2 boyutu sinirlandirin. Puzzle alin dikkatini vermesi gerekecek oyunlari cogaltin.
çocuk psikiyatristi dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu teşhisi koydu mu bilmiyorum ama koyduysa doktora danışarak sitikolin ve balık yağı içirebilirsiniz işlenmiş gıdaları ve bazı özellikle renklendirici içeren gıdalardan uzak tutun. bir beslenme ve diyetetik öğrencisi olarak bu konuda bilgi vermek istedim. dediğim renkelndiriciler gıda paketlerinin arka yüzünde yazar. bunlar sunset yellow, tartazin ve allura red adlı renklendiricilerdir. balık yağında da EPA + DHA değeri 1000 olmalı. umarım yardımcı olabilmişimdirAnneler selam size bi sorum olcak, oğlum 7 yaşında dikkat dağınıklığı problemi var bunun önüne geçmek için ne yapılabilir bilgisi olan var mı?
Anneler selam size bi sorum olcak, oğlum 7 yaşında dikkat dağınıklığı problemi var bunun önüne geçmek için ne yapılabilir bilgisi olan var mı?
Öncelikle kan tahlili yaptırın vitamin ve ksikliği vs var mı o konuda bir netleşinAnneler selam size bi sorum olcak, oğlum 7 yaşında dikkat dağınıklığı problemi var bunun önüne geçmek için ne yapılabilir bilgisi olan var mı?
Dikkat dağınıklığı tanısını kim koydu? Eğer sizin fikriniz ise Moxo testi yaptırmanızı öneririm. Bir çocuk psikoloğundan online ya da yüz yüze testi alabilirsiniz. 15 dk filan sürüyor, sonuçları da hemen çıkıyor. Sonucuna bakılır sıkıntılı bir alan çıkarsa bir uzmandan destek alabilirsiniz.Anneler selam size bi sorum olcak, oğlum 7 yaşında dikkat dağınıklığı problemi var bunun önüne geçmek için ne yapılabilir bilgisi olan var mı?
Bu bilgiler bilimsel değil, doğru da değil. Hiçbir psikopatoloji / psikolojik sorun tek bir nedenle sebep sonuç ilişkisine bağlanamaz. Öyle olsaydı her sezeryan doğum yapan kişinin çocuğundan dikkat dağınıklığı olurdu ama böyle bir durum yok. Bu ifadem maddeleriniz için uygulanabilir. Lütfen bu tür kanıta dayalı olmayan hurafe bilgileri mutlak doğru gibi paylaşmayın.dikkat dağılması sebebi :
1-sezeryan doğum
2-annedeki doğruma korkusu
3-anne baba kavgası
4-annedeki cinsel soğukluk
5-hamilelikte alınan bilinçaltı kaydı
6-hamilelikte alınan ilaçlar yüklemeler
bu komikliği hangi şampuana borçlusun. psikoloksun ama bilinçaltından haberin yok....Bu bilgiler bilimsel değil, doğru da değil. Hiçbir psikopatoloji / psikolojik sorun tek bir nedenle sebep sonuç ilişkisine bağlanamaz. Öyle olsaydı her sezeryan doğum yapan kişinin çocuğundan dikkat dağınıklığı olurdu ama böyle bir durum yok. Bu ifadem maddeleriniz için uygulanabilir. Lütfen bu tür kanıta dayalı olmayan hurafe bilgileri mutlak doğru gibi paylaşmayın.
Ayrıca hamilelikte alınan bilinçaltı kaydı diye bir şey de yok. Çünkü bilinçaltı diye bir şey yok. Buna bilim genetik aktarım der. Ama çocukta genetik yatkınlık olsa bile her genetik yatkınlığı olanda o sorun çıkacak diye bir şey de yok.
Bilinçaltı diye bir şey yok. Var diyorsanız alayım bilimsel kanıtınızı.bu komikliği hangi şampuana borçlusun. psikoloksun ama bilinçaltından haberin yok....
cevap veremem çünkü site yönetimi sizin tarafınızda ben bi kelime ettim 2 gun ceza yedim.(uzaklaştırma aldım) .Taraflı bi yönetim varken bilimsel tartışma olamazBilinçaltı diye bir şey yok. Var diyorsanız alayım bilimsel kanıtınızı.
Bunlar hep dikkat etmeye çalıştığım şeyler aslında ama hala var bu durumTV telefon tablet kesmelisiniz ya da sınırlandırın. Yapboz dikkati toplar . Satranç a gönderebilirsiniz. Etkinlik kitapları var dikkat için bunlarada göz atın.
Küçüklüğünden beri o tarz oyuncakları tercih ediyoruz2 boyutu sinirlandirin. Puzzle alin dikkatini vermesi gerekecek oyunlari cogaltin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?