- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
- Konu Sahibi twins scorpion
-
öyle dedi canım ama ne bileyim evham yapıyorum belki de tam salmıyor ama idrarını tuvalete yaptıktan kısa süre sonra bile damlatmaya başlıyor yani idrarı yokken bile.sanki ilk öğreniyor gibi kaç kez alt değiştiriyoruz.Doktorun dediği gibi oyuna dalıp belki gitmek istemiyordur. Lavaboya başka bir doktora da gidebilirsiniz
Başka bir doktora daha gidin o zaman aynen böyle söyleyin lavabodan sonra yapmış olduğu halde bile damlatıyor deynöyle dedi canım ama ne bileyim evham yapıyorum belki de tam salmıyor ama idrarını tuvalete yaptıktan kısa süre sonra bile damlatmaya başlıyor yani idrarı yokken bile.sanki ilk öğreniyor gibi kaç kez alt değiştiriyoruz.
kendiliğinden mi düzeldi canım götürdün mü hiç doktoraOğlum 7.5 yaşında bu yazın başında bıraktı yoksa o da öyleydi.
yapmadan önce kaçırması ya da çok sıkışıp da giderken kaçırması zaten normal geliyor dediğin gibi ama yaptıktan sonra bile damlatıyor bir keresinde banyodan önce yapmıştı tuvaletini banyo ettik kuruladım üstünü giydirirken baktım damlıyor oğlum tuvaletin mi geldi dedim hayır diyor damlıyor ama dedim anlamıyorum diyo hissetmiyor damladığını orda evham yaptım birazGece kaçırmaları da var bazen. Aldım karşıma sordum Tutamıyor musun yoksa oyunda gelince gitmiyor musun diye.. Sonra erteledim yaz bitimine. O arada da kendiliğinden geçti. Oyunda gitmek istemiyorum dedi. Wc sonrası son damla olur ya onun haricinde tuvaleti yaptıktan sonra bile damlama oluyorsa dra götür. Boş mesane ile kaçırma normal olmayabilir. Ya da uzun sürecek diye birazcık yapıp çıkıyorsa... wcde kalış süresini, bu sürede çişini için ıkınıp ıkınmadığını kontrol edin.
götürdüm canım idrar tahlili yaptı birşey çıkmadı sanırım geniş çaplı bir tahlil daha yapılmalı başka bir doktora götüreyim en iyisiÇocuk Cerrahisi mutlaka görsün. 182den randevu alın hemen. Ya da özelden. Nereye götürecekseniz.
aynen canım çocuk cerrahisi baktı bende kızdım zaten bir tek idrar tahliliyle ne anlayacak diye hatta hiç tahlil yapmayacaktı ama ben ısrar edince idrar bakalım dedi.bir tane daha var çocuk cerrahisi bakalım yarın ona da götüreceğim onda da bir şey çıkmazsa üniversiteye götüreceğim eylül de okula başlayacak orda da ıslaklık olur arkadaşları görür dalga geçer diye üzülüp duruyorum birşey varsa da tedavisini olsun.bakalım yarın ne çıkacakMesane hacmi önemli. Rezidüel idrar, geri kaçma, gerekirse işeme basıcına bile bakılıyor. Öyle bir testle olur mu yaw. Çocuk Cerrahisi mi baktı? Eğitim araştırmaya götür.
devlet hastanesi götüreceğim yer ama tetkikleri bilmiyorum araştırayim bir dediğin gibi yapayım eğitim araştırmaya götüreyimKurumda ileri tetkik yoksa götürme. Direkt eğitim araştırmaya götür. Doçent ve Prof muayeneleri geri geldi ücretli götürebiliyorsun. Testler de sigortadan yapılıyor.
onada sıra bulmak çok zor arayayım bugün bakalım ne zamana verilecek çok sağol yardımların için kendim mi evham yapıyorum ki dedim bir an ama aklım da hep takılıyorBunlar ileri tetkik. Devlet Hastanesinde olmaz. Eğitime gidin direkt.
Merhaba oğlum da doğuştan gelen böbrek problemi var o yüzden bende az çok bilgi sahibi oldum. Bizde böyle bir problem yok ama yanlış hatırlamıyorsam böbreğin mesaneye bağlandığı giriş olması gerektiğinden daha aşağı taraftaysa bu sorun ortaya çıkıyor. Bunu çok iyi bi doktor ultrasonda teşhis edebilir ama asıl teşhis böbrek sintigrafisiyle konuluyor.götürdüm canım idrar tahlili yaptı birşey çıkmadı sanırım geniş çaplı bir tahlil daha yapılmalı başka bir doktora götüreyim en iyisi
benimde bilgim yok işte canım gece kaçırması falan yok tek şikayetimiz bu damlama şeklinde kaçırma.tamamen de kaçırmıyor ama genelde önü genelde ıslak kaç kez alt değiştiriyoruz.benimde kafama takılıyor işte ne yapacağımı bilmiyorumMerhaba oğlum da doğuştan gelen böbrek problemi var o yüzden bende az çok bilgi sahibi oldum. Bizde böyle bir problem yok ama yanlış hatırlamıyorsam böbreğin mesaneye bağlandığı giriş olması gerektiğinden daha aşağı taraftaysa bu sorun ortaya çıkıyor. Bunu çok iyi bi doktor ultrasonda teşhis edebilir ama asıl teşhis böbrek sintigrafisiyle konuluyor.
Tabi şöyle bir durum var oğlunuz büyük. Yani şu zamanda ortaya çıkarmı bu durum bilemiyorum.
Anlattığım durum sadece damlatmaya sebep oluyor. İnşallah böyle bi durum yoktur ama daha önce böyle bişey olmadığına eminmisiniz?benimde bilgim yok işte canım gece kaçırması falan yok tek şikayetimiz bu damlama şeklinde kaçırma.tamamen de kaçırmıyor ama genelde önü genelde ıslak kaç kez alt değiştiriyoruz.benimde kafama takılıyor işte ne yapacağımı bilmiyorum
tuvaletini öğrendiğinden beri böyle birşeyle karşılaşmadım o zamanlarda tam kaçırırdı öğrenene kadar yada çok sıkışır öyle kaçırırdı ama bu çok farklı damlatma şeklinde dediğim gibi önce önemsemedim oyuna tv ye dalıyor diye oluyor dedim ama baktım geçmiyor götürdüm bir kere çocuk cerrahına dalıyordur ondandır dedi idrar tahlili yaptı birşey yok dedi geçti başka bir doktora daha götüreceğim bakalım inşallah önemli birşey yokturAnlattığım durum sadece damlatmaya sebep oluyor. İnşallah böyle bi durum yoktur ama daha önce böyle bişey olmadığına eminmisiniz?
Mutlaka iyi bir çocuk cerrahı bulup tetkiklerini yaptırın bize de haber verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?