Benim 3.5yasinda kizim.hem cok istiyorum hem de yeter bir tane diyorum.cocuklar arasi yas acildikca insanin gozunde buyuyor.bir de ben 33 yasindayim.son bir yilim.hayirlisi olsun diyorum.
cok teşekkür ederim :) ben ya arası yakın olsun, birlikte oynasın (ben yalnız buyudum) ya da gec olacaksa olmasa da olur diye düsündum. huysuz olacağını biliyorum, kızım mızmızlık yapar ama uykusu ve beslenme düzeni çok iyidir. biraz da ona güveniyorum sanırım. kızım 3 aylıktan beri gece uyanmıyor, hiç uykusuz kalmadım. aslında beni en cok korkutan uyumaması olurKızım 3 yaşında şuan hamileyim 2 aylık :) Ben hep bu vaktin uygun olduğuna inanmıştım.Allahım aratmadı çok şükür.
Bilmiyorum doğunca ne nasıl olur ama kızım için ve benim için uygun zaman.Kızım artık büyüdü uykusu yemesi düzeldi bez olayı bitti.Şimdi kardeşi olursa benim için art arda gibi olcak.Kızım içinde arkadaş olacak.Yaşadığım yer dolayısıyla dışarı pek çıkmadığımız için kızımı kardeşsiz bırakmak istemedim...Üstelik yanımda destek hiç kimse yok.Annem gelicek doğuma 1 ay inş sonra kızımda da olduğu gibi tekim.Eğer yanınızda az da olsa bir destek varsa hemen yapın.Helede muhakkak kardeş düşünen bir anneyseniz zaten hemen yapın.Yaş geçmeden araları çok açılmadan,siz henüz sabızrlıyken ve anneliği bebek bakmayı unutmamışken :)
Ben bebek sevmeyi özlemişim.Ve ikincide kendimi daha tecrübeli daha istekli ve bilinçli hissediyorum.Umarım sağlıkla alırım kucağıma.Allah sizede en güzel zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah...
cok teşekkür ederim :) ben ya arası yakın olsun, birlikte oynasın (ben yalnız buyudum) ya da gec olacaksa olmasa da olur diye düsündum. huysuz olacağını biliyorum, kızım mızmızlık yapar ama uykusu ve beslenme düzeni çok iyidir. biraz da ona güveniyorum sanırım. kızım 3 aylıktan beri gece uyanmıyor, hiç uykusuz kalmadım. aslında beni en cok korkutan uyumaması olur
Olsun muhakkak değişiklik olur.Ama ya şimdi ya hiç mantığın var madem bismillah de :) Sonuçta nasıl büyüdüyse kızın bak 2 yaşında olmuş diğeride büyüycek hem tecrüben var,kızında ilkti herşey.Olumlu düşün sadece....1 1,5 sene daha sıkarsın dişini sonra rahatlarsın inşallah...Hepimizn için inşallah :)
Bence ideal 3 yaş kardeşlerin arası düşünüyorsunuz zaten ertelemeyin.
Ben de kızım 2 yaşındayken istiyordum eşim istemedi.kızım 4,5 yaşında deli gibi kardeş istiyor eşim istemiyor(2 senedir dilimde tüy bitti
ama yok istemiyor.Kızım da kardeş hasretiyle yanıyor.Anne çok dua ettim ama kardeşim gelmedi diyor(Resimlerinde kardeşi var.Oyuncaklarını bile bunu kardeşime ayıracağım diyor.
Siz de eşiniz ve siz isterken sağlığınız yerindeyken yapın bence zamanın ne getireceği belli olmaz..
kızınız adına uzuldumama belki bebeği görse istemeyecekti. sonuçta o sürekli bakıma muhtaç bir bebek hayal etmiyor. tek olmanın da elbet avantajları var. hakkınızda hayırlısı olsun
cok teşekkür ederim :) ben ya arası yakın olsun, birlikte oynasın (ben yalnız buyudum) ya da gec olacaksa olmasa da olur diye düsündum. huysuz olacağını biliyorum, kızım mızmızlık yapar ama uykusu ve beslenme düzeni çok iyidir. biraz da ona güveniyorum sanırım. kızım 3 aylıktan beri gece uyanmıyor, hiç uykusuz kalmadım. aslında beni en cok korkutan uyumaması olur
Kızına masallah. Uyku olayını nasıl başardınız? Ben inanın 5 senedir dogru düzgün uykuya hasretim..
Ayyy cok iyi yaa
Hayir kiziniz anlamayacak yasta degil bence kiskandigindan mahsus yapiyor.
Birde kucugu kucuk oldugu icin seviyorsaniz kiskanir.
Allah anali babali buyutsun evlatlarinizi.
bence siz geç kalmışsınız. çocuk sizin tam ilginize alışmış ondan bebeği istemez tabi.
en iyisi arada 2-3 yaş olması bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?