Çocuk Hastalıkları Çocuklarda femur kırığı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Bayanlar merhaba, bizim sol femur kırığımız var, top havuzuna atladığında oldu, 30 aylık, cuma ameliyat oldu, tel takıldı ve sol taraf tamamen alçılı, dr çabuk kaynar diyor.bacakta hala şişlik var, buz koyuyoru.Çarşamba da kontrolümüz var. Süreç baya zorlu, ortalama ne kdr sürede alçı ve teller alınır? Ameliyat sonrası röntgende baya yakındı kemikler, kırılmadan dolayı aşırı bir açıklık yoktu ama kırılmıştı sonuçta. Sürekli ağlayarak uyanıyor, dönmek istiyoe ağlıyor. Allah herkese kolaylık versin.

Duzeldi arkadaşlar mesajlarınızı geç gördüm artık pek aktif değilim. Ancak hiç korkmayin 1 sene sürüyor komple düzelmesi. Çok şükür hiçbir şeyi kalmadı. Allah evlatlarimizi korusun her türlü kötülükten.

1 yıl mı? O kdr olmasın yahu..Benim oğlum zor duruyor yatakta, yılan gibi ilerliyor. bebek arabasından anında kayıyor. Bize 1 ay sürmez dedi alçı. ,sonrasında teller çıkacak dedi. 9.gündeyiz.ama geceler çok kötü nerdeyse 1.5 saatte bir uyanıyor ağlayarak, yeni doğmuş gibi. allahım sabır güç versin...

Hayır alıcıyı demiyorum. Yani sonrası hiç bir iz kalmaması 6 ay tamamen düzelmesi 1 yılı buldu bizim. Kişide. Kişiye değişir tabi

Merhaba 33 aylık oğlum 12 temmuzda femur kemiğini kırdı atel takıldı 2 gün sonra alçıya alındı bugün 26.gün süreci anlatırmısınız dr herşey yolunda dedi haftaya alçının çıkma ihtimali var tekrar kırılır diye korkuyorum

Benim oğlum komple alçıda olduğu için oturamiyordu çok ciddi kırık olduğu için doktor komple alçıya aldi beline kadar. Birde ameliyat falan oldu oturamazdi zaten.yavrum sadece uzaniyordu. Ses falan gelmiyordu.. sonlara doğru kucağıma alıp dik şekilde evde dolastiriyodum çok geç kaynadı bizimki herkesin durumu farklı. Tek diyeceğim çocuklar çabuk toparlanıyor korkmayin

Alçı çıktıktan sonra biz bir süre yürüyemedik korkudan birazda 15 gün sürdü yürümesi.

Teşekkürler benimkide komple alçı da ama ameliyat olmadı gögsünden aşagı sol bacağı komple sag bacak yarım alçıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…