Çocuklarda tik

Öncelikle çok teşekkür ederim Almanya’da yaşıyorum Bahçeli ev heryer yeşillik devamlı dışardayız ev ortamı huzurlu çok şükür okulda bi problem yok benim bildiğim doktorlara da götürdüm 12 ay içinde değişirse tikler kendiliğinden geçer diyorlar beyin doktoruna bile götürdüm öyle sert bileklide kafasını geriye atıyo ki deliricem dayanamıyorum çok saolun inşallah dediklerinize de dikkatle uygulucam

Allah yardımcınız olsun, tabii sizin durumunuzda kendisine zarar vermesinden duyduğunuz korku da var. Allah büyük, inşallah düzelir , herşey yoluna girer. Dediğim gibi; biz de sürekli bahsedersek zamanla unutacaklari birşeyi sürekli hatırlatarak unutmamalarini hatta daha da arttırmalarini sağlamis oluruz. Zaten doktorlar da üstüne düşüp uyarmayin yazmışlar blok yazılarında. İyi haberlerimizi tez zamanda alalım inşallah

Slmm benim.oglumda da ihh ihh tiku baslafi,gecti mi acaba??

Olabilir, bir göz rahatsızlığı da var olabilir . Tik olduğunu sanmıyorum bu yaşta tik oluşumu genelde bir anda ve bir tramva sonrası oluşur . İstisnalar vardır elbette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…