1 yıl mı? O kdr olmasın yahu..Benim oğlum zor duruyor yatakta, yılan gibi ilerliyor. bebek arabasından anında kayıyor. Bize 1 ay sürmez dedi alçı. ,sonrasında teller çıkacak dedi. 9.gündeyiz.ama geceler çok kötü nerdeyse 1.5 saatte bir uyanıyor ağlayarak, yeni doğmuş gibi.Duzeldi arkadaşlar mesajlarınızı geç gördüm artık pek aktif değilim. Ancak hiç korkmayin 1 sene sürüyor komple düzelmesi. Çok şükür hiçbir şeyi kalmadı. Allah evlatlarimizi korusun her türlü kötülükten.
Valla çok korkuyorum ya oturmayı hemen yaptınız mı alçı içinden bazen tıkırtı geliyor sizdede oldu muÇok geçmiş olsun hayır tabiki öyle birşey olmaz çok dikkat edin yeter
Peki sizler alçıdayken kucaga alınca kütürtü sesleri geliyormuyduÇok geçmiş olsun hayır tabiki öyle birşey olmaz çok dikkat edin yeter.
Teşekkürler benimkide komple alçı da ama ameliyat olmadı gögsünden aşagı sol bacağı komple sag bacak yarım alçıdaBenim oğlum komple alçıda olduğu için oturamiyordu çok ciddi kırık olduğu için doktor komple alçıya aldi beline kadar. Birde ameliyat falan oldu oturamazdi zaten.yavrum sadece uzaniyordu. Ses falan gelmiyordu.. sonlara doğru kucağıma alıp dik şekilde evde dolastiriyodum çok geç kaynadı bizimki herkesin durumu farklı. Tek diyeceğim çocuklar çabuk toparlanıyor korkmayin
Merhaba, benim oğluma da aynı şekilde tel takıldı, bir haftadır yürüyor ama, sakınıyor ve az da olsa aksıyor gibi. Normal yürüyüşüne ne zaman döndü sizinki? 26 Haziran'da ameliyat olmuştuk.Alçılama sonrası bizimki de aynı kırık şeklinde idi.kendisi tutacak dendi normalde kendisi şekil alırmış ama bizimki tutmadı.10 gün sonraki kontrolde açısı 26 dereceydi.fazlaymış o açı.o alçı çıkarılıp ameliyatla tel takıldı. Ben de buradan yazdım ama tel takılanlara ulaşamadım.tel takılması olayında çok ağrısı oluyor çocuğun ilk 1 hafta.belden aşağı alçı da kaşıntı çok oluyor terlememesi lazım.bize hoca rahat davranabilirsiniz demişti yan döndürme konusunda.fasulye koltuk bilmiyorum ama arkadaşlar önceki mesajlarda nasıl oyaladıklarını eğlendirdiklerini yazmışlar sağolsunlar.sürekli tiksinerek uykudan uyanırdı ilk günlerde.dua okuyun ve yanında yatın tavsiyem.güvende hissetsin.sonra geçiyor zaten.
Merhaba, benim oğluma da aynı şekilde tel takıldı, bir haftadır yürüyor ama, sakınıyor ve az da olsa aksıyor gibi. Normal yürüyüşüne ne zaman döndü sizinki? 26 Haziran'da ameliyat olmuştuk.Alçılama sonrası bizimki de aynı kırık şeklinde idi.kendisi tutacak dendi normalde kendisi şekil alırmış ama bizimki tutmadı.10 gün sonraki kontrolde açısı 26 dereceydi.fazlaymış o açı.o alçı çıkarılıp ameliyatla tel takıldı. Ben de buradan yazdım ama tel takılanlara ulaşamadım.tel takılması olayında çok ağrısı oluyor çocuğun ilk 1 hafta.belden aşağı alçı da kaşıntı çok oluyor terlememesi lazım.bize hoca rahat davranabilirsiniz demişti yan döndürme konusunda.fasulye koltuk bilmiyorum ama arkadaşlar önceki mesajlarda nasıl oyaladıklarını eğlendirdiklerini yazmışlar sağolsunlar.sürekli tiksinerek uykudan uyanırdı ilk günlerde.dua okuyun ve yanında yatın tavsiyem.güvende hissetsin.sonra geçiyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?