Çocuklarda idrara sık Çıkma.

Havalar sicak çok sivi tuketiyorlar benim kizim da öyle yeni ogreniyor cisini sik sik tuvalete gidiyoruz hatta bazen yetisemiyoruz ama sizin 10dk da bir gitmesi biraz fazla sik gibi geldi. Dokturunuzla gorusmeniz en sagliklisi

Havalar sicak çok sivi tuketiyorlar benim kizim da öyle yeni ogreniyor cisini sik sik tuvalete gidiyoruz hatta bazen yetisemiyoruz ama sizin 10dk da bir gitmesi biraz fazla sik gibi geldi. Dokturunuzla gorusmeniz en sagliklisi
Randevu aldım zaten. Gözüm korktu çok fena. Yarın götüreceğim. Teşekkür ederim :)

acaba bı haber varmı yavrunuzdan..saglık afıyet dılerm
Canım bugün gittik aç karnına ama su içmişti kızım. Su bile içmemesi gerekiyormuş. Doktor kan testlerini yazdı sabah erkenden gidip vereceğiz Kanı. Sonuçlar pazartesi çıkar sanırım. Yazarım sana da.
İlgilendiğin için çok teşekkür ederim :KK19:

Canım bugün gittik aç karnına ama su içmişti kızım. Su bile içmemesi gerekiyormuş. Doktor kan testlerini yazdı sabah erkenden gidip vereceğiz Kanı. Sonuçlar pazartesi çıkar sanırım. Yazarım sana da.
İlgilendiğin için çok teşekkür ederim :KK19:
rabbım korktugunuzdan emın kılsın..emınım korkacak bırsey yoktur..pazartesı gule oynıya cıkacaksınız hastaneden...

rabbım korktugunuzdan emın kılsın..emınım korkacak bırsey yoktur..pazartesı gule oynıya cıkacaksınız hastaneden...
Ne güzel dilekler bunlar. Duygulandım şimdi :KK61: Allah Razı olsun sizden. Tanımadığımız insanlardan dua almak ne güzel şey.
Rabbim sizinde evladınızı size bağışlasın bir Ömür mutluluk ve sağlık versin.

Ne güzel dilekler bunlar. Duygulandım şimdi :KK61: Allah Razı olsun sizden. Tanımadığımız insanlardan dua almak ne güzel şey.
Rabbim sizinde evladınızı size bağışlasın bir Ömür mutluluk ve sağlık versin.
amın ..amın..evlat dedınmı akan sular duruyor..sımdı yuregınızı o kadar ıyı anlıyorum ki..rabbım hepımızın evlatlarını korusun...

amın ..amın..evlat dedınmı akan sular duruyor..sımdı yuregınızı o kadar ıyı anlıyorum ki..rabbım hepımızın evlatlarını korusun...
Vallahi hep Aklımda ya Korktuğum çıkarsa diye. Çıkarsa da yapacak bir şey yok. Her şey Allahtan. Rabbim dermansız dert vermesin.

Vallahi hep Aklımda ya Korktuğum çıkarsa diye. Çıkarsa da yapacak bir şey yok. Her şey Allahtan. Rabbim dermansız dert vermesin.
basımıza gelen hangı seye hayır dedıkkı ..hangı yuku omuzlarımızdan atabıldıkkı..onemlı olan gercekten derdı verenı sevebılmek..inanın tum kalbımle soyluyorum..benım ıcımden cok guzel seyler hıssedıyorum..aksının olmadıgını soyluyor hıslerım...cünkü bir anne hıssseder dıye dusunuyorum..
oglum on aylıktı sureklı atnı acıp temızlerken içime kurt dustu sankı bu cocugun testıslerınde bı sorun var dedım ..nasıl ıcımı kemırıyor..megerse yumurtalıkları yukardaymıs..yumurtalık amelıyatı oldu..
bırgun banyo ettırıyorum..kendı kendı kendıme bu cocukta bırsey var okadar gucsuzkı kolları kendı dıye dusunurken bır gun acıle gıddık bır rahatsızlıkdan dolayı yapılan testler sonucu bır kan hastalıgı oldugunu ogrendım..
rabbım kalbımıze bazen ılka edıyor bazı seyleri..ıyı dusunelım ıyı olsun dıye bır atasozu var..
yavrunuz cok ıyı dahada ıyı olacak...

Çok geçmiş olsun var mı bir haber?
Benim de aklıma ilk sistit geldi ama çocuklarda oluyor mu hiç bilmiyorum.
Belki, umarım, hiçbir şeyi yoktur, bezi yeni bıraktığı için hepsini yapmayı öğrenememiştir; bununla ilgilidir.

basımıza gelen hangı seye hayır dedıkkı ..hangı yuku omuzlarımızdan atabıldıkkı..onemlı olan gercekten derdı verenı sevebılmek..inanın tum kalbımle soyluyorum..benım ıcımden cok guzel seyler hıssedıyorum..aksının olmadıgını soyluyor hıslerım...cünkü bir anne hıssseder dıye dusunuyorum..
oglum on aylıktı sureklı atnı acıp temızlerken içime kurt dustu sankı bu cocugun testıslerınde bı sorun var dedım ..nasıl ıcımı kemırıyor..megerse yumurtalıkları yukardaymıs..yumurtalık amelıyatı oldu..
bırgun banyo ettırıyorum..kendı kendı kendıme bu cocukta bırsey var okadar gucsuzkı kolları kendı dıye dusunurken bır gun acıle gıddık bır rahatsızlıkdan dolayı yapılan testler sonucu bır kan hastalıgı oldugunu ogrendım..
rabbım kalbımıze bazen ılka edıyor bazı seyleri..ıyı dusunelım ıyı olsun dıye bır atasozu var..
yavrunuz cok ıyı dahada ıyı olacak...
Çok geçmiş olsun canım benim dediğim gibi Allah beterinden saklasın. Şimdi nasıl ufaklık? Kan hastalığı için tedavi mi Görüyor?
Belki, umarım, hiçbir şeyi yoktur, bezi yeni bıraktığı için hepsini yapmayı öğrenememiştir; bununla ilgilidir.
Sistit benim de aklıma geldi ama sanmıyorum. Ufacık çocukta olmaz heralde. Belki üşütmüştür dedim ama çok uzun sürdü o da. Tahillerimiz yapılınca haber verceğim ;) teşekkür ederim.

serap geçmiş olsun canım
allah şifa versin, inşallah önemsiz bir şeydir ve geçer gider

serap geçmiş olsun canım
Canım sağolasın. Inşallah Öyledir. Tahlillerimiz yapıldı öğleden sonra sonuçları alacağız.

Bu arada Ayşegül doğum yaptı haberin var mı? Oğluşumuz çok yakışıklı ve sağlıklı Şükürler olsun :KK200::nazar:

Canım sağolasın. Inşallah Öyledir. Tahlillerimiz yapıldı öğleden sonra sonuçları alacağız.

Bu arada Ayşegül doğum yaptı haberin var mı? Oğluşumuz çok yakışıklı ve sağlıklı Şükürler olsun :KK200::nazar:
evet canım görüştük
maşallah çok tatlı, allah bağışlasın :nazar:

Şeker tahlili yaptirin derim.Sık sık acikma var mı.

Canım benim ne olur yanlış anlama başıma geldiği in yazıyorum. Benim kızımda öyleydi sürekli tuvalete gider sürekli sıvı tüketirdi.geceleri altına kaçırma başlamıştı hemen götürdüm test yapıldı idrar yolunda böbreğinde birşey yok. Ama maalesef ki kuzum diabet miş :KK43: çok bekletme derim. Açlık kan şekerine bakıyorlar ve açlık insülin değerine. Bende kuzum çok küçük dedim ama oluyor işte. Umarım beni yanlış anlamazsın bir anneye içine kurt düşürmek istemem ama tedbir de her zaman iyidir. Biz diabet ile yaşamayı öğrendik çok şükür zor da olsa.
Allah ım inşallah kuzunun birşeyi olmasın sadece çok içsin çok işesin :KK66:

doktorunuz gelene kadar evde cocugnuzun kn sekerını olcebılırsınız tokluk aclık ...bırde sadece cok tuvalete cıkma cok sıvı tuketmeyle dıyabete baglayamayız durumu..bu sıkayetlerın yanı sıra yemek yedıkten sonra halsızlık yorgunluk uyuma halı oluyormu yavrunuzda..

İnşallah kuzucuk da önemli bir durum yoktur.
Sağlık ocakları ücretsiz kan tahlili yapıyor,yarın sabah götürsen...

Idrar yolları fazla çalışıyordur belki...bende öyleyim... o_O

serap geçmiş olsun canım
Hanımlar çok mutluyum. Bütün tahlillerimiz temiz çıktı çok şükür. Doktor bol su içmesi çok güzel sakın kısıtlamayın aynen devam dedi. Sizlere de haber vereyim dedim. Hepinize iyi temennileriniz için tekrar tekrar teşekkür ederim:KK200::KK19:

Hanımlar çok mutluyum. Bütün tahlillerimiz temiz çıktı çok şükür. Doktor bol su içmesi çok güzel sakın kısıtlamayın aynen devam dedi. Sizlere de haber vereyim dedim. Hepinize iyi temennileriniz için tekrar tekrar teşekkür ederim:KK200::KK19:
Çok şükür canım benim. Bol sıvı bol çiş ;) en azından için rahat etti. Valla bende sevindim özel den yazacaktım akşam ne yaptınız diye. Bizim de 8 Eylül de inşallah bizde iyi haberler alıcaz. Dua et bizede

Back
X