hanımlar bir konu hakkında sorum var bana yardımcı olursanız sevinirim
3 yaşındaki oğlumun kasığında şişlik vardı doktora gittiğimizde kasık fıtığı teşisi konuldu yarın ameliyat olucak ancak ben çok endişeliyim. Ameliyat kelimesi beni korkuttu. Böyle bir tecrübe yaşayanlar varsa bana bilgi verirmisiniz neler yaşadığınıza dair. şimdiden teşekkürler
öncelikle allah yardımcınız olsun geçmiş olsun,
çok detaylı bilmiyorum ama arkadaşımın kızı vardı o zamanlarçok küçüktü fıtıktan ameliyat olmuştu basit bi ameliyatmış galiba ama aynısımıdır bilmiyorum hakkınızda hayırlısı olsun minikkuşa da geçmiş olsun inşaallah
seni çok iyi anlıyorum en ufak birşeylerinde bile acaib evhamlanıyoruz rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaallah sorunsuz bir ameliyat geçirirsiniz rabbime emanet olun
seni çok iyi anlıyorum en ufak birşeylerinde bile acaib evhamlanıyoruz rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaallah sorunsuz bir ameliyat geçirirsiniz rabbime emanet olun
benim yeğenim 40ı çıkmadan kasık fıtığından ameliyat oldu hemde 2 side alındı 2 hafta arayla.Allahın izniyle iyileşecektir canınızı sıkmayın Allah şifasını versin ...Yeğenim sürekli ağlardı elimizi kasığına koyardık susardı yavrum anne için çok zorr ...Ama metin olun ve doktorunuza güvenin...