuyor

Bizim de Başımıza gelmişti.Bir kere iki taraflı kan almıştı.ve hep yoğun kanıyordu

Hatta İlkinde paldır küldür acile gitmiştik o kadar çoktu ki. Sonra 2 defa kulak burun boğaza götürdük. İkisi de ciddi bir şey olmadığını gelişme aşamasında olduğu için kanadığını söyledi.

İlk kanaması 4 yaşında oldu. Sizin de öyledir tahminimce. İnternetten bakmayın orada her türlü ihtimal yazar.

amiinnn, Allah sağlıklı uzun ömür versin hepsine
iki taraflı ve yoğun muydu kanamalar peki

bakmayacaktım aslında ama dün gece de kanaması olunca dayanamadım
umarım ciddi birşey değildir

o halinizi düşündüm de gülesim geldi :)
Allah razı olsun içim biraz da olsa ferahladı
umarım kızımınki de benzer birşeydir
yavrum kanadığı zaman çok da korkuyor

Korkması çok doğal, ben zamanla alışmıştım ama o kadar çok olunca. Ortaokulun ortalarında kendi kendine geçti.

çok yoğundu,
acaip korkmaya başlamıştım, genelde tek ama iki taraf oldugu da olmuştu, su akıyo gıbı kanardı, ama şunu da eklyeyeım benımde küçükken çok fazla kanardı burnum, sizin de öyleymiş, korkmayın..

amiinnn, Allah sağlıklı uzun ömür versin hepsine
iki taraflı ve yoğun muydu kanamalar peki

Gecmis olsun, burun kanamasini bilemiyorum; ancak kardesimde surekli kulak iltihabi olur ve antibiyotik kullanirdi seneler once. Sonrasinda bir dr bunun allerjik bir reaksiyon olabilecegini soylemisti ve nasil oldugunu tam hatirlamiyorum ama kus tuyune allerjisi cikmisti. Annem yastik yorgan vs degistirince kulak enfeksiyonlari sip diye kesilmisti

ben havuzdan mikrop aldı diye düşünüyorum
çünkü tatil sonrası başladı
kızım işitme engelli ve cihaz kullanıyor ve sürekli temizletiyoruz duymasını etkilemesin diye tatil öncesi de temizlettik belki o yüzden hassastı v emikrop kaptı diye düşünüyorum
ama tabii doktor daha iyi bilir bunu da soracağım neden tekrarlıyor sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…