- 31 Ekim 2013
- 21.640
- 72.780
- 798
- 41
- Konu Sahibi Jasminium84
-
umarım çatlaktırİnşallah damar çatlaklığı falandır canım. birde çocuk burnunu karıştırıyor belki tırnaklıyor içine bişeyler sokuyordur.
internette neye baksak hemen kanser yazıyor zaten. hemen en kötüsünü düşünme.
benim de çocukken öyleydi ama hep aynı taraf kanarmış annem söylediBenim çocukken burnumun iki tarafı da çok kanardı, çabucak dururlardı ama neyse kiHatrlıyorum anaokulunda burnumda tuvalet kağıdıyla gezerdim hep
Doktor yakma yöntemi uygulayalım demişti, onu da çocukken korktuğum için olmamıştım. Neyse en sonunda kuruduğundan oluyordur kalorifere ıslak bir bez koyun ya da plastik bir kap asın içini su doldurup dedi. Biz de öyle yapmıştık.
Demek istediğim endişelenecek birşey yok, doktor randevusunu da almışsın zaten
benim de çocukken öyleydi ama hep aynı taraf kanarmış annem söyledi
şimdi kızımın iki tarafı da kanayınca endişelendim
şunu belirtmeyi unuttum, ağustostan beri bitmeyen bir kulak iltihabı var 10 gün antibiyotik kullanıyor 2-3 gün iyi sonra tekrar iltihaplanmaya başlıyor bilmiyorum bu da etkiler mi
o halinizi düşündüm de gülesim geldi :)Benim iki tarafta da olurdu bazen. Burnumun iki tarafına da peçete sokuşturduğumdan nefes alamazdım bir türlü hep ağzım açık dolanırdım evde
tabii tabii muhakkak söyleyeceğim sadece benzer şeyler yaşayan vardır belki diye belirtmek istedimBunu burdan biz bilemeyiz, doktorunuza kesin söyleyin ama ne olur ne olmaz.
amiinnn, Allah sağlıklı uzun ömür versin hepsineo yaşlarda kızımın da çok kanardı, doktor olabileceğini söylemişti, büyüdükçe ( şuan 10 yaşında ) neredeyse hiç olmamaya başladı, korkmayın, içinizi ferah tutun, allah esirgesin hepsini de
bakmayacaktım aslında ama dün gece de kanaması olunca dayanamadımBizim de Başımıza gelmişti.Bir kere iki taraflı kan almıştı.ve hep yoğun kanıyordu
Hatta İlkinde paldır küldür acile gitmiştik o kadar çoktu ki. Sonra 2 defa kulak burun boğaza götürdük. İkisi de ciddi bir şey olmadığını gelişme aşamasında olduğu için kanadığını söyledi.
İlk kanaması 4 yaşında oldu. Sizin de öyledir tahminimce. İnternetten bakmayın orada her türlü ihtimal yazar.
o halinizi düşündüm de gülesim geldi :)
Allah razı olsun içim biraz da olsa ferahladı
umarım kızımınki de benzer birşeydir
yavrum kanadığı zaman çok da korkuyor
amiinnn, Allah sağlıklı uzun ömür versin hepsine
iki taraflı ve yoğun muydu kanamalar peki
Gecmis olsun, burun kanamasini bilemiyorum; ancak kardesimde surekli kulak iltihabi olur ve antibiyotik kullanirdi seneler once. Sonrasinda bir dr bunun allerjik bir reaksiyon olabilecegini soylemisti ve nasil oldugunu tam hatirlamiyorum ama kus tuyune allerjisi cikmisti. Annem yastik yorgan vs degistirince kulak enfeksiyonlari sip diye kesilmistişunu belirtmeyi unuttum, ağustostan beri bitmeyen bir kulak iltihabı var 10 gün antibiyotik kullanıyor 2-3 gün iyi sonra tekrar iltihaplanmaya başlıyor bilmiyorum bu da etkiler mi
Allah razı olsun içim çok rahatladı inanınçok yoğundu,
acaip korkmaya başlamıştım, genelde tek ama iki taraf oldugu da olmuştu, su akıyo gıbı kanardı, ama şunu da eklyeyeım benımde küçükken çok fazla kanardı burnum, sizin de öyleymiş, korkmayın..
ben havuzdan mikrop aldı diye düşünüyorumGecmis olsun, burun kanamasini bilemiyorum; ancak kardesimde surekli kulak iltihabi olur ve antibiyotik kullanirdi seneler once. Sonrasinda bir dr bunun allerjik bir reaksiyon olabilecegini soylemisti ve nasil oldugunu tam hatirlamiyorum ama kus tuyune allerjisi cikmisti. Annem yastik yorgan vs degistirince kulak enfeksiyonlari sip diye kesilmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?