• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuklarda kulaklara tüp takılması geniz eti ve bademcik ameliyatı

twins scorpion

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.892
1.250
83
36
merhaba hanımlar aranızda çocuğunun kalaklarına tüp taktıran geniz etini ya da bademciğini aldıran var mı? benim oğlum haftaya ameliyat olacak ama çok kararsızım bana yardımcı olabilecek var mı???

tüp değilde geniz eti bademcik ameliyatı oldu çok mu küçük çocuğunuz merak etmeyin gerekli olmasa yapmazlar

tüp değilde geniz eti bademcik ameliyatı oldu çok mu küçük çocuğunuz merak etmeyin gerekli olmasa yapmazlar
5 buçuk yaşında canım çok küçük değil çok sık boğaz enfeksiyonu geçiriyor son zamanlarda orta kulak enfeksiyonu geçirdi.kulakta sıvı toplandı ve 5 şişe antibiyotik kullandık geçmedi:KK43: hiç taraftar değilim ilaç kullanmaya ama bebekliğinden beri çok içtik.benim merak ettiğim sonrasında neler yaşandı gelişimine falan faydası oldu mu yaptıran varsa bunları yazarsa çok sevinirim.

bizde kreşe gittiği için çok enfeksiyon geçiriyordu o yüzden yaptırdık, benimki 2 yaşındaydı ameliayt olduğunda ,iğne olmadan geçmiyordu antibiyotik şurup içirip üzerine iğne vuruluyordu öyle iyileşiyordu ,ameliyat olduğundan bu yaşına kadar kışı çok hafif atlatıyor bazen bir öksürük şurubu bile yetiyor çok şükür,küçük olduğu için çabuk atlatır merak etme ama dr ve hastaneyi çok iyi araştır emin ellere emanet et çocuğunu

bizde kreşe gittiği için çok enfeksiyon geçiriyordu o yüzden yaptırdık, benimki 2 yaşındaydı ameliayt olduğunda ,iğne olmadan geçmiyordu antibiyotik şurup içirip üzerine iğne vuruluyordu öyle iyileşiyordu ,ameliyat olduğundan bu yaşına kadar kışı çok hafif atlatıyor bazen bir öksürük şurubu bile yetiyor çok şükür,küçük olduğu için çabuk atlatır merak etme ama dr ve hastaneyi çok iyi araştır emin ellere emanet et çocuğunu
çok teşekkür ederim canım desteklerin için hastane hep gittiğimiz bir hastane doktoru araştırdım ameliyatlarını falan bir sorun yok şimdilik bakalım hayırlısı inşallah.seninki daha küçükmüş toparlanması nasıl oldu canım ? ne kadr zamanda toparlandı.birde ameliyattan sonra yemesinde ya da gelişiminde değişme oldu mu?

çok teşekkür ederim canım desteklerin için hastane hep gittiğimiz bir hastane doktoru araştırdım ameliyatlarını falan bir sorun yok şimdilik bakalım hayırlısı inşallah.seninki daha küçükmüş toparlanması nasıl oldu canım ? ne kadr zamanda toparlandı.birde ameliyattan sonra yemesinde ya da gelişiminde değişme oldu mu?

1 hafta da toparlandı ,boğazı zorlamaması gerekior yani bağırmaması 2 gün falan kanama oluyor ama az ,eğer taze kan gelirse mutlaka doktoru arayın,sıvı ve soğuk şeyler tüketti özellikle dondurma daha çabuk toparlandı ,yemeside iyi benim çocuğum hareketli ne kadar yesede kilo almıyor sadece boyu uzuyor.inşallah sizinkide çabucak atlatıcaktır ,bende yaptırmadan önce çok araştırdım vazgeçer gibi oldum şimdi iyiki yaptırmışım diyorum şimdiden geçmiş olsun

1 hafta da toparlandı ,boğazı zorlamaması gerekior yani bağırmaması 2 gün falan kanama oluyor ama az ,eğer taze kan gelirse mutlaka doktoru arayın,sıvı ve soğuk şeyler tüketti özellikle dondurma daha çabuk toparlandı ,yemeside iyi benim çocuğum hareketli ne kadar yesede kilo almıyor sadece boyu uzuyor.inşallah sizinkide çabucak atlatıcaktır ,bende yaptırmadan önce çok araştırdım vazgeçer gibi oldum şimdi iyiki yaptırmışım diyorum şimdiden geçmiş olsun
canım bende vazgeçsemmi diyorum kulaklarına zaten tüp takılacak birde geniz eti alınacak ben bademcikleri de sorunlu diye onlarıda aldırmak istiyorum hazır o ameliyat ortamına girmişken o da olsun diyorum ama o konuda çok kararsızım ama vezgeçmekde istemiyorum.yemesi de çok yok bizimkinin yemek çok seçiyor gelişimine iyi olur inşallah ilaç içmekten harap oldu çocuk çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için inşallah hemen toparlar.bağırması çok var bizimkinin hemen sinir oluyor ne desek şu huyundan vazgeçiremedik inşalalh o zamnda bağırmaz öyle bir bağırıyorki boğazları patlayacak nerdeyse sabırlı günler bizi bekliyor desene

canım bende vazgeçsemmi diyorum kulaklarına zaten tüp takılacak birde geniz eti alınacak ben bademcikleri de sorunlu diye onlarıda aldırmak istiyorum hazır o ameliyat ortamına girmişken o da olsun diyorum ama o konuda çok kararsızım ama vezgeçmekde istemiyorum.yemesi de çok yok bizimkinin yemek çok seçiyor gelişimine iyi olur inşallah ilaç içmekten harap oldu çocuk çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için inşallah hemen toparlar.bağırması çok var bizimkinin hemen sinir oluyor ne desek şu huyundan vazgeçiremedik inşalalh o zamnda bağırmaz öyle bir bağırıyorki boğazları patlayacak nerdeyse sabırlı günler bizi bekliyor desene

zaten hastalık sebebi geniz eti olmuyor bademcik oluyor mikropları tuttuğu için yani bademcikten vazgeçsenizde aynı şeyler devam eder, bir süre sonraa kronikleşiyor bademcik ,ameliyat sonrası 1 hafta sıkıntınız olur bağımamaya çalışıcaksınız ki zaten 2 gün halsiz olur, doktor size söyleyecek yemesi gereken şeyleri ,merak etmeyin küçükken daha çabuk atlatılıyor siz içinizi ferah tutun,ameliyattan çıkınca biraz üzülüyorsunuz keşke yaptırmsaydım diyorsunuz o anki bir psikoloji sonrasında onuda atlatıcaksınız ,sonuçta herşey çocuğunun sağllığı için ,gerekli olmasa yapmazlardı zaten.

zaten hastalık sebebi geniz eti olmuyor bademcik oluyor mikropları tuttuğu için yani bademcikten vazgeçsenizde aynı şeyler devam eder, bir süre sonraa kronikleşiyor bademcik ,ameliyat sonrası 1 hafta sıkıntınız olur bağımamaya çalışıcaksınız ki zaten 2 gün halsiz olur, doktor size söyleyecek yemesi gereken şeyleri ,merak etmeyin küçükken daha çabuk atlatılıyor siz içinizi ferah tutun,ameliyattan çıkınca biraz üzülüyorsunuz keşke yaptırmsaydım diyorsunuz o anki bir psikoloji sonrasında onuda atlatıcaksınız ,sonuçta herşey çocuğunun sağllığı için ,gerekli olmasa yapmazlardı zaten.
çok sağol canım içimi rahatlattın inşallah olunca daha rahat ederiz

Ailemizin prensesi sevgili yeğenim Gizem' e Bademcik ve geniz eti ameliyatı olması gerektiği söylendiğinde hepimizde bir telaş oldu..Prensesimizi kimselere emanet edemezdik.. Dr. Murat Enöz le tanışana kadar. Doktorumuz Thermal Welding ameliyatını önerdi ve ameliyatın videosunu ayrıntılı olarak anlattı. Hastanın ameliyattan sonraki sürecinin ağrısız devam ettiğinin bilgisini verdi. İçimiz biraz olsun rahatlamıştı. Prensesim ameliyat olalı 2 hafta oldu ve ameliyatı ve sonrası çok başarılı geçti. Hemen ertesi günde taburcu oldu. Ameliyat olduğunu kendisi de dahil kimse anlamadı . Gizem hala ağzına sadece fıs fıs sıktılar sanıyor :) Doktorumuz Murat ENÖZ iyi ki doğru kararla Thermal Welding ameliatını yaptı. Ellerinize ve yüreğinize sağlık..İyi ki varsınız. SONSUZ TEŞEKKÜRLER:

canım merhaba salı günü oldu ameliyat oğlum ama çok zorlanıyoruz açıkcası ilk gün hep uyudu narkozu atamadı üstünden gece uyandı nasıl horlama var anlatamam balgam oldu boğazında öksürük oldu birşey içemedi içtiğini tükürdü hep.gece biraz su ayran falan içmeye çalıştı.eve geldik sonrası yine aynı uyumakla geçti bir gün su bile koymadı ağzına.halsizleşti iyice.dün uyandı suyunu içti meyve suyu falan içti.az da olsa içmeye çalıştı birşeyleri ama hala halsiz hiç dermanı yok.ara ara balgam oluyor boğazında takılıyor.su içiyor şükür ama başkla birşeyyok katı şeyler yemek istiyor ama yiyemeyeceğini söylüyorum normalmi sence götürsemmi doktora

merhaba katı şeyler olmaz çorbaya ekmek doğra,pipetle içsin içeceklerini bunlar normal şeyler taze kan olursa mutlaka götür çok geçmiş olsun soracağın birşey olursa hiç çekinme

merhaba katı şeyler olmaz çorbaya ekmek doğra,pipetle içsin içeceklerini bunlar normal şeyler taze kan olursa mutlaka götür çok geçmiş olsun soracağın birşey olursa hiç çekinme
canım nasılsın çok sağol verdiğin bilgiler için bugün 14. gün daha iyi oğlum az da olsa birşeyler yemeye çelışıyor yalnız konuşması düzelmedi daha bazı harfleri çıkartamıyor :( o da geçer İnşallah ve bir daha antibiyotik kullanmak zorunda kalmayız.gerçi şuan da kullanıyoruz öksürüğü geçmediği için verdi doktor ameliyattan sonra olur bir süre öksürük dedi bakalım o da geçer umarım

canım nasılsın çok sağol verdiğin bilgiler için bugün 14. gün daha iyi oğlum az da olsa birşeyler yemeye çelışıyor yalnız konuşması düzelmedi daha bazı harfleri çıkartamıyor :KK43: o da geçer İnşallah ve bir daha antibiyotik kullanmak zorunda kalmayız.gerçi şuan da kullanıyoruz öksürüğü geçmediği için verdi doktor ameliyattan sonra olur bir süre öksürük dedi bakalım o da geçer umarım

iyiyim çok teşekkürler,rica ederim ne demek ,düzelir hiç merak etmeyin ,bu son antibiyotiği olur inşallah daha hafif atlatıcak artık göreceksiniz.

iyiyim çok teşekkürler,rica ederim ne demek ,düzelir hiç merak etmeyin ,bu son antibiyotiği olur inşallah daha hafif atlatıcak artık göreceksiniz.
canım nasılsın valla rahatsız ediyorum seni de durmadan ama birşey soracaktım sana oğlum su içtiği zaman ya da biraz fazla ağzına aldığı zaman suyun bir kısmı burunda akmaya başlıyor geniz etini aldırdık ya ondan mı oluyor acaba hiç oldu mu sizdede bu tarz sorun her içtiğinde olmuyor genelde çok yudumladığında akşam oldu bir defa mesela normal midir ki ?

Back
X