Çocuklarda up darlık Laparoskopik ameliyatı

sude32

!şükürler olsun Allah'ım!
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
538
3
116
Eskişehir
3 yaşındaki oğlum perşembe günü up darlıktan laparoskopik ameliyat olacak daha önce evladı böyle bi ameliyat geçiren var mı ameliyat ne kadar sürüyo ameliyat sonrası neler yaşanıyo sonda kaç gün kalıyo çocuk ne zaman normal yaşantısına ne zaman dönüyo lütfen bilgisi olan yardım etsin eskişehir tıp fakültesinde olcak ameliyatı

3 yaşındaki oğlum perşembe günü up darlıktan laparoskopik ameliyat olacak daha önce evladı böyle bi ameliyat geçiren var mı ameliyat ne kadar sürüyo ameliyat sonrası neler yaşanıyo sonda kaç gün kalıyo çocuk ne zaman normal yaşantısına ne zaman dönüyo lütfen bilgisi olan yardım etsin eskişehir tıp fakültesinde olcak ameliyatı
Merhaba, benim oğlumda da aynı rahatsızlık var, henüz ameliyat kararı çıkmadı. Rutin kontrollerle takibi yapılıyor. Ameliyatınız nasıl geçti, detayları paylaşmanızı çok isterim.
çok geçmiş olsun

Merhabalar oğlum da up darlik var ameliyat olacak yazınızı gördüm vana yardimci olabilir misiniz acaba ameliyat kaç saat sürdü sonrası da düzeldi mi tamamen hastalığı kaçıncı evrede idi k.bakmayın uzun oldu biraz stresliyim

Back
X