• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocukları arasında 2.5 - 3 yaş olanlar

Haklı olabilirsiniz tabii ama iki yeğenimin arasında 3 yaş var fakat onlarda birbirlerini çok kıskanıyorlar hatta büyüğü kardeş kıskançlığından dolayı onun gibi küçük ve bebek olmak istemesi filan derken normal konuşmaya geç başladı bebek gibi konuşuyordu :)

aileden aileye değişiyor. çocukla konuşup anlatmak ona kardeşini sevdirmek hatta abilik/ablalık yapmasını öğretip yardım istemek en uygunu bence.çevremde hiç problem yaşayan yok bu konuda.iş aile eğitiminde bitiyor.

benimde şuan kızım 8 yaşında... şimdi 2. yi yapmak zor geliyor, keşke 3-4 yıl önce düşünseydim şimdiye büyümüş olacaktı diyorum bazen. bence 3-4 yaş farkı ideal..:emir_bebek:

ben ara vermeden ikinci yapilmasj taraftariyim,kizim ve oglum arasin da 5yas var ve kizim okula basladigi zamab oglum tam hareketlenmeye yurumeye herseyle ilgilenmeye basladigi zamandi cok zor oldu kizimin derskeri odevleri bitaraftan da ogluma yapma etme dur vs...

Back
X